bliss73 04.08.09, 20:40 Dziewczyny,proszę o podpowiedzi,co pomoże?Myślałam o stepperze,używała może któraś z Was?Chcę ćwiczyć w domu.Co polecicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
syriana Re: Jak wysmuklić nogi?:) 04.08.09, 21:16 ja robię przysiady takie trochę oszukańcze z podparciem rąk wymachy jak czytam na kanapie od niedawna mam fajne hantelki z rączką na rzepę, więc zakładam na stopy i robię różne rowerkopodobne machania Odpowiedz Link Zgłoś
atena12345 Re: Jak wysmuklić nogi?:) 04.08.09, 21:21 no nie wiem czy steper wysmukli.. Odpowiedz Link Zgłoś
kukurydzazpuszki12345 Re: Jak wysmuklić nogi?:) 04.08.09, 21:21 Posmarować balsamem brązującym Opalone zawsze wyglądają szczuplej. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: Jak wysmuklić nogi?:) 04.08.09, 21:24 Wszystkie ćwiczenia rozciągające Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: Jak wysmuklić nogi?:) 04.08.09, 21:28 no właśnie, jeszcze różne rozciągania, niby szpagaty na jedną nogę i skłony systematyczność to podstawa, jak zobaczysz efekty to się wciągniesz bardziej i rozbudujesz swój zestaw odradzam kupowanie drogiego sprzętu na sucho, gdy nie masz nawyku samodzielnych ćwiczeń Odpowiedz Link Zgłoś
kitka20061 Re: Jak wysmuklić nogi?:) 04.08.09, 23:00 zapisać się na siłownię lub aerobik i ćwiczyć pod fachowym okiem instruktora. Odpowiedz Link Zgłoś
alba27 Re: Jak wysmuklić nogi?:) 05.08.09, 10:03 steper to fajna sprawa, jeżeli połączysz to z jakąś dietką to nogi napewno schudną, mi schudly biodra a chodziłam na steperze po 20 minut dziennie a nogi to rzeczywiście szczupleją od strechingu. Odpowiedz Link Zgłoś
broceliande Re: Jak wysmuklić nogi?:) 05.08.09, 10:47 Mnie się nie chce ćwiczyć. Poszłam na terapię próżniową i zjechało po kilka centymetrów nad kolanami i w najgrubszym miejscu. Celulit znikł. Trzyma się już dwa lata, a diety nie stosuję. Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea Hulajnoga 05.08.09, 11:42 trenowałam rózne sporty, ale takich zakwasów, na pośladkach i podudziach nie pamiętam, mój syn uwielbia jazdę na hulajnodze, mamy niezła 2 km prosta trase ( akurat do mojej pracy i jego przedszkola) Dźwigałam jak głupia ta jego hulajnogę rano, żeby po południu biegać za nim, aż powiedziałam basta i zakupiłam sobie hulajnogę odpowiednią do mojego wzrostu i wagi i od jakiegoś czasu jeździmy rano do pracy i przedszkola i z powrotem...dupsko zrobiło mi się fajne i nóżki ..polecam Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea Re: Hulajnoga 05.08.09, 11:43 aaa...zapomniałam dodać...pal licho te nogi i ten tyłek...ale jakie dziecko szczęśliwe.... czyli przyjemne z porzytecznym Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea Re: Hulajnoga 05.08.09, 11:58 fajnie... mój mąż stwierdził, ze jestem nienormalna reszta rodziny też.... wczoraj na allegro hulajnoge zamówiła sobie moja koleżanka, smiałam sie że za miesiąc, hulajnogowych bab bedzie tyle co zakijkowanych...a powiem, ze hyba hulajnoga lepiej działa..i jak rodzinnie.... Odpowiedz Link Zgłoś