maminekb 02.02.05, 20:12 Proszę o relacje - mogą byc na priv... byłaś czy się wybierasz, jak było, odżyłaś troszkę? pozdawiam i czekam na info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
montezka Re: Montezka ... ??? 03.02.05, 10:38 buuuuuuuuu, nie byłam. Tak to jest z moimi znajomymi, wrrrrrr Ale ide... już jutro..... nawet stolik mamy zarezerwowany.... doczekać się nie mogę, nogi same skaczą. Idę jako "piąte koło u wozu", hihihi, z koleżnką z pracy i jej mężem oraz ich znajomym małżeństwem. Kompletnie się tym jednak nie przejmuję, potrzebna mi będzie tylko dobra muzyka i spory kawałek wolnego parkietu. Zamierzam się rewelacyjnie bawić. A relację zdam dopiero w poniedziałek, bo dostęp do netu mam tylko w pracy. Pozdrawiam i wszystkim życzę udanego balowania w ten ostatni weekend karnwału Odpowiedz Link Zgłoś
maminekb Re: Montezka ... ??? 03.02.05, 22:06 No to czekam na relacje w poniedziałek - a jutro połamania obcasów ))) Odpowiedz Link Zgłoś
montezka Re: Montezka ... ??? 04.02.05, 10:39 nie, no co Ty..... przecież nie będę mogła tańczyć.. Odpowiedz Link Zgłoś
montezka Re: Montezka ... ??? 07.02.05, 10:13 BYŁAM!!!!!!!!! Co prawda obcasów nie połamałam (na szczęście), ale wybawiłam się rewelacyjnie, znojomi musieli mnie z parkietu ściągać, hihihihi. I powiem tylko jedno... chcę jeszcze!!!!!!!! No cóż, będę musiała poczekać.... I chociaż całe to szaleństwo przypłaciłam przeziebieniem, to i tak nie żałuję. Co prawda najlepszym lekarstwem byłby okład z młodej męskiej piersi... ale z braku laku muszę zadowolić się gripexem Pozdrawiam i mam nadzieję, ze również miałaś udany weekend.... Odpowiedz Link Zgłoś
maminekb Re: Montezka ... ??? 07.02.05, 21:42 Cieszę się bardzo!!! No niestety ja cały weekend nie licząc sobotniego spaceru spędziłam na pracy ; (. Wrrrrrr ale ale...już w czwartek jedziemy do Zakopanego, będą narty, grzaniec, garstka znajomych i kto wie może w nocy (jak damy radę i ktoś się zadeklaruje jako niania ) to i jakieś tańce ... )) Fakt jedziemy tylko na okołoweekendowe dni ale lepszy rydz niż nic ))) z piersi powiadasz ))) Odpowiedz Link Zgłoś