miryw 10.04.07, 14:44 Jak można się bawić z dziećmi: youtube.com/watch?v=6GPT-76QOac Są jacyś chętni tatusiowe na zorganizowanie takich "zawodów" w tricity? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kckk Re: Jak się bawić 10.04.07, 14:50 Druga i piąta konkurencja, nasze ulubione Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: Jak się bawić 10.04.07, 14:59 obejrze całe w domu narazie z synem obydwaj mamy malutki problem sufity za nisko ewentualnie wszelkiego rodzaju pawlacze nie pozwalają nam nabrać odpowiedniej wysokości przy zabawach. Czemu moja żona wpada w furie przy takich zabawach?? Odpowiedz Link Zgłoś
egon26 Re: Jak się bawić 10.04.07, 15:04 Zajebiste Moja raczej się nie denerwuje jak podrzucam małego, chyba że zauważy jak go łapie 5 cm nad ziemią za skarpetki ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: Jak się bawić 10.04.07, 15:08 a to moja teściowa dostaje zawału za każdym razem kiedy go puszczę pod sufitem i spada mi z powrotem w ręce Myślę, że jeżeli któregoś dnia puszczę małego w locie potem zaklaszcze i go złapię to będę miał problem teściowej z głowy niby obiecuje, że do komuni nie dociągnie ale kurde kto ją tam wie pewnie fałszywa jak one wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
johnnysixcannons Re: Jak się bawić 11.04.07, 22:43 od pierwszych miesiecy życia mojej córy stresuję panią z piekarni sadzajac sobie małą na barana wybierając drobniaki za pieczywo.Ciągle słyszę Niechpan ja trzyma przecież spadnie! wyczynowo jeździłem na rolkach z maleństwem w wózku ku przerzżeniu starszych pań w parku,ale tego numeru z popychaniem glusia kijkiem bym nie próbował. Odpowiedz Link Zgłoś