kali_pso 22.08.08, 13:28 www.pudelek.pl/artykul/12030/sliczna_suri_cruise/ ..nie uważacie? Ta mała ma wszystko, co może uczynić ją szczęśliwą osobą a jednocześnie, to samo może zamienić jej życie w koszmar.. Ale co tam, bez czarnowidztwa..nacieszcie oczy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betty_julcia Re: urocze dziecko.. 22.08.08, 13:34 Śliczna i bardzo podobna do mamy Do pieniędzy i sławy dochodzi jeszcze fanatyzm co już niczego dobrego nie wnosi. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: urocze dziecko.. 22.08.08, 13:36 Fanatyzm bez pieniędzy też do bani. A dziewczynka słodka, zresztą jej mama też mi się zawsze podobała, w przeciwieństwie do taty, którego uważałam za oblecha nawet za czasów "Top Gun" Odpowiedz Link Zgłoś
betty_julcia Re: urocze dziecko.. 22.08.08, 13:46 Bez pieniedzy to juz totalna bania!!!! E tam, tato to mi sie kiedyś podobał. Teraz jakoś go ni etrawię, chyba przez tych scientologów czy jak im tam! Odpowiedz Link Zgłoś
agatar-m Re: urocze dziecko.. 22.08.08, 17:53 bardziej mi sie podoba córka brangeliny.... ale fakt to co naczytałam sie o scjentologach to mnie przerasta, nawet nie wiem czy fanatyzm tu pasuje...moze skrajny.... Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: urocze dziecko.. 22.08.08, 18:01 Sliczna , po mamie. -- ---------------------------------------------- www.zobacz-uslysz-powiedz.pl/wychowanie_bez_przemocy.html Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 Re: urocze dziecko.. 22.08.08, 18:08 nie wiem czy ona az tak do mamy podobna? jak patrze na kate i toma to mam wrazenie, ze wygladaja jak rodzenstwo. dlatego tez nie wiem do konca do kogo mala podobna. szczerze jednej i drugiej pani wspolczuje-tom jest nawiedzony, pewnie codzien im robi pranie mozgu.. Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: urocze dziecko.. 22.08.08, 18:46 Suri jest piekna. Przepiekna. Ale [jesli to prawda oczywiscie] strasznym wydaje mi sie, ze tylko rodzice maja prawo do niej mowic, wychowywana jest na modle tej sekty scjenotologicznej i w ogole traktowana chyba jak niektorzy traktuja swoje pieski..l. Odpowiedz Link Zgłoś
michasia24 Re: urocze dziecko.. 22.08.08, 18:57 tez mi przypominają rodzeństwo hehe Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 Re: urocze dziecko.. 22.08.08, 19:53 ostatnio slyszalam, ze katie byla jedna z kandydatek na zone dla cruisa. szef sekty scientologo zaproponowal tomowi kilka kandydatek. kate ponoc od dziecinstwa zadurzona byla w tomie, jest podobna do toma-moze wlasnie dlatego ja wybral? malo tego, tom ponoc nie moze miec dzici a ojcem suri ma byc ponoc wlasnie owy szef sekty (jak mu tam?); nie wiem czy wiecie, ale pan ten spedzil miesiac miodowy z panstwem cruise. od slubu katie zmienila sie, wszystkim jest jej zal, wyglada jakby chodzila nacpana, tom pewnie zamyka ja co jakis czas w piwnicy i robi wode z mozgu... szkoda mi dziewczyny, a jeszcze bardziej dziecka.. Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: urocze dziecko.. 22.08.08, 19:58 Beniusia, w tej historii brakuje jeszcze tylko potwora z loch ness i kosmitówP Ich się nie podejrzewa o deprawację Katie? Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 Re: ale czego tu sie dziwic? 22.08.08, 20:08 czytalas troche na temat tejze religii? dla mnie ci ludzie to dziwacy (choc jestem tolerancyjna wobec wyznawcow innych religii). Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia liwia, a ty znów tym rudzielcem mi po oczach? 23.08.08, 10:25 zobaczysz, jeszcze cie pan bóg pokarze i jak podrosnie to zakocha sie w jakim Maszkaronie, zobaczysz, ładni faceci potrafia miec tragicznie skopany gust, mam taki egzemplarz w domu - ja bym sie nigdy nie obejrzała za czyms do mnie podobnym... Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: haha przesadzasz :P 23.08.08, 19:31 lepsza synowa madra niz ladna dlatego moja teszczowa mnie tak lubi Ty wez sie troche dowartościuj dziewczyno ja wychodze z zalozenia, ze moze piekna nie jestem, ale bystra i calkiem kumata, i malz nie mogl lepiej trafic zreszta ja tez. pomimo wszystkich jego wad Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: urocze dziecko.. 22.08.08, 19:56 Śliczna i podobna do mamy . Na szczęście nie jest podobna do taty . Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Co Wy chcecie od Toma?;)P 22.08.08, 20:00 Kobiety podobno lubią facetów o urodzie wiecznych chłopców, obdarzonych dodatkowo ładnym uśmiechem...chyba jednak tylko "podobno"P Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 Re: no nie no, ladniusi to on jest 22.08.08, 20:09 to fakt-ale jak to mowia znawczynie-z ladnego talerza sie nie najesz... Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Kurdupel!;-) 22.08.08, 20:11 Nawet jak dla mnie W dodatku zakompleksiony z tego powodu Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: Kurdupel!;-) 23.08.08, 14:54 no! a ja się w nim kochałam onegdaj.... Odpowiedz Link Zgłoś
