Dodaj do ulubionych

nowy facet blagam skomentujcie

08.01.10, 19:56
poznalam kogos ale mam wrazenie ze jemu chodzi tylko o sex
sadzicie ze powinnam z nim pogadac czy go splosze wink?
ja szukam z facetem bliskosci, nie szukam ojca dla mojego dziecka bo
ojca dziecko ma, nie szukam wsparcia finansowego bo sama swietnie
daje rade, szukam mezczyzny zeby byl bliskko
i on o tym doskonale wie
pojawia sie i znika pojawia sie i znika i tak od 2 miesiecy....no
niby zazwyczaj odpowiada na moje smsm ale juz na sylwestra pojechal
sam, kurde...ja tez sama do przyjaciol bo nie mialam odwagi mu
zaproponowac bo mam wrazenie ze to facet powinien..i tak ciagle jak
pies do jeza...sie ustawiam wink
zalezy mi na tej znajomosci coz mowie Wam jest bosko przystojny)
...choc moze okazac sie palantem...no ale poki co mi zalezy zeby go
blizej po porstu poznac..sadzicie ze wypada wprost to powiedziec??
czy go splosze i tyle go widzieli???? mam straszne obawy mecze sie
okrutnie, jak raz mnie ignorowal to wysmarowalam takiego mejla bo
myslsalam ze to koniec a potem on sie zjawai jak gdyby nigdy nic i
znowu sie spotykamy..nie jestem kobieta bluszczem, nie kontroluje
etc..ale jednak zalezy mi na tym zeby nie dostac po dupie wiec albo
to utne albo probujmy byc razem...no chyba rozsadnie do tego
podchodze
pomozcie, tak trudno mi wejsc w relacje z mezczyzna, boje sie po
prostu i ten strach mnie paralizuje..
trudno mi tez wejsc w relacje z mezczyna z powoduow czysto
logistycznych..czesto nie mam z kim mlodej zostawic a nie chce jej
podrzucac byle gdzie bo mam randke, wiec z wielu rzeczy rezygnuje..

zaraz pogryze sciany bo nie wiem jak to wszytko ogarnac czy sie do
niego odezwac czy czekac...czy co????

Obserwuj wątek
    • ja_tepe0 Re: nowy facet blagam skomentujcie 08.01.10, 20:01
      ja ostatnie 4 miesiące się tak szarpałam, przy czym facet "pomieszkiwał" nawet
      kilka tygodni, potem następowało wycofanie się, powrót do mamy, a jak zatęsknił
      to wracał. nie było mi z tym dobrze, choć szukam tego samego co ty (czyli nie
      pieniędzy, i nie ojca dla dziecka), to nie miałam jakiejś pewności co do
      zamiarów. i nawet tu nie chodzi o sex, ale dla niego ogólnie tak sytuacja chyba
      była jakąś rozrywką, ale do czasu. Im bardziej ja sie zbliżałam tym on się
      bardziej oddalał. z pewnością ta sytuacja jest dla niego wyzwaniem, i chyba nie
      daje rady...

wiesz ja właśnie ostatnio odpuściłam. ja podjęłam decyzję ,że takie dalsze
      "spotykania" są dla mnie bezsensu. raczej nie tego szukam i nie boję się o tym
      mówić.
      • mamawsieci Re: nowy facet blagam skomentujcie 08.01.10, 20:09
        no ale wiesz..na bezrybiu i rak ryba wink
        nie chce zeby od razu z mna mieszkal, niczego nie chce poza jasna
        deklaracja ok sprobujmy byc razem czy to tak wiele???? kurde czy sa
        jakies madre ksiazki ktore mowia ile czasu trzeba zeby facet dojrzal
        do tego i sam sobie pwoiedzial ale fajna laska chce z nia byc
        przeciez kurde nie chce jutro wyjsc za maz!!!! chce miec kogos
        bliskiego czasem isc do kin aczasem na koncert a czasem do lozka a
        czasem oprzec sie na meskim ramieniu i poprosic zeby mi nalal benzyny
        do samochodu..nic wiecej, nic a jednak za duzo??? ja to chyna nie
        umiem wchodzic w relacje z facetami...
        • ja_tepe0 Re: nowy facet blagam skomentujcie 08.01.10, 20:16
          mój facet pomieszkiwał z własnej woli,,bo tak wygodniej wieczorem sobie miło
          posiedzieć, poleżeć itd. ale widzisz kiedyś nieopatrznie powiedziałam, że w
          przyszłym roku chciałabym taką dużą choinkę do sufitu.. i wiesz co on pomyślał?
          właśnie to,że chcę z niego zrobić mojego męża. ja też chciałam wsparcia tylko,,
          to chyba nic złego mieć marzenia na przyszły rok? a tu taki problem się zrobił.
          niestety faceci w większości są niedojrzali,,, a już w związku z babką z
          dzieckie dopiero się gubią, chociaż wiem że są tacy - nieliczni niestety, którzy
          dają radę. może nie trafiłyśmy na tych.

chyba wszystko zależy od tego jak Ty się czujesz w tym "luźnym" związku. jak
          bardzo się męczysz, a na ile Ci to odpowiada. Czy jesteś cierpliwa i dasz mu
          czas (z pewnością bliżej nieokreślony czas)? ja do cierpliwych nie należę -
          stety albo niestety.
          • mamawsieci Re: nowy facet blagam skomentujcie 08.01.10, 20:22
            he he he pewnie ze posiedziec, polezec i jeszcze dostac kanapke jest
            milo....
            kejs z choinka znam usmialam sie, dokladnie mialam ten sam problem
            chcialam taaaaaaaaaaaaka duza bo mam duzy dom i napislam mu mejla ze
            nie wnisoe jej do domu a no on ze przeciez mi ja zapakuja w taka
            siatke a samochod mam duzy...taaa..usmialam sie do lez ale tez wk..am
            wink bo chcialm TYLKo zeby gamon ja wniosl! a nie zostal potem na 25
            nastepnych lat!

wlasnie nie wiem czy mi odpowiada, ja sie za bardzo przywiazuje..a
            facetow TYLKo do sexu to mam i bez niego, mam w sensie stoja w
            bloczkach startowych, wink..jakas kleska urodzaju..tylko ja nie tego
            szukam, moze jestem zbyt powazna?? ale chyba nie..ja po prostu chce
            bliskosci z facetem

a do cierpliwych tez nienaleze wink
            skad jestes? ja z bliskich okolic wwy
            beata
            • ja_tepe0 Re: nowy facet blagam skomentujcie 08.01.10, 20:29
              z wrocławia, ale mieszkałam trochę w Wawie jeszcze za czasów narzeczeństwa i
              małżeństwa, w sumie 1,5 roku. Siostrę mam w piasecznie, więc czasem bywam.

Ja się przekonałam, że Święta-choinka itd to bardzo delikatny temat. a wiesz
              czemu? bo Święta się spędza rodzinnie, bo taka nasza tradycja. więc skoro coś
              mówimy o choince to znaczy, że chcemy by był naszym mężem. Tylko czemu nikt się
              nie zastanowi, że mąż w moim mniemaniu (póki co) to taka problemowa instytucja.
              bo ja coś nie tak Ci z nim idzie to się Organy PRawne mogą w to wtącać, a Ty się
              czujesz jak na spowiedzi i Cię uwiera, że Ci w sprawach prywatnych buszują.

więc ja o kolejnym mężu nie myślę... ale weź to komuś przetłumacz smile
              • mamawsieci Re: nowy facet blagam skomentujcie 08.01.10, 20:35
                ha ha ha to zabawne bo ja Piaseczno widze z okna w kiblu wink
                to zapraszam ja sie bedziesz wybierac do siostry, mam spora dzialke
                dzieciaki moga biegac do woli...

• ja_tepe0 Re: nowy facet blagam skomentujcie 08.01.10, 20:37
                  a ile Twoj dzieć ma lat? bo mój dopiero od niedawna biega smile
                  • mamawsieci Re: nowy facet blagam skomentujcie 08.01.10, 20:43
                    3,5 dziewczyna bardzo towarzyska wink
                  • ja_tepe0 Re: nowy facet blagam skomentujcie 08.01.10, 20:45
                    mój też bardzo towarzyski, ale zagadać to jeszcze do niej nie zgada. co najwyżej
                    ofiaruje jej ze szczerego serca chrupka kukurydzianego i tyle smile widzę , że też
                    jesteś nowa... to chyba nie jest jakieś stałe forum, tak po tematach widzę,,,
                    tylko takie awaryjno-alimnetacyjne chyba smile
                    • mamawsieci Re: nowy facet blagam skomentujcie 08.01.10, 20:51
                      od czegos trzeba zaczac, moze byc i chrupek wink

no wiesz to jest forum samodzielna mama, rozne sprawy dotycza
                      samotnego macierzynstwa...

fora gazety sa najbardziej popularne w sieci i naprawde na poziomie

ale lepiej sie rozmawia przez gg wiec podaje ci swoje GG 833 17 69

do uslyszenia mam nadzieje
                      beata
                      • zjawa1 Re: nowy facet blagam skomentujcie 08.01.10, 21:12
                        Hej! Ja na pisze Ci szczerze to co mysle i mam nadzieje, ze nie
                        bedziesz na mnie z tego powodu zlasmile?
                        Po 1. Rozumiem, ze Tobie nie chodzi tylko o sam seks? A nawet gdyby
                        Ci tylko o cos takiego chodzilo, to jest to rzecza zupelnie normalna
                        i naturalna, bo samotna matka po rozstaniu z ojcem bio dziecka, nie
                        wstepuje automatycznie do klasztoru i nie zyje w ciaglym celibacie.
                        Dlatego w pierwszej kolejnosci sama musisz zadac sobie pytanie-Czego
                        Ty oczekujesz od takiego ukladu-bo nie oszukujmy sie na dzien
                        dzisiejszy nie mozna nazwac tego zwiazkiem!
                        Jesli oczekujesz czegos powaznego, to pamietaj, ze mimo tego iz
                        Twoje dziecko ma juz ojca, partner ktorego sobie teraz wybiersz nie
                        moze Twojego potomka traktowac jak intruza czy powietrze! Nie mozna
                        tez oczekiwac od przyszlego partnera tego, ze pokocha Twoje dziecko,
                        ale musije zaakceptowac, i to jest priorytetowe wg.
                        mnie zachowanie.
                        Punk 2.
                        Wg. mnie przesłanki, ktorymi sie kierujsz opisujac atuty obecnego,
                        towjego znajomego, sa dla mnie infantylne. Bo zobacz jako glowny
                        jego atut podalas jego wyglad zewnetrzny!! Nie wiem w jakim jestes
                        wieku, jesli mloda to mozna to zrozumiec, ale bierz pod uwage fakt
                        ze jestes odpowiedzialna teraz juz nie tylko za siebie ale i
                        dziecko, wiec powinnas zwracac uwage na duzo wazniejsze cechy gł.
                        charakteru a nie wygladu.
                        Patrz na to: jak on sie do Ciebie odnosi, jaki ma stosunek do
                        Twojego dziecka, czy Cie szanuje...i czy tylko wpada do Ciebie na
                        jedzonko i seks, a zapomina o tobie w tak istotnych dniach w roku
                        jakim jest np. Sylwester!!!!
                        Osobiscie uwazam, ze w pierwszej kolejnosci powinnas z nim otwarcie
                        porozmawiac. Tzn. Powiedziec mu, ze ty nie szukasz przygod i
                        interesuja cie tylko zwiazki powazne. Zobaczysz co Ci odpowie. I
                        wystapia pewnie takie opcje: jest swietnym manipulantem, powie Ci to
                        co chcesz uslyszec, zeby zamydlic Ci oczy, a w dalszym ciagu bedzie
                        traktowac Cie jako ,,dodatek". Albo powie Ci prawde, ze jego cos
                        takiego nie interesuje lub tez stwierdzi, ze nie sadzil, ze tak
                        powaznie do tego podchodzisz! I przy tym ostatnim, znow zeby Cie
                        zmylic doda, ze zmieni swoje zachowanie itp. Albo zacznie podchodzic
                        do tego serio( czego ja w tym momencie nie widze) i zacznie powaznie
                        traktowac wasze relacje! Sama musisz ocenic jak bedzie wygladala
                        dalsza Wasza znajomosc! Badz bardziej realistka, a nie
                        romantyczkasmile! Powodzenia!
                        • mamawsieci Re: nowy facet blagam skomentujcie 08.01.10, 22:58
                          dzieki wink
                          zgadzam sie w calej rozciaglosci za wyjatkiem tego ze jestem
                          infantylna smile
                          pislam to w emocjach i o wielu sprawach nie napisalam
                          wiem czego chce ale boje sie konfrontacji..bo przez pryzmat ostatnich
                          doswiadczen tj. traktowania mnie przez facetow (jakies prawo serii..?
                          )odnosze wrazenie ze jestem zazwyczaj traktowana jako maszyna do sexu

