karmiaca777 02.07.08, 22:41 Witam! NIEDAWNO MIAŁAM BADANIE TARCZYCY I OKAZAŁO SIE ŻE MAM TORBIEL WIELKOŚCI 11MM. CZY MOŻNA TO LECZYĆ KARMIĄC PIERSIĄ ?BARDZO ZALEŻY MI NA ODPOWIEDZI ! Z GÓRY DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bathilda Re: Karmienie piersią a choroba tarczycy . 03.07.08, 19:59 A jakie leki masz dostać? Czy torbiel wiąże się z niedoczynnością albo nadczynnością tarczycy? Czy zdiagnozowano u Ciebie jakąś chorobę tarczycy (jak sugeruje tytuł) czy tylko torbiel? Bo tak z fusów to niestety nie wróżymy. Odpowiedz Link Zgłoś
myrtille Re: Karmienie piersią a choroba tarczycy . 03.07.08, 20:27 Właśnie, jakie leki? Bierz poprawkę na to co mówią lekarze, bo mnie dość długo odwodzono od dalszego karmienia. Mam Hashimoto i GB, a karmię z powodzeniem (z tym, że ja leczenie siebie zdecydowałam odroczyć) Odpowiedz Link Zgłoś
karmiaca777 Re: Karmienie piersią a choroba tarczycy . 03.07.08, 21:31 JESZCZE NIE MIAŁAM ŻADNYCH BADAŃ POZA USG , KTORE WYKAZAŁO TORBIEL.WIZYTE U ENDOKRYNOLOGA MAM DOPIERO 22 SIERPNIA.PYTAM SIE TAK NA ZAPAS BO NIEWIEM CZY MAM JĄ ODSTAWIAĆ POWOLI CZY NIE.NIECHCIALABYM TEGO ROBIĆ GWAŁTOWNIE. Odpowiedz Link Zgłoś
bathilda Re: Karmienie piersią a choroba tarczycy . 04.07.08, 21:06 Wyłącz caps lock pliz. To na forum oznacza krzyk a chyba nie ma do tego powodów? Ja tez mam torbiel i karmię. Ustal z lekarzem jakie masz brać leki i wpisz je do nas. Zajrzyj też tutaj - te leki na pewno możesz brać: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=570&w=72448865 Odpowiedz Link Zgłoś
karmiaca777 Re: Karmienie piersią a choroba tarczycy . 04.07.08, 21:59 Sorry.Jestem od niedawna i niewiedzialam.Dzieki za odpowiedz.Pozrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
lailala Re: Karmienie piersią a choroba tarczycy . 07.07.08, 11:10 podlacze sie.W ciazy "siadla" mi tarczyca i musialam brac eutyrox 50 mg.Mam watpliwosci czy nadal to lykac - gin kazala ale zapomnialam zapytac co z karmieniem Odpowiedz Link Zgłoś
karmiaca777 troche na inny temat 07.07.08, 13:32 mam pajączki i obrzeki nog.czesto te nogi mnie bolą.kiedys kupiłam w aptece jakiś żel do nóg i tam pisało ze mozna uzywać jak sie karmi piersią. kiedy sie skończył chciałam kupic nowy a w aptece powiedziano mi , ze jezeli na takim preparacie pisze że wolno uzywac jak sie karmi piersią , to znaczy że firma podpłaciła komu trzeba , żeby tak wpisali w ulotke . może jest w tym cos prawdy bo kiedy to uzywałam córka miała wysypke na ciele , a ja myslałam że to uczulenie na truskawki. Odpowiedz Link Zgłoś