rembert Re: w co się bawić 14.02.07, 13:46 Bawicie się ze swoimi dziećmi? My jesteśmy terroryzowani przez 3,5 latkę Może tam, gdzie jest rodzieństwo sytuacja wygląda inaczej, ale u nas co drugi dzień biegamy po domu(berek), bawimy się w chowanego, że nie wspomnę moich ról wierzchowca i pieska. Ostanio zabawy się cywilizują - Córka przygotowuje stolik i udajemy, że jesteśmy w kawiarni)) Może macie/znacie inne pomysły)) Odpowiedz Link Zgłoś
rembert Re: w co się bawić 14.02.07, 13:47 w chowanego jest przerabiane dość często. No cóż naszczęście mieszczę się jeszcze do szafy)) Odpowiedz Link Zgłoś
kckk Re: w co się bawić 14.02.07, 14:41 Będziesz alfą i omegą dla swojej córki, kiedy zrobisz coś z niczego i jej się to spodoba. Jaka to zabawa? Odpowiedz Link Zgłoś
ira.siad Re: w co się bawić 14.02.07, 15:02 Skoki narciarskie. Mała staje na oparciu fotela i wybija się z "progu". Ja łapię ją w locie. Ćwiczy od roku i uwielbia tą zabawę, żona nigdy nie protestowała, że to niebezpieczna zabawa, za jednym wyjątkiem kiedy byliśmy rok temu w Kaziemirzu Dln. Miała wtedy prawie 2 latka. Postawiłem ją na blacie straganu żeby zawiązać sobie buta, mała myślała że znów się bawimy i odrazu się odbiła skacząc na mnie. Nie powiem, zrobiło mi się wtedy ciepło, nawet gorąco. Ale refleks przy niej mam już wyćwiczony. Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: w co się bawić 14.02.07, 20:23 3,5? Puzzle. Tylko z czymś, co lubi: kotki, Bambi, samochody... Jak nie trafisz w gust, to nie będzie chciała tknąć. Klocki wszelakie, ale dość duże. Rysowanie, malowanie rękami, tablica i kreda... Rany, są setki możliwości. Dziesiątki w każdym razie. Odpowiedz Link Zgłoś