sex jest ok i ja go potrzebuje ale szukam bliskosci z facetem a nie
                          tylko sexu, to pewne

znamy sie 2 miesiace i poki co unikalam takich sytuacji zeby mloda
                          sie z nim widziala bo uwazam ze to na tym etapie nie ma sensu i jest
                          niezreczne, wiele razy pytal o nia i nie przeszkadza mu to ajkbysmy
                          mieli spotkac sie we 3, taka propozycja padla w wigilje, dosc
                          spontanicznie z jego strony ale odmowilam bo nie bede na lapu capu
                          jechac z dzieckiem na miasto bo nagle sie Nowy objawil ze chce
                          buziaka wigilijnego, o nie!

wiesz duza jestem mam 37 lat i naprawde wiec czego oczekuje ale mysle
                          ze 1. to za wczesnie na jakiekolwiek powazne deklaracje z kazdeje ze
                          stron
                          po 2 chcialabym tylko wiedziec czy jestem fair traktowana (byc jedna
                          dla niego nie jedyna tylko jedna a nie jedna z wielu...z ktorymi moze
                          ??? nie wiem..chodzi do lozka - bo tym sie brzydze) i czy chce
                          sprobowac ze mna byc

to chyba nie jest zbyt wiele?

jestem troche skonfundowana bo zalezy mi na tym zeby wiedziec na czym
                          stoje, jesli dla niego to tylko sex to dla mnie taki uklad
                          odpada....ale cholernie boje sie zadac to pytanie bo mam wrazenie ze
                          to niestosowne...

• chalsia Re: nowy facet blagam skomentujcie 08.01.10, 23:15
                            > odpada....ale cholernie boje sie zadac to pytanie bo mam wrazenie ze
                            > to niestosowne...

bzdura. Niestosownośc nie ma nic do rzeczy (bo nie ma nic niestosownego w chęci
                            wjasnienia sytuacji.) Boisz się zadać to pytanie, bo boisz się, że uzyskasz
                            odpowiedź twierdzącą i zgodnie z tym co napisałas, musiałabyś TY zrezygnowac z
                            tej znajomości, a nie masz na to ochoty.
                            • zjawa1 Re: chalsia 08.01.10, 23:19
                              Zgadzam sie z Toba w 100%!!
                              Ale musimy jej pomoc w zrozumienu dlaczego tak sie dzieje! A nie po
                              czesci krytykowac!
                              • mamawsieci Re: chalsia 09.01.10, 11:13
                                wlasnie kurde! chalsia walisz miedzy oczy! wiesz prawda jest taka ze
                                nik nie ma prawa kogos oceniac, nie sadzisz?
                                odrobina delikatnosci i szacunku do drugiego czlowieka
                                • chalsia Re: chalsia 11.01.10, 00:32
                                  > wlasnie kurde! chalsia walisz miedzy oczy! wiesz prawda jest taka ze
                                  > nik nie ma prawa kogos oceniac, nie sadzisz?
                                  > odrobina delikatnosci i szacunku do drugiego czlowieka

moja wypowiedź nie zawierała oceny autorki postu a jedynie jasne
                                  określnie/podsumowanie sytuacji - tak jak ją widzę.
                                  Czyli - prawda między oczy, ALE bez oceny. Nie oznacza to również barku szacunku
                                  dla drugiego człowieka.
                            • mamawsieci Re: nowy facet blagam skomentujcie 09.01.10, 11:03
                              boje sie bo wiem ze faceci sa po prostu PROSCI jak konstrukcja cepa
                              a rozmawiac to nie lubia zasadniczo...
                              wiec po prostu znikne ktorego dnia nie poruszajac watku......
                              wiesz nie miej mi za zle ze sie boje to ludzkie, kazdy jest zbudowany
                              z roznych doswiadczen, wole sie wycofac nic dostac cios, wiec sie
                              zastanaiam czy wogole poruszac z nim ten watek i tyle...

• guderianka Re: nowy facet blagam skomentujcie 09.01.10, 11:21

> boje sie bo wiem ze faceci sa po prostu PROSCI jak konstrukcja cepa
                                > a rozmawiac to nie lubia zasadniczo...

z takim założeniem podaruj sobie zatem jakiekolwiek kontakty z nimi

Masz syna ?
                                • mamawsieci Re: nowy facet blagam skomentujcie 09.01.10, 11:42
                                  no a nie sa prosci??? biale to biale czarne to czarne
                                  a kobiety widze ze sa jeszcze jest szaosci wink

mam cudowna corke smile
                                  • guderianka Re: nowy facet blagam skomentujcie 09.01.10, 15:16
                                    w kontekście Twoich wypowiedzi zabrzmiało to inaczej
                                    • mamawsieci Re: nowy facet blagam skomentujcie 09.01.10, 15:23
                                      rzeczy nie sa zawsze takie jak Ci sie wydajają wink

zawsze mam to na uwadze dlatego staram sie nie osadzac zbyt pochopnie
                                      czyis wypowiedzi

uwazam tez ze nie jest stosowne plucie jadem na forach co niestety
                                      jest regula szczegolnie w Polsce

jesli ktos zwaraca sie do innych ludzi w szczegolnosci nieznajomych i
                                      jest kulturalny to jak dostaje pomysle na glowe to, to jest zwykle
                                      chamstwo, to jest nie fair

chcesz zmieniac swiat zacznij od siebie (to nie uwaga do Ciebie)
                                      tylko tak sobie zawsze mysle jak spotykam ludzi calych w pretensjach
                                      (to tez nie jest uwaga do ciebie) - ogolnie mowie

• guderianka Re: nowy facet blagam skomentujcie 09.01.10, 15:40
                                        Nie wiem jak jest poza Polską.

