basiacc 02.03.09, 12:08 jak reaguje(jak powinien reagowac) facet, gdy dowiaduje się że jego zona kocha innego? dziwne!!! ale czekam na wasze opinie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liwilla1 Re: zazdrosc 02.03.09, 12:11 mysle, ze w sferze takich emocji nie mozna standaryzowac zachowan. o ile nie dochodzi do aktu przemocy rzecz jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
basiacc Re: zazdrosc 02.03.09, 12:13 reakcja....zerowa, zero afery, zero czegokolwiek, normalne zachowanie, jakby to olał... Odpowiedz Link Zgłoś
broceliande Re: zazdrosc 02.03.09, 12:23 Widać też już żony nie kocha, tak bym to rozumiała. Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: zazdrosc 02.03.09, 12:23 > reakcja....zerowa, zero afery, zero czegokolwiek, normalne zachowanie, jakby to > olał... przyzwyczajony Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: Rita.. 02.03.09, 12:39 > mówisz, ze to przyzwyczajenie do kogoś??? przyzwyczajenie do takich rewelacji, do tego, ze laska popgrywa sobie w ten sposob albo on ma kogos albo zona go juz nie rajcuje Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Rita.. 02.03.09, 12:46 basiacc napisała: > ..rozumie... przyjdź ku mie jak mówiła moja babcia Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Rita.. 02.03.09, 12:48 ..rozumie... > przyjdź ku mie > > jak mówiła moja babcia ))) Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: zazdrosc 02.03.09, 15:10 najporawdopodobniej nie potraktowal tego wyznania serio albo jest w takim szoku i szok sie tak manifestuje ew. olewa zone Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: zazdrosc 02.03.09, 12:13 Powinien spakować żonie walizkę i poprosić by wyprowadziła się do kochasia. Może ewentualnie ową walizkę grzecznie za drzwi jej wystawić. Odpowiedz Link Zgłoś
madameblanka Re: zazdrosc 02.03.09, 13:27 wiesz nic sie nie dzieje bez przyczyny. Nie zawsze ten zdradzający jest winny. Wina z reguły leży po obu stronach, także mąż zanim wystawi walizki powinien sie zastanowić dlaczego spędzała czas właśnie z innym gachem a nie z nim. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: zazdrosc 02.03.09, 14:46 madameblanka napisała: > wiesz nic sie nie dzieje bez przyczyny. Nie zawsze ten zdradzający jest winny. > Wina z reguły leży po obu stronach, także mąż zanim wystawi walizki powinien si > e > zastanowić dlaczego spędzała czas właśnie z innym gachem a nie z nim. > Przeciez zażartowałam. Tak jak dziewczyny z tym pojedynkiem. Pytanie autorki wątku generalnie jest bez sensu. Nie wiemy nic o tym małżeństwie, nic a nic. Jak tu wyrokowac jak powinien zareagować mąż na wieść o tym, że żona ma go w d..e? Odpowiedz Link Zgłoś
madameblanka Re: zazdrosc 02.03.09, 15:10 tak coś czułam jakąś ironię Następnym razem posłucham sie intuicji. Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: zazdrosc 02.03.09, 12:56 basiacc napisała: > jak reaguje(jak powinien reagowac) facet, gdy dowiaduje się że jego zona kocha innego? .." zabić siebie, ją, jego!! wyzwać na pojedynek i strzelać się bladym świtem w lasku bulońskim!! Odpowiedz Link Zgłoś
basiacc Re: zazdrosc 02.03.09, 12:59 to dobre;p na serrio, jego zachowanie to tragedia, bo w sumie nie wiadomo co i jak!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: zazdrosc 02.03.09, 13:01 j>ego zachowanie to tragedia, bo w sumie nie wiadomo co i jak!!!! na co liczylas? Odpowiedz Link Zgłoś
mama-maxa Re: zazdrosc 02.03.09, 14:26 a co żona na to? nie potrfi podjąć decyzji? bo jak kocha innego to idzie w cholerę (chyba) i reakcja męża to ją chyba średnio juz obchodzi... może facet to trawi teraz w sobie eeee zreszta nie wiem, bo mi sie właśnie wczoraj w głowie porypało i nieciekawie jest u mnie - sama nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: zazdrosc 02.03.09, 14:48 zdecydowanie opcja lasku bulońskiego wszystkie inne są poniżej jakiegokolwiek poziomu Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Re: zazdrosc 02.03.09, 15:09 odpowiada: kochanie, a moge nastepnym razem sie przyłączyc? Odpowiedz Link Zgłoś