nataliam2 Re: Która ma dzieci - do raportu i sprawdzać! 22.09.08, 21:30 Mi sie pierwsze dziecko zgadza, mam synka tak jak pokazuje tabelka. Wszystkim moim znajomym też się zgadza (sprawdzałam jakiś czas temu) i właśnie na podstawie tej tabelki robiliśmy nie dawno z mężem kolejne dziecko (jestem w 5 miesiącu) i wg tej tabelki miała być dziewczynka i SIĘ UDAŁO. Zazwyczaj nie wierzę w coś takiego ale mąż uważał że jak spróbujemy to na pewno nam nie zaszkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
agacz2905 Re: Która ma dzieci - do raportu i sprawdzać! 22.09.08, 21:31 Wg tabelki moje starsze dziecko powinno być córką (a NIE jest), młodsze również córka (i jest). Tak więc pół na pół, jak to w życiu bywa.... Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: Która ma dzieci - do raportu i sprawdzać! 22.09.08, 21:42 Gdyby miesiac przed porodem cora sie nie rozmyslila, to by sie zgadzalo. Ostatecznie urodzil sie chlopak Odpowiedz Link Zgłoś
ciri_77 zgadza sie na 200 % 22.09.08, 21:53 wg tabeli ma byc córka, sa dwie na raz Odpowiedz Link Zgłoś
agao_72 Re: Która ma dzieci - do raportu i sprawdzać! 22.09.08, 21:56 nie zgadza się. Zosia powinna byc chłopcem, a jest z niej dziewczę pełną gębą Odpowiedz Link Zgłoś
ju8 Re: Która ma dzieci - do raportu i sprawdzać! 22.09.08, 22:02 U mnie się zgadza ale tylko dlatego,że córka wcześniak Gdyby urodziła się planowo powinna być chłopcem, więc teraz nie wiem, gdybym ją donosiła to by jej urósł siusiak przez ten miesiąc???))))))) Kochana, życzę Ci przede wszystkim zdrowego dzieciaka Odpowiedz Link Zgłoś
kalendarzowa_wiosna Re: Która ma dzieci - do raportu i sprawdzać! 22.09.08, 23:46 Ju8 weź no sprawdź porządnie czy wcześniak, czy nie - nie ma nic do rzeczy. Nie moment porodu sprawdzasz, tylko moment poczęcia! Kurcze, to ja jestem w ciąży i ja miałam fałszować wyniki, a nie WY! > Kochana, życzę Ci przede wszystkim zdrowego dzieciaka nie dziękuję ) Odpowiedz Link Zgłoś
macoofka Re: Która ma dzieci - do raportu i sprawdzać! 23.09.08, 13:13 No nie, skołowałaś mnie! Mają być skończone lata mamuni i miesiąc POCZĘCIA, nie URODZENIA dziecia! To co za różnica, czy dziecię wcześniak, czy przenoszone, miesiąc poczęcia się liczy! Nie tak, autorko przy nadziei na Córunię? Odpowiedz Link Zgłoś
inia33 Re: Która ma dzieci - do raportu i sprawdzać! 22.09.08, 22:10 u mnie 2xTAK Odpowiedz Link Zgłoś
gonia28b nie sprawdziło się! :D 22.09.08, 22:04 tak, było to już, kiedy sama byłam w ciąży i w ogóle mi się to nie sprawdziło ))) podobnie jak wszystkie inne wróżby typu kształt brzucha, upodobania dietetyczne i takie tam... poza tym wszyscy mówili mi, że "chodzę" na córkę, a na USG widać było synusia i urodził się synuś Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
verdana Re: nie sprawdziło się! :D 22.09.08, 22:12 Zgodnie z ta tabelka dwuplciowe bliźniaki nie istnieją. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: nie sprawdziło się! :D 22.09.08, 22:17 verdana, zaksztusilam sie prawie Odpowiedz Link Zgłoś
gonia28b Re: nie sprawdziło się! :D 22.09.08, 23:08 obojniaki???? ;P nie no żarty żartami... prawdopodobieństwo zgodności płci u bliźniaków dwujajowych... nie wiem - nędznie mi szedł rachunek prawdopodobieństwa w szkole Odpowiedz Link Zgłoś
jutycha Re: Która ma dzieci - do raportu i sprawdzać! 22.09.08, 22:22 Wedlug tabelki powinnam miec dwoch synow a mam dwie corki. Sama ocen jej skutecznosc. Odpowiedz Link Zgłoś
niesiah Re: Która ma dzieci - do raportu i sprawdzać! 22.09.08, 22:26 zgadza się Odpowiedz Link Zgłoś
daga_j na dziewczynkę się sprawdza! 22.09.08, 22:34 Mam dwójkę dzieci, pierwsza córka i tabela dobrze wskazuje, drugi syn, ale tabela wskazuje dziewczynkę Także może dziewczynki lepiej wykrywa i będziesz mieć córę! Życzę spokojnej ciąży Odpowiedz Link Zgłoś
gonia28b Re: na dziewczynkę się sprawdza! 22.09.08, 23:11 A! to już łapię... czyli jak ma się urodzić córka to się sprawdza, a jak się ma urodzić synek, to już różnie ztym bywa - czyli prawdopodobieństwo 50% a w przypadku dwujajowych bliźniąt... 25%???? niech mi ktoś pomoże bo się gubię w obliczeniach Odpowiedz Link Zgłoś
macoofka Naści! Ciesz się :) 23.09.08, 02:19 U mnie się sprawdziło, i to dwa razy, a różnica wieku prawie 12 lat, coś w tym jest. Dla zaspokojenia własnej ciekawości sprawdziłam jeszcze teściową, mamę i dwie babcie - w sumie dodatkowo dziewięcioro dzieci. Sprawdziło się w stu procentach Proszę, jaka ja nadgorliwa ) Odpowiedz Link Zgłoś
kalendarzowa_wiosna Re: Naści! Ciesz się :) 23.09.08, 08:08 > Proszę, jaka ja nadgorliwa ) dobra, wezmę Cię pod uwagę jak będę chrzestną wybierać )) Odpowiedz Link Zgłoś
macoofka Re: Naści! Ciesz się :) 23.09.08, 12:49 Łomatkobosko, ale się zasłużyłam, hehhee To poczekaj, sprawdzę jeszcze kumpele na Naszej Klasie, to może mnie adoptujesz Odpowiedz Link Zgłoś
evee1 Re: Która ma dzieci - do raportu i sprawdzać! 23.09.08, 07:00 Trzeb po prostu stworzyc druga tabelke, w ktorej wyniki beda dokladnie odwrotne i wtedy sie prawie wszystkim bedzie zgadzalo, bo pozostana tylko te roznoplciowe blizniaki. U mnie sie zgadza pol na pol. Odpowiedz Link Zgłoś
matulasynula Re: Która ma dzieci - do raportu i sprawdzać! 23.09.08, 07:57 u mnie sprawdziło się, że syn Odpowiedz Link Zgłoś
hana.hula Która ma dzieci - do raportu i sprawdzać! 23.09.08, 08:00 Zgadza się!!!Jest córcia . Odpowiedz Link Zgłoś
gazetowe_konto_z_debetem Re: Która ma dzieci - do raportu i sprawdzać! 23.09.08, 08:01 Sprawdziło nam się z synem, choć nie mam pewności czy to jednak nie był szczęśliwy traf) Córka była pierwsza, było nam wtedy wszystko jedno jakiej płci będzie dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
weronikarb Re: Która ma dzieci - do raportu i sprawdzać! 23.09.08, 08:14 No moj synek wg tabelki pozostaje synem Teraz jest okres córkowy u nas - moze warto spróbowac i będzie Wiktoria ) Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Która ma dzieci - do raportu i sprawdzać! 23.09.08, 08:15 No to się nie wpisuję ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: zgadza się :) 23.09.08, 08:31 wlasnie sprawdziłąm kuzynkę - tez się zgadza ... no, chyba zaczaję się na synka Odpowiedz Link Zgłoś
emiliah Re: Która ma dzieci - do raportu i sprawdzać! 23.09.08, 08:31 Pierwszy dzieć się zgadza, drugi nie. Czy trzeci się zgadza okaże się w styczniu Odpowiedz Link Zgłoś
mcdza mnie sie nie zgodziło 23.09.08, 08:58 wg tabeli winna być córka...jest 2,5 letni mężczyzna Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamaisi zgadza się !!! 23.09.08, 09:24 w obu przypadkach (mam dwie córki). Swoją drogą - ciekawe jak to działa? Odpowiedz Link Zgłoś
aguskin Re: Która ma dzieci - do raportu i sprawdzać! 23.09.08, 09:27 2 razy pudło , Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Która ma dzieci - do raportu i sprawdzać! 23.09.08, 09:36 zgadza się i syn i córa Odpowiedz Link Zgłoś
inez21 Re: Która ma dzieci - do raportu i sprawdzać! 23.09.08, 09:39 Zgodziło sie dwa razy Odpowiedz Link Zgłoś
beatkaa32 Re: Która ma dzieci - do raportu i sprawdzać! 23.09.08, 09:45 z córa się sprawdziło, z synkiem już nie, he he he Odpowiedz Link Zgłoś
mariola1315 Re: Która ma dzieci - do raportu i sprawdzać! 23.09.08, 09:47 Przy pierwszym dziecku się nie zgodziło,przy drugim zgodziło się Mateuszek ma i Łukaszek ma Odpowiedz Link Zgłoś