o-lcia 16.11.08, 18:04 Tworzycie takie drzewko w necie? Jesli tak, to na jakiej stronie i jak sie Wam na nich tworzy?? Z ktorych stron korzystacie szukajac rodziny? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kawka74 Re: Drzewko genealogiczne 16.11.08, 18:07 Są programy do tego. Korzystałam z nich, kiedy robiłam genogram. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Drzewko genealogiczne 16.11.08, 18:15 Mój eks-mąż zrobił swoje korzystając z tej strony: www.genpol.com/ Kopalnia rzetelnej wiedzy, wszystkie przydatne info i linki i mnóstwo ludzi, którzy mają w tym doświadczenie. Mój doszedł do XVIII wieku Odpowiedz Link Zgłoś
starapokrzywa Re: Drzewko genealogiczne 16.11.08, 20:51 Ja swoje tworzę na www.moikrewni.pl , gdyż odpowiada mi szata graficzna no i łatwość tego serwisu Mam duuuże drzewo,ale jestem na etapie przekonywania rodziny do dołączenia się. Pozdrawiam! St. Pokrzywa. Odpowiedz Link Zgłoś
madame_zuzu Re: Drzewko genealogiczne 16.11.08, 22:50 www.myheritage.pl ja korzystam z tej witryny Odpowiedz Link Zgłoś
o-lcia Re: madame i bawm 17.11.08, 11:50 Czy te strony dzialaja sprawnie? Bo przyznam,ze moikrewni.pl nie dzialaja do konca jak powinni tzn. glowny problem jest z wysylaniem zaproszen. Odpowiedz Link Zgłoś