Dodaj do ulubionych

dmuchanie w piers

28.01.14, 13:31
Witam,
od okolo tygodnia, moze dwoch moje dziecie dmucha mi w piers podczas jedzenia, przewaznie w nocy. Leci, nie leci, leci szybko, leci wolno nie wazne po prostu od czasu do czasu zrobi sobie przerwe i dmucha mi w piersi. Ma dokladnie pol roku i to zaczelo sie wczesniej niz zaczelismy rozszerzac diete. Czy to normalne? Przyznam, ze zaczyna mnie to juz denerwowac. Moze to taki tylko okres?
Obserwuj wątek
    • pancia-jancia Re: dmuchanie w piers 28.01.14, 15:01
      moja 8 miesięcy też tak robi - jakoś od 2 miesięcy - czasem, znaczy to zwykle tyle że nie specjalnie jest głodna. Jak jest głodna nie dmucha. też nie lubie tego dmuchania bo mleko leci wszedzie. zabieram wtedy i przystawiam za chwilę. Z rozszerzaniem u nas bardzo kiepsko, jest praktycznie tylko KP.
      • mama.rozy Re: dmuchanie w piers 28.01.14, 17:52
        moje wszystkie (mam czwórkę),dmuchały:)
        nie wiem,skąd się to bierze,ale mija,na szczęście-też tego nie lubiłam,bo było mi po prostu zimno
    • malwina.okrzesik Re: dmuchanie w piers 29.01.14, 12:30
      może mocno oddycha?
      może bawi się? są wrażenia słuchowe, no i mama gwałtownie reaguje, czyli dzieje się :-)
      • bynight_one Re: dmuchanie w piers 31.01.14, 12:25
        raczej bawi sie... ale jest glodna bo pije dalej. Nie reaguje wogole bo to noc. Wystarczy, ze zobaczy, ze mam otwarte oczy juz mysli, ze jest rano... i 2h-3h usypiania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka