2fasolki 23.07.09, 17:38 Nie ma mnie w domu 6-13:30. Mały je wtedy kleik na wodzie z owocami i zupkę. Czy powinni go dopajać wtedy wodą? Czy to, że po moim powrocie je co godzinę nie spowoduje złych nawyków żywieniowych? ;) ma 6,5 miesiąca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbroska Re: po pracy ;) 23.07.09, 20:46 Ja bym podała wodę, w końcu, jak się będzie chciało Synkowi pić, to coś powinien dostać. Jak nie będzie spragniony, to się nie napije. Tak przynajmniej funkcjonuje moja Córcia. Jak rozumiem, po powrocie z pracy Mały tak je często na żądanie? To w porządku - nadrabia "zaległości". Moje dziecko wielokrotnie zmieniało sobie pory swoich piersiowych posiłków, na razie trudno mówić o nawykach. Odpowiedz Link Zgłoś
verenne Re: po pracy ;) 23.07.09, 21:12 moja je podobnie i do picia dostaje wodę mineralną, jak ja jestem w pracy Odpowiedz Link Zgłoś
monika_staszewska Re: po pracy ;) 24.07.09, 11:56 To ja dodam jeszcze, że podawanie piersi wedle potrzeb nie jest kształtowaniem złych nawyków, może Pani po powrocie z pracy,nadal, spokojnie karmić Synka na żądanie. pozdrawiam :) monika staszewska Odpowiedz Link Zgłoś