sylwuniaw
04.05.06, 13:00
Moja córcia ma problemy z wypróżnianiem. Zalatwia się raz na dzień lub dwa dni. Problem tkwi w tym ,że jej to widocznie przeszkadza- pręży się, "nadyma" aż do płaczu, a tu nic. Widac ,że jej to przeszkadza. Po jedzonku zamiast smacznie zasnąc, to wierci sie i probuje bezskutecznie sie wypróżnic. Jak już się załatwi to potrafi spac 3 godziny. Córcia ma 3 tygodnie i obecnie karmię ją wyłącznie piersią. Niestety wczesniej dokarmialam mlekiem modyfikowanym (najpierw Bebiko, potem po namowie pediatry nan 1 ha sensitive), ponieważ u mnie w szpitalu byla susza,a potem zapalenie piersi (brałam antybiotyk) z 40 stopniowa goraczką i lekarz kazał przestac karmic przez 2 doby i potem przystwic dziecko do piersi. I zaczely sie problemy z kupką. Lekarz powiedzial,że przy mieszance to normalne. Ale teraz udało mi się wrócic do karmienia piersią, i od 3 dni dzidzia jest tylko na cycu. A problem z kupką został...Czy to sie jakos unormuje? Przecież na mlkeu matki dziecko powinno wypróżniac sie bez problemu. A może ma skazę białkową? Juz sama nie wiem...Ktoś miał podobnie?