Nie określiłabym teżz tej dyskusji jako "plucie jadem". Piszesz, że
                                        nie zawsze rzeczy takie sa jak się wydają. Racja. Twoje wypowiedzi z
                                        różnych względow sa odbierane w ten a nie inny sposób. Osoby, które
                                        się wypowiedzialy nie miały na celu dowalić Ci. Odpowiedziały na
                                        Twoją prośbę 'błagam skomentujcie', nikt nie zmieszał Cię z błotem,
                                        nikt nie wyzwał. Na podstawie własnych doświadczeń i własnej wiedzy
                                        udzielono Ci odpowiedzi.
                                        Nie wiem czego oczekiwałaś-jakiej reakcji, jakich słów?
                                        • mamawsieci Re: nowy facet blagam skomentujcie 09.01.10, 15:47
                                          skomantujcie, podzielcie sie swoimi doswiadczeniami smile
                                          cenie inne zdanie choc nie zawsze musze sie zgadzac smile
                                          to daje do myslenia bo nie zawsze ma sie racje
                                          tego oczekuje
                          • zjawa1 Re: nowy facet blagam skomentujcie 08.01.10, 23:16
                            ok. to w takim razie mam juz pewien obraz twojej osobysmile
                            A wiec tak, mysle( choc moge sie mylic), ze dotychczasowe obcowanie
                            z malowartosciowymi facetami doprowadzilo do tego, ze w pewnym
                            sensie stalas sie osoba zakompleksiona( prosto ujmujac)!
                            Nie moze byc takiej sytuacji w ktorej czegos chcesz, a ,,boisz
                            sie"!!!
                            Jesli wiesz czego oczekujesz, to nie boj sie o to walczyc, a
                            pierwszym elementem walki o to czego chcesz, jest wlasnie szczera
                            rozmowa-tak mi sie wydaje!
                            Jesli czujesz, (zreszta sama o tym psiszesz), ze chcesz wiedziec na
                            czym stoisz, to odpowiedni moment na to, zeby zapytac partnera o co
                            w tym wszystkim chodzi! Bo z tego co widze sama nie wiesz na czym
                            stoisz! Ja tez bym nie wiedziala na Twoim miejscu!
                            Z tym ograniczonym kontaktem miedzy mala a nim- Duzy plus dla Ciebie!
                            Powiem tylko jeszcze na koniec-to bedzie brutalna prawda, ale ja
                            sama stosunkowo nie dawno dowiedzialam sie o niej- A mianowicie-
                            Traktuja Cie tak, jak Ty sama na to pozwalasz
                            !!!!!!
                            • mamawsieci Re: nowy facet blagam skomentujcie 09.01.10, 11:11
                              wiesz mam taki dylemat bo mi sie wydaje ze czasem trzeba dac czasowi
                              czas, niech sie sprawy same tocza...wiec sie zastanawiam czy po
                              prostu nie zostawic tego tak jak jest i zobaczyc co sie wiecej bedzie
                              dzialo..tylko moj temperament mnie ,,wyprzedza,, ..paluszki nad
                              telefonem wiruja wink i chca pisac smsy...
                              zawsze mi sie wydaje ze to niestosowne oczekiwac po krotkiej
                              znajomosci jakis powaznych rozmow...
                              zakomplesiona?? nie tak tego nie widze, jestem ladna nie narzekam na
                              zainteresowanie facetow, wyksztalcona, samodzielna, mam gdzie
                              mieszkac czym jezdzic i nie mam pretensji do calego swiata wink ze
                              jestem samam z mlda jak wiekszosc pan na tym forum...ot po prostu
                              troche dostalam po dupie od mezczyn ostatnimi czasy i najezona jestem
                              wink
                              • ja_tepe0 Re: nowy facet blagam skomentujcie 09.01.10, 14:25
                                mamawsieci jakaś dziwna babka jesteś. podajesz mi nr swój na gg, ja do CIebie
                                pisze, a tu zero odzewu. Pomyślałam, ze może jednak żart sobie zrobiłaś i dałaś
                                numer do kogos innego, ale widzę ze posługujesz się moim opisem z gg "dać
                                czasowi czas",,, i wyjeżdżasz na forum, ze to twoje przemyślenia hahahhaah dobra
                                jesteś!
                                • mamawsieci Re: nowy facet blagam skomentujcie 09.01.10, 14:41
                                  wiesz co po prostu nie mam wlaczonego gg, zaraz zajrze

przykro mi ze tak mowisz..nie spoluguje sie niczyimi opisami, od wielu
                                  lat tak mowie daj czasowi czas - o ile pamietam to napisal Lec albo
                                  Stachura nie pamietam...wiec to Twoje nie jest wink

• mamawsieci Re: nowy facet blagam skomentujcie 09.01.10, 14:44
                                  aha i jeszcze jedno nie dostalam ZADNYCH wiadomosci na gg
                                  to sie zdarza
                                  podam nr jeszcze raz 833 17 69
                                  sprawdz czy na dobry nr wyslalas

pochopnie mnie oceniasz, nie rob tak prosze
                                • mamawsieci Re: nowy facet blagam skomentujcie 09.01.10, 14:47
                                  no..nie pomylilam sie
                                  Stachura

Czas płynie i zabija rany [fragment]
                                  Stachura Edward

Posłuchaj, porzucona przezeń,
                                  Nie znana mi przyjaciółko.
                                  W rozpaczy swojej
                                  Nie wychodź na balkon, nie wychodź,
                                  Do bruku z góry nie przychodź, nie przychodź,
                                  Na smugę cienia nie wbiegaj,
                                  Zaczekaj, trochę zaczekaj!

Przysięgam ci, że płynie czas!
                                  Że płynie czas i zabija rany!
                                  Przysięgam ci, przysięgam ci,
                                  Przysięgam ci że płynie czas!
                                  Że zabija rany- przysięgam ci!

Tylko daj mu czas
                                  Daj czasowi czas.
                                  I zwól czarnym potoczyć się chmurom
                                  Po tobie, przez ciebie i między ustami,
                                  I oto przychodzi, nowy dzień,
                                  One już daleko, daleko za górami!
                                  Tylko daj mu czas,

Daj czasowi czas
                                  Bo bardzo, bardzo
                                  Bardzo szkoda
                                  Byłoby nas!
                                • mamawsieci Re: nowy facet blagam skomentujcie 09.01.10, 15:34
                                  wkurzylas mnie tymi ostrymi osadami
                                  rzeczy nie sa zawsze takie jak ci sie wydaja a pisanie ze sie
                                  posluguej TWOIM czyms jest smieszne

zobacz sobie moj jeden post z grudnia kiedy Cie tu jeszcze nie bylo
                                  smile i na drugi raz nie badz zbyt surowa w ocenach bo mozesz komus
                                  zrobic zwykla przykrosc i tyle

Re: Samotny rodzic
                                  Autor: mamawsieci 15.12.09, 15:15
                                  Dodaj do ulubionych Skasujcie
                                  Odpowiedz cytując Odpowiedz
                                  kochana rozumiem ze Ci trudno ja tez bylam w takiej sytuacji ale
                                  wszytko mozna zorganizowac i na wsztko jest czas..DAJ CZASOWI CZAS a
                                  zakupy rob w internecie jak ja duza oszczednosc czasu i organizacji
                                  bedac sama z dzieckiem
                                  ostatnio odkrylam super sklep ence pence i mam zamiar skorzystac z
                                  ich uslug bo czasem nie daje po prostu rady wyjsc z domu tak mi zle

Los czasem bywa bardzo okrutny ale nie poddawaj sie widac tak mialo
                                  byc, po deszcze zawsze jest slonce tylko daj sobie czas na przezycie
                                  tego i nie zamiataj tego pod dywan
                                  walcz kochana kobiety sa naprawde silne
                                  pozdrawiam, mamawsieci
                                  • ja_tepe0 Re: nowy facet blagam skomentujcie 09.01.10, 15:44
                                    ogólnie widać wkurzona jesteś, a próbujesz innym wytykać frustrację.

to mój opis na gg, a nie tekst mojego autorstwa. Doprawdy dziwny zbieg
                                    okoliczności smile)))))))
                                    • mamawsieci Re: nowy facet blagam skomentujcie 09.01.10, 15:48
                                      nie dziwny tylko moze podobny sposob patrzenia na swiat i wrazliwosc smile
                                      ot tyle

kamien by sie wkurzy..a co dopiero ja wink
            • pelagaa Re: nowy facet blagam skomentujcie 09.01.10, 12:04
              > chcialam taaaaaaaaaaaaka duza bo mam duzy dom i napislam mu mejla
              > ze
              > nie wnisoe jej do domu a no on ze przeciez mi ja zapakuja w taka
              > siatke a samochod mam duzy...taaa..usmialam sie do lez ale tez
              > wk..am wink

Nie wyobrazam sobie usmiac sie z takiej sytuacji, tak jak nie
              wyobrazam sobie takiej odpowiedzi z ust mojego faceta.
              Facet ma Cie w dupie i tyle. Nie ma mowy o wsparciu w sprawie tak
              prostej jak pomoc FIZYCZNA, wiec na pomoc duchowa w ogole bym nie
              liczyla, a to znaczy, ze szkoda czasu i stlasu.
              Niestety uroda u facetow zazwyczaj idzie w parze z pustostanem we
              lbie i przeniesieniu osrodka refleksjii i uczuc do jader.
              Moze i Chalsia, czy ja walimy miedzy oczy prawda, ale moze to
              spowoduje, ze sie zastanowisz nad dalszym sensem bzykania sie z
              jakims przystojnym lowelasem, ktory tylko po to sie z Toba spotyka,
              zeby pobzykac, zanim zrobicie sobie dzidziusia.
              I naprawde nie jestem zwolenniczka zycia w celibacie, czy
              nieprobowania ulozenia sobie zycia. Nie warto jednak robic sobie
              nadziei, jesli z gory widac, ze zwiazek nie rokuje.
              Ciagnij to jesli chodzi Ci tylko o fizjologie, jesli szukasz
              wsparcia szkoda Twojego czasu.
              • mamawsieci Re: nowy facet blagam skomentujcie 09.01.10, 12:30
                hola hola to nie jeste MOJ facet, zreszta ..trudno tego oczekiwac po
                2 miesicach znajmosci
                ja rozumiem ze wiekszosc kobiet ma taka tendencje ..zeby On byl Wasz
                ja do nich nie naleze, szanuje odrebnosc i wolnosc rowniez swoja jak
                i osoby z ktora dziele ew. zycie
                ja z zalozenia z mezczyzna moge byc czy jestem a nie on jes MOJ, czy
                jest MOIM FACETEM