bunny.tsukino Re: Co Wy chcecie od Toma?;)P 22.08.08, 20:18 Te są ładniejsze widelec.org/zdjecie,angelina-i-brad-z-rodzina-czesc-2,2260.html właśnie ta mała genetyczna brangeliny nie wiem, jak to napisać, political correct żeby było, ale te adoptowane nie podciągam pod kategorię ładne dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
beniusia79 Re sama slodycz 22.08.08, 20:29 dziewczyny, bierzcie przklad! i tak oto, w krotkim czasie, mozna stac sie posiadaczem wielodzietnej rodziny. a starsza corka bilogoczna panstwa Jolie-Pit to caly tatus-a jakie ma slodziutkie oczka (kiedys bylam wielka fanka Brada Pita...)blizniaki tez oczywiscie sama slodyc (ponoc z probowki...) Odpowiedz Link Zgłoś
ik_ecc Re: Co Wy chcecie od Toma?;)P 23.08.08, 04:04 To ja chyba nietypowa. Dla mnie i Angelina i Brad i ta ich genetyczna mala nawet do ladnych nie naleza... Brad jest dla mnie odrazajacy, Angelina mocno dziwaczna. Dziecko ok, ale zeby piekne? Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Co Wy chcecie od Toma?;)P 23.08.08, 08:51 Mi Brad przypomina trochę taką różową świnkę.. i tak z wiekiem na korzyść się zmienił . Córka jest podobna do niego, ale w końcu to mała dziewczynka, więc wiadomo, że jest ładniejsza od starego chłopa. No ogólnie ładne dziecko, ale bardziej jednak podoba mi się mała Suri. Moim zdaniem ma ciekawszą urodę. Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia ale te dzieci rosną 23.08.08, 10:33 nie miałam ojecia ze to juz takie duze... Cruise nigdy mi sie nie podobał, ale lubiłam go za pare ról i za Nicole Kidman dziecko ma ładniutkie, to fakt. nigdy nie rozumiałam o co chodzi z tym jego powalającym usmiechem - słabo mi sie robi jak widze te jego krzywe zęby. brr W Angelinie byłam kiedys szaleńczo zakochana - w zaslepieniu uwazałam nawet Tomb raider za znakomity film troche mi przeszło, ale nadal bardzo mi sie podoba. Brad z kolei zawsze wydawał mi sie ciut płaski jako aktor - troche uprzedzona byłam do niego - bo tak fizycznie jest całkiem całkiem. ta ich coreczka nie ma jakos tego czaru - pewnie zdjecia jakies nie teges... blizniaki jak blizniaki - rozowe prosiaczki ciezko cos powiedziec o ich urodzie na tym etapie a adoptowane całkiem ładne - ja mam troche słabosc do azjatów - a ta dziewczynka ma słodki usmiech Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Co Wy chcecie od Toma?;)P 23.08.08, 14:12 Mnie się wszystkie uch dzieci podobają. A sam a Angelina... bez makijażu (a przynajmniej widocznego)... sama słodycz - sliczna. jeden niemowlak ma usteczka po mamusi Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: urocze dziecko.. 23.08.08, 10:44 Jej mama mi się bardziej podoba, w ogóle jakoś mało ładna wg mnie jest ta mała (poza oczami, piękne ma) widziałam dużo ładniejsze dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
arioso1 Re: urocze dziecko.. 23.08.08, 14:07 ja tez widziałam ladniejsze-ta nie jest taka idealna spod linijki- PRZECIĘTNA RACZEJ ,i znerwicowana jak widac na jednym ze zdjęc Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: urocze dziecko.. 23.08.08, 14:09 Znerwicowana to jesteś ty,co widać W KAżDY POśCIE Odpowiedz Link Zgłoś
arioso1 Re: urocze dziecko.. 23.08.08, 14:27 gryzeldo ja wole byc znerwicowana niz tak jak Ty głupia i pusta Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Ło matko :) 23.08.08, 14:35 gryzelda71 napisała: > Ja nie narzekam... To zacznij! Wyrzuć to z siebie, gryzeldo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
arioso1 Re: Ło matko :) 23.08.08, 14:35 ja sie przyznaje mam nerwice wegetatywną-od dziecka- jestem po dwuch zapasciach serca na tle nerwowym i czasami reaguje szczerze na idiotyczne uwagi ukazujace debilizm autora Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: będzie jakaś jatka? 23.08.08, 14:42 bo nie wiem czy mam się wygodniej rozsiadać i męża gonić do dzieci, czy ruszyć doopę z krzesła... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: będzie jakaś jatka? 23.08.08, 14:46 Pustak (vel głupolka) vs nerwuska - hmmm.... Trudno z góry ocenić, co z tego bedzie, trza sie przekonac. Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: będzie jakaś jatka? 23.08.08, 14:47 Będzie jatka jak powiem Arioso że dwóch się nie pisze przez U tylko przez ó To ja teraz idę a wy się bijcie Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: będzie jakaś jatka? 23.08.08, 15:01 eeee, cisza, spokój, nic się nie dzieje... idę sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: urocze dziecko.. 23.08.08, 18:53 He, he..ty nigdy misia za ucho nie ciągnęłaś?P Sądząc po poziomie agresji, który objawia sie w twoich postach- trudno w to byłoby uwierzyć I nie o ideał tutaj idzie, ale o ogólne wrażenie estetyczne Odpowiedz Link Zgłoś