Dodaj do ulubionych

Poduszka do karmienia

24.08.04, 22:50
Widziałam takie poduszki na Allegro. Miała je ktoraś z Was? Sprawdzają się? I
którego sprzedawcę polecacie? Cortinka
Obserwuj wątek
    • stynka2 Re: Poduszka do karmienia 25.08.04, 09:24
      Używam takiej poduszki od początku, tzn. od miesiąca i jestem bardzo
      zadowolona. Żałuję, że nie miałam jej przy pierwszym dziecku. Jest bardzo
      wygodna zarówno dla mamy, jak i dla dziecka. Ja swoją kupiłam w Smyku.
      Pozdrawiam
    • legelege Re: Poduszka do karmienia 03.08.13, 14:45
      Ja kupiłam i używam po raz drugi. Obydwoje dzieci karmiłam przy pomocy poduszki do karmienia polskiej firmy PPHU INA. Jestem z niej bardzo zadowolona ma odpowiedni kształt. Koleżanka kupiła poduszkę rogal firmy motherhood i się w niej nie mieściła. Przecież to oczywiste że kobieta w trakcie ciąży nabiera kilogramów. W mojej było mi wygodnie przed i po ciąży. Są rożnie wypełnienia , ale tak naprawdę to zależy ile chcemy na nią przeznaczyć i ile razy zamierzamy korzystać. W skrócie czy to będzie wypełnienie styropianowe czy droższe silikonowe warto mieć taką poduszkę.
    • mamawojtka86 Re: Poduszka do karmienia 03.08.13, 17:23
      W pierwszym miesiącu była mi niezbędną, potem przydatna, w ciąży super do spania
      • maff1 Re: Poduszka do karmienia 06.08.13, 22:02
        wypełnienie - koniecznie granulat styropianowy. Dobrze się daje formować i daje właściwą twardość.
        kształt - jeśli to wąż którym można dowolnie się owijać, to beznadziejna
        wg mnie znakomita jest ta z Bona Mater - duża, kształt trochę "kwadratowy" - przez to dużo miejsca dla malucha, dobrze przylega do brzucha. Wg mnie - puki co nie schodzą z materiału.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka