haga78 01.12.03, 19:15 Dziewczyny napiszcie jak sie śpi na łóżkach z ikea? A może któraś ma linki, bądź adresy stron na których są meble tapicerowane podobne do tych z ikea i tańsze od nich. Pozdrawiam Haga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edytek1 Re: Łózka z ikea 01.12.03, 23:12 Ja mam łózko z Ikeii duże i typowo sypialniane. śpi się na nim świetnie a przeżyło nie jedno . Dodam jeszcze tylko, ze mąż waży 150 kg a i nic się łózeczkowi nie stało. My kupiliśmy ramę odzdzielnie i odzielnie materac wszystko w Ikeii ( materac sprężynowy) . co do koanap to zajrzyj do mebli numer`1 są po drodze do Janek na przeciwko Walter meble i Reala. Kamapy są tam super. Odpowiedz Link Zgłoś
giovanka Re: Łózka z ikea 02.12.03, 11:48 Ja mam łóżko małżeńskie i bardzo sobie chwalę.Kupione było 5 lat temu a materac świetnie się trzyma (model Sultan Classic z drewniamym dnem)Materace z IKEA mają 10 lat gwarancji.Koleżance puściła sprężyna bo 9 latach i bez problemu wymienili jej na nowy! Odpowiedz Link Zgłoś
bczerwin1 Re: Łózka z ikea 02.12.03, 14:01 My właśnie niedawno kupiliśmy łóżko w Ikea, składa się podobnie do wersalki, ma oddzielnie materace, jest super wygodne (po sofie na której nie dało się spać). Rzeczywiście ceny mają dosyć wysokie, ale ja nie żałuję. Pozdrawiam Beata Odpowiedz Link Zgłoś
martaurb Re: Łózka z ikea 03.12.03, 12:26 My mamy od 3 lat sofe Beddinge - nie polecam! Zostala kupiona w czasach, kiedy kazdy wydany pieniadz mocno ogladalismy, zanim go wydalismy i kupilismy ja bo laczyla to wszystko, co byla nam potrzebne i nie byla droga (w Niemczech meble w Ikei sa duzo tansze niz w Polsce i czesto duzo tansze niz w "noralnych" meblowych sklepach), ale teraz bardzo sie cieszymy, ze mamy normalne lozko i juz nie musimy na niej spac! Odpowiedz Link Zgłoś