asiunia_bzyk 22.11.07, 10:56 Co facet chce dostać pod choinkę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tata_tomek Re: Prezent świąteczny. 22.11.07, 12:02 asiunia_bzyk napisała: > Co facet chce dostać pod choinkę? Stojak (Głupie pytanie - głupia odpowiedź) Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia_bzyk Re: Prezent świąteczny. 22.11.07, 14:29 Wiem,że stojak,ale drewniany czy metalowy? Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawkk Re: Prezent świąteczny. 22.11.07, 15:15 jak nie macie dzieci to kup sexi bielizne i upojną noc spelnij jego najskrytsze marzenia a jak macie dzieci to szalik i książke jak być super tatą żartuje oddaj dzieci babci i to co wcześniej pisałam Odpowiedz Link Zgłoś
justi54 Re: Prezent świąteczny. 22.11.07, 15:22 Popieram bieliznę bo sama będziesz miała z niej użytek. Możesz jeszcze kupić jego ulubioną flaszkę lub wodę po goleniu. Ja kiedyś kupiłam mojemu mężowi koszulę plus piękne spinki do mankietów właśnie do tej koszuli. Potem dla siebie kupiłam podobny zestaw i jak gdzieś idziemy poszaleć na elegancko to razem fajnie do siebie pasujemy. W tym roku mój małżonek chce "piłkarzyki na rurkach". No dobra niech mu będzie kupię a zapowiada sie super zabawa z synem. Odpowiedz Link Zgłoś
mara_76 Re: Prezent świąteczny. 24.11.07, 20:21 Po co chcesz kupowac obcemu facetowi prezent ? Bo jeśli to Twój facet to powinnaś wiedzieć co lubi i co może go ucieszyć. A moze n jest użytkownikiem tego forum i liczysz, że napisze? Odpowiedz Link Zgłoś
m.matkowski Re: Prezent świąteczny. 24.11.07, 20:49 Piłę łańcuchową i odkurzacz do liści ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
redmiss Re: Prezent świąteczny. 25.11.07, 11:02 asiunia_bzyk napisała: > Co facet chce dostać pod choinkę? kierownicę! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
s0phisticated Re: Prezent świąteczny. 25.11.07, 17:01 A nie caly samochod? Ale moze cos na glowe? Byle oryginalnego, bo zwykla czapke ma w sklepie za rogiem www.glowawgoorin.pl/idealne-prezenty-dlamezczyzny-i-dlakobiety-na-gwiazdke/ Odpowiedz Link Zgłoś
adellante1 Re: Prezent świąteczny. 25.11.07, 17:42 BF GOODRICH MT 33"x12,5"x15 do tego Dobinson 2" + 100 kg F + 200kg R I to by było wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
justi54 Re: adellante1 26.11.07, 10:29 A potem wieszasz sobie takie opony w klatce z małpami i one mają plac zabaw jak znalazł. Odpowiedz Link Zgłoś
adellante1 Re: adellante1 26.11.07, 10:45 Nawet mnie nie drażnij taka profanacją!!!! Najlepsza opona na swiecie a ty co małpom??!! Ech kobiety... Odpowiedz Link Zgłoś
justi54 Re: wiem, wiem, że najlepsza 26.11.07, 12:15 i już widzę jak Ci ją żona w kolorowy papier pakuje i pod pachnącym zielonym drzewkiem w salonie upycha. Odpowiedz Link Zgłoś
mallard Adellante! 26.11.07, 12:15 Ja Ci coś powiem po cichu: Ona ma futro z lisów... Pozdrawiam mallard - etata Odpowiedz Link Zgłoś
adellante1 Re: Adellante! 26.11.07, 15:21 mallard napisał: > Ja Ci coś powiem po cichu: Ona ma futro z lisów... > > Pozdrawiam > > mallard - etata a niech ma. nawet z mysich cipek... Co mnie do tego kto w czym chodzi? Futra z lisów to przynajmniej zasoby odnawialne a takie sztuczne futra na bazie wegla czy ropy??? Poza tym taką opona jak sie lisa potraktuje to nawet futro na asfalcie nie zostaje. Odpowiedz Link Zgłoś
morelek77 Re: Prezent świąteczny. 28.11.07, 20:54 Całą serię "MIKOŁAKjKÓW" 5 małych + 2 duże (ostatnio wyszła kolejna - już mam ) pamietam, ze o malo sie nie posikałem z radości, jak dostałem od mojej (jeszcze wtedy nie) żony. Odpowiedz Link Zgłoś
m.matkowski Re: Prezent świąteczny. 29.11.07, 21:14 A ten ostatni Mikołajek - Reaktywacja, to fajny chociaż jest? Wiadomo - 5 małych to pozycje (ośmielę się użyć tego słowa) kultowe. Pierwszy duży (z Mikołajkiem w zielonym kubraczku) jest taki sobie (z przewagą na plus), bo tłumaczenie jest jakieś mniej śmieszne. A jak z tym nowym? Odpowiedz Link Zgłoś
morelek77 Re: Prezent świąteczny. 01.12.07, 23:50 jako tako. faktycznie, jest mniej smieszny niz pierwsze 5 tomów. Na humor składająsie tu główniepowtórzenia typu alcest, co ciągle je, gotfryd co ma bogatego tate. Brakuje dowcipu typu: Pan: Nazywam się Pierre Pieree (nie pamietam oryginału). A Wy? Chłopcy: A my nie ! (Z "mikołajek na wakacjach") Odpowiedz Link Zgłoś
aneta8702 Re: Prezent świąteczny. 10.11.08, 21:31 czemu czepiacie sie dziewczyny, zadala normalne pytanie, a jak macie w ten sposob odpowiadac to lepiej nie piszcze Odpowiedz Link Zgłoś
tata_tomek Re: Prezent świąteczny. 12.11.08, 08:51 aneta8702 napisała: > jak macie > w ten sposob odpowiadac to lepiej nie piszcze Pozwolisz, że to tatusiowie będą decydować co pisać na forum tatusiów. A ty nie piszcz już tylko czytaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=568&w=70280035 Odpowiedz Link Zgłoś
tomek.sawyer Re: Prezent świąteczny. 10.11.08, 22:32 Łooo Jezu! Nie zauważyłem, że ktoś wykopalisko nam wygrzebał. Odpowiedz Link Zgłoś
tata_tomek Re: Prezent świąteczny. 13.11.08, 08:44 alicja325 napisała: > co wy na przejażdżkę dziecka na quadach lub samochodem gigantem? Quadowo-bigfootowa spamerka... : tiny.pl/ssw4 Odpowiedz Link Zgłoś