IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.14, 11:18
Witam moje pytanie dotyczy pokarmu I i II fazy .
Rozumiem ze poczatkowo pokarm leci z I fazy potem z II ale interesuje mnie czy jezeli po oproznieniu pierwszej piersi podam drugą to czy tez mleko leci najpierw z I fazy potem z II czy w tedy jest juz to II faza ??
Obserwuj wątek
    • dziewczyna_bosmana Re: Mleczko 14.01.14, 15:21
      Piersi nie są połączone ze sobą więc raczej I faza.
      • mruwa9 Re: Mleczko 14.01.14, 15:39
        tylko jakie to ma znaczenie w praktyce?
        Dziecko je pokarm mamy, ssie piers mamy i to mu wystarcza.
        • Gość: tofikrulez Re: Mleczko IP: *.adsl.inetia.pl 14.01.14, 17:39
          A czy dziewczyna pytala o znaczenie w praktyce? Jak zwykle niemerytoryczna uwaga mruwy9...
          • mruwa9 Re: Mleczko 14.01.14, 19:41
            no bo po co komu to filozofowanie z fazami pokarmu, zamiast prostego podania piersi?
            • Gość: niunka Re: Mleczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.14, 19:47
              no o chodzby po to ze II faza to tlusciejsze mleczko a I faza bardziej do napicia .
              • gkoz Re: Mleczko 14.01.14, 19:55
                i ?
                • Gość: mycha Re: Mleczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.14, 20:09
                  A po co to i ??
                  Autorka uzyskala odp i po co dalszy temat ?....
            • tofikrulez Re: Mleczko 14.01.14, 22:41
              a może z czystego pędu do wiedzy zapytała a nie dlatego, że teraz będzie kombinować i tuczyć dziecko spuszczając wodę i dając śmietanę. a nawet jakby to jej sprawa a nadinterpretacja wątków jest niezdrowa
              • Gość: niunka Re: Mleczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.14, 08:19
                tofikrulez dzieki za" obrone"
                wlasnie z czystej ciekawosci pytalam bo zawsze mnie to ciekawilo
    • malwina.okrzesik Re: Mleczko 15.01.14, 13:16
      z tej drugiej leci najpierw mleko pierwszej fazy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka