Dodaj do ulubionych

Jak się bawić

10.04.07, 14:44
Jak można się bawić z dziećmi:
youtube.com/watch?v=6GPT-76QOac
Są jacyś chętni tatusiowe na zorganizowanie takich "zawodów" w tricity?
Obserwuj wątek
    • kckk Re: Jak się bawić 10.04.07, 14:50
      Druga i piąta konkurencja, nasze ulubione wink
    • lambert77 Re: Jak się bawić 10.04.07, 14:59
      obejrze całe w domu smile
      narazie z synem obydwaj mamy malutki problem big_grin sufity za nisko ewentualnie
      wszelkiego rodzaju pawlacze big_grin nie pozwalają nam nabrać odpowiedniej wysokości
      przy zabawach. Czemu moja żona wpada w furie przy takich zabawach?? big_grin
      • egon26 Re: Jak się bawić 10.04.07, 15:04
        Zajebiste wink
        Moja raczej się nie denerwuje jak podrzucam małego, chyba że zauważy jak go
        łapie 5 cm nad ziemią za skarpetki ;P
        • lambert77 Re: Jak się bawić 10.04.07, 15:08
          a to moja teściowa dostaje zawału za każdym razem kiedy go puszczę pod sufitem
          i spada mi z powrotem w ręce smile Myślę, że jeżeli któregoś dnia puszczę małego w
          locie potem zaklaszcze i go złapię to będę miał problem teściowej z głowy big_grin
          niby obiecuje, że do komuni nie dociągnie ale kurde kto ją tam wie pewnie
          fałszywa jak one wszystkie smile
    • johnnysixcannons Re: Jak się bawić 11.04.07, 22:43
      od pierwszych miesiecy życia mojej córy stresuję panią z piekarni sadzajac
      sobie małą na barana wybierając drobniaki za pieczywo.Ciągle słyszę Niechpan ja
      trzyma przecież spadnie!
      wyczynowo jeździłem na rolkach z maleństwem w wózku ku przerzżeniu starszych
      pań w parku,ale tego numeru z popychaniem glusia kijkiem bym nie próbował.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka