verticale
20.09.10, 08:38
juz pisalam kiedys na ten temat, ale pisze znow, bo problem wciaz dotyka mnie, coraz mocniej.
karmie synka z powodzeniem juz prawie 10 miesiecy, chcialabym jeszcze pokarmic, dotad, az synek bedzie potrzebowal (nie chce podawac w ogole mm). problem w tym, ze jestem osoba szczupla, po porodzie bardzo szybko wrocilam do swojej wagi wyjsciowej, potem, z kazdym tygodniem waga powoli spadala, obecnie waze duzo mniej niz zwykle i zaczynam sie juz z tym zle czuc... poza tym strasznie ciezko utrzymac mi choc ta wlasnie wage, musze jesc naprawde bardzo duzo........ dbam o to, co jem jednoczesnie /odzywiam sie zdrowo/, itd. wyniki /morfologia np/ mam co prawda bardzo dobre... ale szczuplosc moja juz przestaje byc akceptowalna dla mnie... :(
jak sobie radzicie, jesli macie podobny klopot? czy karmienie piersia nie zrujnuje mojego organizmu?...
no i jeszcze jedno. wciaz nie mam miesiaczki. czy taki wielomiesieczny brak okresu nie dziala zle na organizm, itd? pytam, bo to moje pierwsze dziecko i tematu jeszcze nie znam dobrze.
pozdrawiam