Dodaj do ulubionych

rocznica slubu!

IP: *.* 13.08.02, 08:19
Wczoraj minely 2 lata od kiedy powiedzielismy sakramentalne TAK. Dostalam piekny bukiet kwiatow. I przede wszystkim powiedzial : dziekuje Cie za te dwa lata, ze jestes ze mna!To bylo bardzo, bardoz mile. Faceci nie zawsze sa tacy zli! :)
Obserwuj wątek
    • Gość: JacekN Re: rocznica slubu! IP: *.* 13.08.02, 08:49
      Witam.No widzisz a jednak nie jest taki zly. Czasem trzeba zaakceptowac kogos takim jaki jest i nie szukac w nim idealu ( nie ma ) jaki byc moze masz w swoich wizjach i marzeniach. Napewno w takim przypadku znajdziesz wiecej pozytywnych cech jego charakteru i bedzie Wam latwiej sie dogadac . Kazdy z nas jest inny ,inne ma poglady i marzenia a wiec roznice zdan sa nieuniknione. Musicie tylko razem wspolnie znalezc droge do kompromisu i dokladnie wyznaczyc punkt zborny waszych marzen. "Zgoda buduje ,niezgoda rujnuje " zapewne znasz takie przysłowie i zapewniam Cie , ze znajduje ono zastosowanie w zyciu. Ps w przyszlym miesiacu my bedziemy obchodzic 10 rocznice slubu , wiec to juz okraglutka liczba.Pozdrawiam Jacek (yupii)
      • Gość: agniesia1 Re: rocznica slubu!-a co byscie chcieli dostać??? IP: *.* 13.08.02, 09:33
        No własnie odwieczny problem żon. Ale ja się pytam wsz mężczyzn co byście chcieli dostać?? Bo woda toaletowa juz była a w pazdzierniku mamy 9 rocznice i nie wiem co dac mężowi?/ No bo ja dostanę standartowo na pewno jakieś kwiaty ,ale mówiąc szczeże one też mi się znudziły.Czekam na propozycje od facetów i nie tylko.Pozdrawiam.AGA
        • Gość: Padlinka Re: rocznica slubu!-a co byscie chcieli dostać??? IP: *.* 13.08.02, 10:38
          Ja kupilam mezowi boxerki i duza butelka piwa grolsh ale w takiej butelce w fajnym sztalcie i ze specjalnym kapslem. Zwlaszcza z piwa byl zadowolonysmile Mysle,ze nie ma co kupowac drogich prezentow na rocznice slubu. Ja nastepnym razem moze kupie jakies ciekawe cygara (?) albo fajna zapalniczke. Na okragla rocznice dopiero sie "rzuce" i kupie cos, na czym mozna wygrawerowac jakies mile slowasmileNo i jak panowie uwazaja, czy takie prezenty sprawiaja przyjemnosc?
        • Gość: JacekN Re: rocznica slubu!-a co byscie chcieli dostać??? IP: *.* 13.08.02, 13:52
          Witam.Agnieszko - ja co chcialbym dostac? Wiesz jak to faceci , lubie cos przy aucie i takie tam majsterkowanie, czyli radzilbym jakis gadzet do autka (jezeli macie) , moze jakas plyte lub kasete z muzyka co lubi itp. Ja np. mojej zonce miesiac temu na urodziny kupilem maszynke do frytek (taka reczna no co wam bede tlumaczyl) , na gwiazdke bodajze kupilem maszynke do strzyzenia (bo nas chlopakow wszystkich zona podstrzyga ) to sobie pomyslalem co bedzie sie nozyczkami meczyc. Byla bardzo zadowolona z upominkow. Pozdrawiam i zycze milych niespodzianekJacek (yupii)
          • Gość: agniesia1 Re: rocznica slubu!-a co byscie chcieli dostać???-myślenie typowego męższczyzny!!! IP: *.* 13.08.02, 14:07
            Dziękuję Jacku za podpowiedz ale wiesz nie obraż się jak można żonie dać na prezent maszynkę do frytek albo maszynkę do strzyżenia??!!!To ma być prezent dla żony???czy bardziej dla rodzinki?? Bo coś mi się wierzyć nie chce żeby żona była szczęśliwa z tej maszynki.Może w kontekscie jako prezent dla domu to tak ale napewno nie jako prezent OSOBISTY. A mnie właśnie o takie prezenty chodzi .Nie do domu czy samochodu tylko coś wyłącznie przeznaczonego dla osoby zainteresowanej.Pozdrawiam .Aga
            • Gość: agniesia1 Re: rocznica slubu!-a co byscie chcieli dostać???-myślenie typowego męższczyzny!!! IP: *.* 13.08.02, 14:10
              przepraszam za ten błąd w tytule postu ale sie spieszyłam Aga.Ma być oczywiście MĘŻCZYZNY
            • Gość: Lilka Re: rocznica slubu!-a co byscie chcieli dostać???-myślenie typowego męższczyzny!!! IP: *.* 13.08.02, 17:36
              A ja bym się ucieszyła gdybym dostała np. maszynkę do strzyżenia lub inną praktyczną rzecz bo z tego co napisał Jacek kupił tę maszynkę aby jej ułatwić zajęcie a co się z tym wiąże patrzy na swoją żonę, widzi to co robi i dba o nią :)) Po prosu zauważa to co robi żona dla rodziny co nie wszystkim facetom się zdarza. Pozdrawiam Lilka.PsMój mąż też czasami daje mi praktyczne prezenty i jestem z nich baaardzo zadowolona :hap:
            • Gość: JacekN Re: rocznica slubu!-a co byscie chcieli dostać???-myślenie typowego męższczyzny!!! IP: *.* 16.08.02, 10:06
              Witam.Cale szczescie , ze nie ma ludzi jednakowych, bo nie wiem z czego bylaby zadowolona moja zona . A tak to jest zadowolona z moich prezentow i pomyslow udogodnienia i udoskonalenia codziennych prac. Lilka ogromny plus - za dedukcje .Wlasnie takie przeslanie mna kierowalo. Ulatwic zonie prace, a co za tym idzie usprawnic. Wynika z tego w prostej linii oszczednosc czasu , a co za tym idzie mniej czasu na wykonanie czegos - wiecej czasu dla siebie.Pozdrawiam i zycze trafnych decyzji i milych niespodzianek.Jacek (yupii)
        • Gość: stadar Re: rocznica slubu!-a co byscie chcieli dostać??? IP: *.* 05.09.02, 21:34
          Witam. Jestem początkującym na forum, ale postanowiłem aktywnie zacząć. Tak się składa, że 6 września minie 5 lat, kiedy opuściłem "ojca i matkę swoją" i związałem się z kobietą, która wespół z synusiem stanowi dla mnie jedyny sens istnienia. Każda rocznica to dla mnie czas zadumy i podsumowania, wytyczania zmian na lepsze, rozliczenia tego co złe. W tym dniu zatrzymuję się na chwilę; wytężając całą swoją siłę wstrzymuję ten wściekły "wyścig szczurów", pogoń za sukcesem i pieniędzmi i zaczynam rozglądać się dookoła. Wtedy widzę krzątającą się po domu żonkę, przebiegające między pokojami dziecię, słyszę jakąś muzykę, głosy z bajki Disney"a, które dobiegają z pokoju synusia. Czuję spokój i radość. To niezwykłe uczucie bezpieczeństwa koi moją duszę, pozwala głeboko oddychać i zbierać siły na dzień następny, pozwala dostrzec to piękno, które mnie otacza. Zapach tych dwóch osób, które wokół mnie krążą zniewala moje zmysły. Wrażenia są tak silne, że pozwalają trwać coraz częściej i dłużej w takim odurzeniu. Tak bardzo chciałbym, aby trwało wiecznie! W taki dzień wiem na pewno, że już nie chcę i nie potrzebuję niczego, ponieważ to co najpiękniejsze, dostałem pięć lat temu.Pozdrawiam,Darek
          • Gość: AGUSIAM Re: rocznica slubu!-a co byscie chcieli dostać??? IP: *.* 05.09.02, 22:51
            Pięknie to Darku napisałeś ...Aga
      • Gość: Padlinka Re: rocznica slubu! IP: *.* 13.08.02, 10:31
        Dziekuje za odpowiedz. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie sie mialo teraz ku dobremu. Tobie i Twojej zonie zycze kolejnych jeszcze lepszych lat! Pozdrawiam.
    • Gość: beatach Re: rocznica slubu! IP: *.* 17.08.02, 09:15
      Moj maz jest bardzo dobrym czlowiekiem. Jest kochanym mezem i ojcem dla naszego synka.Niemal dziennie dziekuje mi za to, ze jestem z nim. Ze go kocham i ze jestesmy taka szczesliwa rodzinka. A przeciez do tego trzeba dwoch. Tak samo jak ja, on takze buduje nasz zwjazek. Jestem szczesliwa ze moj Michael potrafi okazywac uczucia i nie wstydzi sie mowic o nich otwarcie. Ze potrafi wszystkim pokazac jak bardzo mnie kocha i ze jest szczesliwy. Zycze wszystkim kobieta takiego mezczyzny.PozdrawiamBeataCh
    • Gość: Marta_I Re: rocznica slubu! IP: *.* 10.09.02, 11:17
      W zeszłym tygodniu minęła 10 rocznica naszego ?lubu. Niestety mój mšż nawet nie złozył mi życzeń. A od te?ciowej dostali?my obrus. Miałam go dostać na urodziny ale na wie?ć o tym strasznie się oburzyłam i zapytałam dlaczego swojemu synowi nie da obrusu na urodziny.A wracajšc do tematu do tej pory jestem w dołku.PozdrawiamMarta
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka