nutka07 Re: kaziu kochasz mnie??? 21.02.09, 17:56 Przynajmniej cygara nie uzywali a Kazio nie musial dokonywac publicznej spowiedzi w TV. Sfiksowalyscie boscie dawno chlopa nie mialy Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 wstretne baby, zazdrosnice 21.02.09, 18:35 para sie kocha, bawi, droczy byc moze wlasnie po czesci smieja sie sami z tej sytuacji, z tego ze sa przesladowani przez papparazzi a tu sroki sie zlecialy, co maz juz tak dawno na nie nie patrzyl zazdrosnice i maja uzywanie lepiej wam???????na pewno lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 ojejunciu, ale martuncia zbulwersowana:DDDDD 21.02.09, 18:44 > para sie kocha, bawi, droczy > byc moze wlasnie po czesci smieja sie sami z tej sytuacji niech zgadnę: równie slodko mielesz paszczą, wydajac mlaszczące odgłosy, gdy zujesz gumę? Broni swoj swego...oj broni heh Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: ojejunciu, ale martuncia zbulwersowana:DDDDD 21.02.09, 18:51 > niech zgadnę: równie slodko mielesz paszczą, wydajac mlaszczące > odgłosy, gdy zujesz gumę? Broni swoj swego...oj broni heh Jaki swoj swego? Gum nie zuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wroan Kropeczka :) 21.02.09, 20:17 Kropeczka na rany Boga przysięgam żem nie sztywniara. Po prostu bardzo go kocham i nie chce tego słowa na drobne rozmieniać. Wiesz, nie chcę być taka przesłodzona, pimci pimci... Nie jestem najmłodsza, mam 36 lat, mąż 50 (sic), i tak mi się wydaje że to by do niego nie pasowało... Wszyscy wiedzą że go kocham z całego serca, myslę że to widac... Ja wiem, ze każda miłość jest piekna, że można się zakochać jak nastolatka, czy nastolatek, ale niekoniecznie muszą tego wyraziste przejawy oglądać bliscy/przyjaciele/miliony Polaków. Mam nadzieję, że teraz rozumiesz mnie lepiej. Pozdrawiam Cię! Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: Kropeczka :) 21.02.09, 20:19 > Kropeczka na rany Boga przysięgam żem nie sztywniara. Po prostu bardzo go kocha > m > i nie chce tego słowa na drobne rozmieniać. a może oni chcą? piszesz, jakby wypowiedzenie głośno tego słowa mogło obrzydzać Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: Kropeczka :) 21.02.09, 20:24 > Wiesz, nie chcę być taka > przesłodzona, pimci pimci... No to nie bądź. Proste. > Ja wiem, ze każda miłość jest piekna, że > można się zakochać jak nastolatka, czy nastolatek, ale niekoniecznie muszą tego > wyraziste przejawy oglądać bliscy/przyjaciele/miliony Polaków. Tu się zgadzam. Tylko widzę jeden problem w Twoim rozumowaniu - czy oni (K i I) wiedzieli że są filmowani? Bo jeśli nie wiedzieli to chyba nie chcieli aby to ktoś widział, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Kropeczka :) 21.02.09, 21:29 > Tylko widzę jeden problem w Twoim rozumowaniu - czy oni (K i I) > wiedzieli że są filmowani? Pewnie, że wiedzieli - on mówi, że będą w "Szkle", ona patrzy w kamerę. Odpowiedz Link Zgłoś
kkokos Re: Kropeczka :) 21.02.09, 22:20 Bo jeśli nie wiedzieli to chyba nie chcieli aby to > ktoś widział, prawda? kazimierz brał taką możliwość pod uwagę, powiedział na początku, że to może pójść w szkle kontaktowym ergo - albo jest idiotą, albo cwaną gapą i zrobił to specjalnie, bo mu się wydawało, że sympatii wyborców przysporzy Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina_murzyna Re: wstretne baby, zazdrosnice 21.02.09, 20:26 Lipcowa para niech się kocha na zabój i droczy do krwi, ale są pewne granice. Tej parze brak klasy, a szczególnie tej pani brak klasy. Uważasz, że każda kobieta w studiu TV udaje głupią cipcię, bo się z facetem droczy? Nie sądzę. Ta pani jest głupią cipcią ot co! Ty też zrobiłabyś z siebie idiotkę przed ekipą TV jakby za 5 min twój mąż na wizję wchodził? No chyba, ze jesteś głupią idiotką i takie rzeczy cię nie dziwią. A twoje ą ę mlask mlask i kręcenie dupą przyprawiają twojego chłopa o zawrót głowy? Nie sądzę Oboje siebie warci. Odpowiedz Link Zgłoś
wroan czy wiedzieli? 21.02.09, 20:38 Wiadomo że wiedzieli. Wcześniej ustawia sie klienta do światła, kamery, itp, a nie włacza się kamery bez przygtowania. Kaziu jest były premier wiec to wie. W ogóle w studiu tv trzeba wykazywać stałą czujność ha! Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: czy wiedzieli? 21.02.09, 20:43 taa.. "wiadomo, że wiedzieli" "wiadomo, że kelnereczka" i koniec tematu Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: wstretne baby, zazdrosnice 21.02.09, 20:42 ale powiem jedno - spojrzenie Kazia na nia, BEZCENNE Odpowiedz Link Zgłoś
wroan Lipcowa... 21.02.09, 20:45 hahaha świetny tekst! I może to właśnie jest pozytywne- zima dookoła, górale straszą miesiącem mrozów, a tu szczery śmiech. Masz rację, bezcenne. Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: wstretne baby, zazdrosnice 21.02.09, 20:47 > ale powiem jedno - spojrzenie Kazia na nia, BEZCENNE fakt chociaz z uwagi na to, ze kazio z geby d...pe robil nie raz, nie dwa, nie nalezy sie nim zbytnio haszowac Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: wstretne baby, zazdrosnice 21.02.09, 21:05 > fakt > chociaz z uwagi na to, ze kazio z geby d...pe robil nie raz, nie > dwa, nie nalezy sie nim zbytnio haszowac To bylo glownie to co rzucilo nam sie w oczy - mi i mojemu staremu. Jak on na nia patrzy!! Takie lekko oblesne te spojrzenie.I takie- eh moje to dupsko, niezle co! Nie krytykuje ogolnie jego decyzji zyciowej a panny nie znam ( uroda mniej niz przecietna ) ale po tym zwierzecym spojrzeniu widac, ze Kazio mysli chu...m. Smiesza mnie faceci ktorzy nie potrafia sie opanowac. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelsia Przecież ten Kazek to wieśniak i zębów brakuje 21.02.09, 21:16 No czesiek zwykły, a jego jezebel to prosta dziewucha, a on z boku zębów nie ma, zauważyłyście? Szkoda mi jego rodziny, zwłaszcza upokorzonej żony . Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: Przecież ten Kazek to wieśniak i zębów brakuj 21.02.09, 21:51 ewelsia napisała: > No czesiek zwykły, a jego jezebel to prosta dziewucha, a on z boku > zębów nie ma, zauważyłyście? Szkoda mi jego rodziny, zwłaszcza > upokorzonej żony . Wyglada koszmarnie, poglady ma jeszcze koszmarniejsze. Zony mi nie zal, widac sie tak ulozylo, nie wierze ze bylo idealnie miedzy nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelsia Re: Przecież ten Kazek to wieśniak i zębów brakuj 22.02.09, 15:16 Lipcowo, a mi jednak żal, być może idealnie nie było i wcale nie musiało, ale można rozejść się z klasą, po cichu, nawet jeśli w grę wchodzi inna kobieta. A nie wysyłać swoje foty do Superaków i innych śmieci. Dlatego mi żal, bo upokorzył rodzinę na oczach całej Polski i nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
burza4 Re: kaziu kochasz mnie??? 22.02.09, 10:36 obciach straszny, że coś takiego się upublicznia. z drugiej strony - głosy, że to słodka idiotka, że na co on poleciał są mocno przesadzone. Jakby ktoś nagrał ukrytą kamerą zakochane ćwierkanie każdej z nas w pierwszej fazie różowych okularów, to tez byśmy przesadnie inteligentnie nie wypadły... Nie raz się wygłupiamy z małżem tak, że jakby ktoś z boku popatrzył, to by powiedział, że nam odbiło. Tylko na szczęście nikt nie filmuje Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: kaziu kochasz mnie??? 22.02.09, 15:13 Tylko, że tu pan jeszcze nie rozwiedziony, w dodatku eks premier, wie, że coś takiego pójdzie na wizję. On ma 14-latka, co ten chłopak czuje, gdy jutro pójdzie do swojego gimnazjum, o tym, myślący teraz penisem Kaziu, już nie pomyślał. No i Isabel uprawia radosną twórczość na blogu Kazia. Odpowiedz Link Zgłoś
burza4 Re: kaziu kochasz mnie??? 22.02.09, 15:28 Z tego co czytałam wynikało, to były przygotowania do wywiadu i że nie wiedzieli, że są nagrywani. o ile uważam, że cały ten medialny show to dno kompletne, o tyle sądzę, że opiniowanie że ona jest idiotką na podstawie takiego nieświadomego występu, jest na wyrost. co pozostałych kwestii to w pełni się zgadzam, niesmaczne po prostu i bez klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: kaziu kochasz mnie??? 22.02.09, 15:32 Nagranie budzi we mnie zdziwienie, za to poczytaj sobie na blogu Kazia drugi wpis tej pani- po przeczytaniu nie mam już wątpliwości- uprawia teraz dziki seks z idiotką, no ale do seksu nie rozum jest potrzebny. I o ile jakoś tę żonę porzuconą , mogę przełknąć, to robienia tego dzieciom - w tym 14-letniemu synowi jest zwykłym świństwem i tyle. Bo ludzie się rozwodzą, ale styl, w jaki robi to Kaziu jest obciachowy na maksa. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: kaziu kochasz mnie??? 22.02.09, 15:42 > Z tego co czytałam wynikało, to były przygotowania do wywiadu i że > nie wiedzieli, że są nagrywani. Na pewno. Dlatego Kazio mówi, że to puszczą w "Szkle kontaktowym", a Izabell wygłasza tekst o koszuli do kamery. To typowe zachowanie ludzi, którzy nie wiedzą, że się ich nagrywa. Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: kaziu kochasz mnie??? 23.02.09, 00:14 Wygladaja jak dwoje zafascynowanych soba ludzi, w sumie sympatycznie IMHO. Normalna konwersacja, jak my jestesmy sami, gorsze glupoty wygadujemy. Odpowiedz Link Zgłoś