mrs.t
17.03.11, 17:23
dziewczyny, zwlaszcza te odpowiadajace 'bywalczynie' , moderatorko, pani Ekspert, i jeszce kto tam sie tym zajmuje.
slowo o naglowku forum , co mnie juz od dluzszego czasu gryzie
no bo generalnie to ladnie pieknie, Pania Ekspert podziwiam sama od dluzszego czasu, zanim jeszcze dolaczyla do forum, i ciesze sie z tego ze na forum jest ktos z takimi 'osiagnieciami ' tak bogatym....'cv' (vide naglowek :)
ale kurcze
ale gdzie jest info przydatne dla dziewczyn,mam tu sie pojawiajacych, ktore chyba by sie przydalo by naprowadzic je na to na co na forum moga liczyc, czyjej odpowiedzi sie spodziwac, KIEDY sie jej spodziewac ( tu szczegolnie moze choc informacja ze pani ekspert odpowiada kiedy moze, nawet jesli nei sa to stale pory , nawet jesli raz to jest raz w tygodniu a raz raz na dwa tygodnie - nawet jesli mialo by to byc chociac poinformowanie ze nie ma systematycznosci (jelsi jej nei ma)- cokolwiek, co konkretnie okresli funkcjonowanie forum
no i to czemu forum sluzy
bo moze to przypadek, ale ostatnio duzo (wyjatkowo?:) watkow o rozszerzaniu diety , i roznych roznosciach - w ktorych sama chetnie odpowiadam
ale jako milosniczka porzadku;) chcialam po prostu napisac powyzsze , i zapytac czy sie czepiam ze w naglowku jest CV naszej cenionej pani Malwiny (nie mam nic przeciwko temu jako tako!! ) ale jednoczesnie nie ma nic o samym forum, jego funckjonowaniu?:)