redakcja 28.11.08, 12:03 W związku z chorobą pani Monika odpowie na pytania dopiero w przyszłym tygodniu. Życzymy zdrowia i prosimy o cierpliwość :) redakcja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matysiaczek.0 Re: Choroba eksperta 28.11.08, 12:14 Ot czasy nastały! Niezwyciężona p.Monika poddała się chorobie. Nie wiem czemu, ale zawsze wyobrażałam sobie, że nasz Ekspert nidgy nie choruje, nie cierpi, nie płacze. Ale jednak...trzymam kciuki, dużo zdrówka! Odpowiedz Link Zgłoś
marzena_gabi Re: Choroba eksperta 28.11.08, 14:17 dużo zdrowia Pani Moniko :))) i niech pani do nas szybko wraca Odpowiedz Link Zgłoś
jadzia.orbitrek Re: Choroba eksperta 28.11.08, 21:38 i ja sie chyba zaraziłam:) dużo zdrowia zyczymy-jadzia i monisia Odpowiedz Link Zgłoś
ola11mar Re: Choroba eksperta 28.11.08, 22:27 życzymy szybkiego powrotu do zdrowia! Odpowiedz Link Zgłoś
titamax Re: Choroba eksperta 29.11.08, 12:25 szybkiego powrotu do zdrowia zycze :) czekamy tutaj na Pania z niecierpliwoscia :) Odpowiedz Link Zgłoś
kejzi-mejzi Re: Choroba eksperta 29.11.08, 13:13 Szybkiego powrotu do zdrowia :) Odpowiedz Link Zgłoś
male-nam Re: Choroba eksperta 01.12.08, 15:07 Życzymy szybkiego powrotu do zdrowia... i do nas! :) Odpowiedz Link Zgłoś
monika_staszewska Re: Choroba eksperta 01.12.08, 19:50 Dziękuję bardzo za życzenia :) Pomogły!! i dzisiaj już jestem. I pozwolę sobie jeszcze bardziej rozczarować matysiaczek.0 ;) nie tylko czasami choruje, ale i płacze i cierpię też. Ale proporcjonalnie najwięcej chyba jednak się cieszę i śmieję, bo i cierpienie bywa w efekcie powodem mojej radości. Takim dziwolągiem sobie jestem. pozdrawiam serdecznie Wszystkich i raz jeszcze dziękuję za życzenia :) monika staszewska Odpowiedz Link Zgłoś