duzo jadu tu na tym forum, szkoda pary..moze to frustracja wlasnie z
                braku....rozrywek???
                glownie tylko jad, zawisc, alimenty i jatka jak tu dopieprzyc facetom
                a wszystko mozna zalatwic na miekko, bez plucia jadem o oceniania

same tu sfustronae, porzucone, nieszczesliwe wlaczace..ja rozumei ze
                kobiecie samej moz ebyc bardzo ciezko ale tez sobie mysle ze jak sie
                chce zmienac swiat to trzeba zaczac od siebie
                no i innym odpuscic bo zla energia wraca
                panta rhej

• kammik Re: nowy facet blagam skomentujcie 11.01.10, 12:46
                  Rhei, proszę.

Zasadniczo nie rozumiem, o co Ci chodzi. Bzykasz się od dwóch miesięcy z
                  facetem, miło, każdemu się należy odrobina przyjemności. Facet, za Twoim
                  pozwoleniem, traktuje Cię jak dostępny o każdej porze materac, co, jak piszesz,
                  Ci nie przeszkadza. No i ok. Poza tym facet ma Cię w nosie, no bo niby z jakiej
                  racji inne aspekty Twojego życia miałyby go interesować. Możesz to rzecz jasna
                  nazywać szanowaniem odrębności i wolności, Twoja wola.
                  Wygląda to tak: facet zadowolony, bo może spuścić z krzyża, Ty byś chciała "coś
                  wiecej", ale się przed nim nie przyznasz, bo to głupio. No to miłego bzykania.
                • pelagaa Re: nowy facet blagam skomentujcie 11.01.10, 13:58
                  > hola hola to nie jeste MOJ facet

Aaaa... to jak dolatywacz do seksu, to nic dziwnego, ze ma w dupie
                  targanie choinki i wsparcie i bliskosc. Sama taki uklad narzucasz
                  swoim podejsciem.
              • mamawsieci Re: nowy facet blagam skomentujcie 09.01.10, 12:34
                aha i jeszcze jedno, moze nie masz takich doswiadczen ale ja uzywam
                antykoncepcji, nie przyszlo by mi do glowy bzykac sie z lowelasem jak
                to okreslasz bez antykoncepcji
                moze wiekszosc dziewczyn na tym forum to robilo i dlatego teraz jest
                takie forum??
                • chalsia Re: nowy facet blagam skomentujcie 11.01.10, 00:39
                  > moze wiekszosc dziewczyn na tym forum

zajmij się sobą a nie dywagowaniem co większość osób na tym forum robiło, bądź
                  nie robiło, bo to nie Twój biznes i nikt Cie o zdanie w tej kwestii w tym wątku
                  nie pyta.
    • kicia031 Re: nowy facet blagam skomentujcie 11.01.10, 14:40
      Generalnie facet bedzie cie tak traktowal, jak powolisz sie
      traktowac. jesli bzykasz sie z kims, czyich intencji i uczuc wobec
      siebie nie znasz, to nie zdziw sie, jesli te uczucia okaza sie nie
      takie, jakich bys sobie zyczyla - wszak gdyby mial ci cos milego w
      tym temacie do powiedzenia, to na pewnojuz by ci zakomunikowal. No
      ale nie musial, bo rozlozylas nogi i bez tego.

nie ma nic zlego w bzykaniu sie dla samego bzykania, ale jesli
      oczekujemy, ze facet nagle przejdzie z poziomu uzytkowego na poziom
      glebokouczuciowy jest co najmniej naiwnoscia.
      • patunia.2 Re: nowy facet blagam skomentujcie 11.01.10, 15:25
        ogólnie nie mam zaufania do "bosko przystojnych facetów",wolę
        odpowiedzialnych i słodkich brzydali...
        • targowanie Re: nowy facet blagam skomentujcie 12.01.10, 17:36
          To z pewnościa miłość twojego życia. Ty lko ze zaczelo sie od
          konca.....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka