Dodaj do ulubionych

WESPRZYJCIE FORUMOWA KOLEZANKE!!!!

10.02.05, 12:12
Dziewczyny
Postanowilam napisac tutaj, bo nie widze , ze historia dotarla - jesli tak to
przeoczylam.
Swego czasu pojawiala sie tu Smuteczek34.
Podaje linki do watkow , w ktorych mozecie poczytac o jej, obecnie strasznej,
sytuacji .Moze uda Wam sie dolaczyc i wesprzec Maje z Gdanska.

pozdr
Konkubinka (na oddam/przyjme Dondon)
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=615&w=20350955&v=2&s=0
i nowy watek
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=615&w=20440895&v=2&s=0
Obserwuj wątek
    • elaw2 Re: WESPRZYJCIE FORUMOWA KOLEZANKE!!!! 10.02.05, 13:19
      Konkubinko! Czy masz namiary na Smuteczka (chodzi o adres, gdzie można wysłać
      paczkę albo pieniążki). Czytałam "linki", ale jakoś się nie doczytałam. Mój
      adres gazetowy: elaw2@gazeta.pl Będę wdzięczna za informacje. Ela
      • konkubinka Re: WESPRZYJCIE FORUMOWA KOLEZANKE!!!! 10.02.05, 20:54
        dopiero weszlam do domu ale przesle , moze juz masz , najwyzej sie
        zdubluje.Oczywiscie odres jest do jej sasiadki a nie do niej, bo mezus moglby
        zaraz dzialac.
        • amfenix Re: WESPRZYJCIE FORUMOWA KOLEZANKE!!!! 10.02.05, 22:32
          Aniu daj mi tez adres i jeśli masz numer kontasmile
          • konkubinka Re: WESPRZYJCIE FORUMOWA KOLEZANKE!!!! 11.02.05, 09:53
            Dzis , dzieki forumowym przyjaciolom, los Majki zostal opisany na lamach prasy
            ogolnopolskiej.Moze zainteresuja sie jej losem i konkretnie pomoga wyjsc z tego
            bagna jakies wplywowe organizacje albo wladze miasta.Jet nadzieja.
            Wiecej przeczytacie na oddam/ przyjme.
            pozdr
            • naturella Re: WESPRZYJCIE FORUMOWA KOLEZANKE!!!! 11.02.05, 11:11
              Własnie przeczytałam cały wątek i artykuł w gazecie. Mam jedno pytanie -
              dlaczego Maja się nie wyprowadza z tego domu? Dlaczego nie zmienia kluczy w
              zamkach? Nie można dopuścić, żeby on sobie po prostu wchodził do domu i brał
              się za bicie, trzeba to jakoś powstrzymać... Czy nie ma możliwości znalezienia
              Mai jakiegoś domu, ośrodka, gdzie mogłaby być bezpieczna?
              • konkubinka Re: WESPRZYJCIE FORUMOWA KOLEZANKE!!!! 11.02.05, 11:19
                Mieszkanie jest wlasnoscia tescia ktory zmarl.
                Mamy nadzieje ze po tej rozpetanej burzy cos sie dla Maji znajdzie ale mimo to
                uwazam ze nie zwalnia to ojca dzieci z obowiazkow.
                Poza tym Maja przez dlugi czas byla ofiara znecania psychicznego.Nie jest latwo
                wybrnac z czegos takiego choc jest to o tyle dobre ze zaczela glosno o tym
                mowic.
                pozdr
                • lideczka_27 Re: WESPRZYJCIE FORUMOWA KOLEZANKE!!!! 11.02.05, 12:53
                  Niestety jest od faceta uzależniona (psychicznie). Otrzymałam maile od kogoś
                  jej bardzo życzliwego i jednocześnie będącego w temacie. Założenie osobnego
                  konta w jej przypadku nic nie da, bo mąż bez problemu uzyska od niej pin i
                  zabierze kartę, jeśli takową będzie mieć. A jeśli nie, to po prostu weźmie kasę
                  w inny sposób. On ma swoje sposoby a Majka nie umie, nie może mu się
                  przeciwstawiać. Dlatego też - jeśli facet się uaktywni - może być ciężko.
                  Myślę, że w tej sytuacji pomoc finansowa jest ryzykowna, no chyba, że
                  obdarowujący zobowiąże się do pilnowania sprawy - np. sam zrobi opłaty czy
                  zakupi potrzebne rzeczy.

Proszę też nie zapominać o innych dziewczynach z forum będących w trudnej
                  sytuacji - odnoszę wrażenie, że na dziś sytuacja Majki została szczęśliwie
                  opanowana, ale z wątków obok wyziera rozpacz, bieda i strach.

pozdrawiam
                  lidka
                • leeya KONKUBINKO!!!!!!!!!!!!!! 11.02.05, 20:24
                  Qrna, jestem zakrecona ostatnio, ale juz z Kulka lepiej i wracam do zycia.
                  Jezeli mozesz to podeslij mi adres Mai na priva, mieszkam 5 minut na piechotke
                  od pilotow, wiec moze moja skromna osobka bedzie mogla jakos pomocsmile

Leeya
    • kubowa Re: WESPRZYJCIE FORUMOWA KOLEZANKE!!!! 13.02.05, 10:38
      dziewczyny, my tez chcemy pomoc, ale wolelibysmy przeslac pieniazki, bo nie
      wiemy tak naprawde, co jej potrzebne, lista sie pewnie dezaktualizuje co
      chwila. tylko, jesli wyslemy do niej na konto, to, jak tu czytalam, jest
      strach, ze ten sk... to przechwyci. moze wysylac przelewem? a moze ktos ma z
      nia osobisty kontakt, to bym do tego kogos wyslala??? poradzcie, co zrobic...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka