cn_tower 07.07.06, 21:44 bardzo bym chciala wiedziec tak z Pani doswiadczenia, jak dlugo przecietnie udaje sie wykarmic dziecko wylacznie odciagajac go tj. nie bezposrednio z piersi. I czy zna Pani wiele takich kobiet? dziekuje za odp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_p Re: P.Moniko! 07.07.06, 23:19 Posortuj sobie wątki na forum wg długości wątku, najdłuższy jest własnie o karmieniu dociąganym mlekiem. Temat mi osobiście obcy, więc sie nie wgłębiałam w wątek, ale wiem, ze dziewczyny robiły to meisiącami :) Odpowiedz Link Zgłoś
cn_tower Re: P.Moniko! 08.07.06, 06:04 Boze jakas slepa jestem ale nie widze "wg dlugosci watku", pomoz:),dziekuje za odp. Odpowiedz Link Zgłoś
cn_tower Re: "liczby wypowiedzi" ;-) nt 08.07.06, 12:18 znalazlam;)dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monika_staszewska Re: P.Moniko! 10.07.06, 14:11 Dobrze, że znalazła Pani wątek proponowany przez mika_p. Szczerze mówiąc statystyk żadnych w te kwestii nie prowadziłam, więc trudno mi powiedzieć. Zwykle jednak najtrudniej jest w pierwszych miesiącach, więc jeśli przez nie się przebrnie to właściwie długość karmienia piersią inaczej czyli odciąganym mlekiem zależy od tego jak długo kobieta podoła dodatkowym obowiązkom - wszak taki sposób karmienia zabiera jednak trochę więcej czasu niż podanie piersi. Znam kilka Pan, które karmiły odciąganym kilkanaście miesięcy. pozdrawiam :) monika staszewska Odpowiedz Link Zgłoś