dana44 Re: Przedstawmy się :) 25.04.05, 09:53 Cześć. Mam na imię Dana,37 lat i jestem ze Szczecina. Moja córeczka w pażdzierniku skończy 6 lat. Pracuję i wychowuję dziecko bez pomocy "tatusia" który się na małą wypiął. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaradzia Re: Przedstawmy się :) 26.04.05, 14:01 Czesc. Iwona 28 lat- mama 19 miesiecznego Radzia. Niby sama od 1,5 miesiaca, ale tatus z nami jeszcze pomieszkuje. A na forum od kilku dni. Odpowiedz Link Zgłoś
amfenix Re: Przedstawmy się :) 29.04.05, 14:46 AMfenix mama 11 letniego chłopca, na samomamie od lata 2003 ( ostatnio troche rzadziej z powodów różnych) ).Samodzielna od trzech lat i nie był to mój wybór. Zapracowana. Mimo wszystko zadowolona z własego życia. Odpowiedz Link Zgłoś
marjanna1952 Re: Przedstawmy się :) 29.04.05, 17:21 Marjanna lat 53 wdowa.Matka dwóch córek i syna (33,29,25lat) Podziwiam was dziewczęta jesteście mądre i wspaniałe. Wrocław Odpowiedz Link Zgłoś
izabella_33 Re: Przedstawmy się :) 29.04.05, 18:23 Witam, mam 33 lata, 5 letnią córkę a na samomamie jestem krótko, bo od mniej więcej 3 tygodni. Mieszkamy w Warszawie. Pozdrawiam, Iza Odpowiedz Link Zgłoś
aggtt Re: Przedstawmy się :) 04.05.05, 00:45 Agata, mamusia Dariusi (prawie 4 latka). Pracuję zawodowo i studiuję zaocznie (anglistyka UMCS). Mam bardzo napięty grafik i nieźle się muszę nagimnastykować, żeby jakoś w tym życiu moim się połapać. Dlatego postanowiłam zamieszkać z rodzicami... Czasem żałuję. Mam 24 lata - samotna odkąd Dariusia skończyła 4 m-ce. Czasem jeszcze myślę, że eks zmądrzeje, choć tego co nam zrobił nigdy nie wybaczę. Jakby mi wszystkiego było mało to sobie jeszcze wielkiego psiura sprawiłam. No i utrzymuję dwie kocice. Na forum jestem od dziś. Jakie to szczęście, że ktoś je wymyślił... Odpowiedz Link Zgłoś
mo_a Re: Przedstawmy się :) 05.05.05, 14:17 Mam 33 lata, synek skonczyl 3. Warszawa. Malzenstwo trwalo 8 lat. Rozstalismy sie 1,5 roku temu. Rozwod w toku. Na forum od teraz Pozdrawiam )) Odpowiedz Link Zgłoś
anitakonrad Re: Przedstawmy się :) 05.05.05, 14:35 Mam na imie Anita,mam dwoch synow 10 lat i 6-m. Jestem samotna od maja ubieglego roku, w trakcie rozwodu. Ciesze sie ze nie jestem sama i moge liczyc na slowa otuchy. Pozdrawiam wszystkich. Anita. Odpowiedz Link Zgłoś
maria_rosa Re: Przedstawmy się :) 05.05.05, 18:52 28 w sierpniu mi wystuka)) Synio 4 latka, samodzielna od wieków, na samodzielnej czytam od początku istnienia, piszę natomiast sporadycznie. Mieszkam w stolicy. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mir-nap Re: Przedstawmy się :) 06.05.05, 00:49 Witam!Mirelka, mama Natalii,która właśnie skończyła 9 miesięcy.Sama prawie od początku ciązy.Mieszkamy w Przemyślu.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chalsia Re: Przedstawmy się :) 07.05.05, 16:03 Na samomamie od lata 2002 (jeszcze w edzieckowym portalu). Synek niespełna 3,5 roku. samodzielna już prawie od 3 lat, oficjalnie wolna od 1,5 roku. Pracuję, mieszkam sama z dzieckiem. Chalsia Odpowiedz Link Zgłoś
viriana Re: Przedstawmy się :) 21.08.05, 00:24 Witam. Czytam od około miesiąca, czasem piszę. 42 lata, Częstochowa. Dwie córki- 13 i 4 lata, sama od półtora roku, formalnie jeszcze mężatka (już niedługo) Odpowiedz Link Zgłoś
kai_30 Re: Przedstawmy się :) 21.08.05, 00:28 No to ja tez. Samodzielna trzydziestojednolatka z dwoma synami - piecio- i siedmioletnim. Sama od trzech lat, od roku w zwiazku z Niemezem, ktory tez ma dwoje, ale ciut starszych. Wiec jestem troche samodzielna (troche, bo jednak w zwiazku) i troche "macocha" (od czasu do czasu) i szukam swojego miejsca to tu, to tam. Na Samodzielna mame zagladalam tuz po rozstaniu, jeszcze na eDziecku, potem zapomnialam nicka i jakos tak sie odzwyczailam. A ostatnio wrocilam znow - przez "Macochy" Odpowiedz Link Zgłoś
gad_forumowy Re: Przedstawmy się :) 21.08.05, 00:50 Gad, po prostu gad. Taki ładny, kolorowy i baaaardzo jadowity. Lubicie gada? Odpowiedz Link Zgłoś
magdacan Re: Przedstawmy się :) 21.08.05, 09:28 No dobra przyznaje sie mam 45 lat (na swoje usprawiedliwienie powiem, ze podobno wygladam na mniej). Moja corka ma 21 lat ale studiuje wiec nadal ja wspieram. Samodzielna matka od 13 lat, prawnie od 10. Niesamotna od 2 lat ale nie uwazam, zeby moj partner mial obowiazek wspierac moja corke (chociaz sie b.lubia) wiec dalej w wzgledzie "dziecka" samodzielna. Tatus corki nie zainteresowany pomoca i kontaktem. Odpowiedz Link Zgłoś
saaba83 Re: Przedstawmy się :) 21.08.05, 11:10 To I Ja ! Sabina, 22 lata, 24. tydzien ciazy Ogolnie sama, ale bedzie co ma byc. Czasem troche ciezko, ale juz sie nie moge doczekac grudnia choc wszystko takie niepoukladane... Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
agunia1980 Re: Przedstawmy się :) 22.08.05, 14:19 Ja tez 24 tydzien i tez sama.Damy rade Trzymaj sie Odpowiedz Link Zgłoś
martelinka Re: Przedstawmy się :) 22.08.05, 07:52 no dobra niech będzie - Martyna, 28 lat, sama-mama 4,5 letniej dziewczynki. Nigdy nie byłam mężatką (czytając niektóre wypowiedzi to chyba dobrze)Jestem ze Śląska (tego brudnego), pracuję, na forum od niedawna, ale zostaję Choć czasem jest ciężko nie poddaje się Podrawiam i z góry dziękuję za wszystkie rady Odpowiedz Link Zgłoś
agunia1980 Re: Przedstawmy się :) 22.08.05, 12:32 Agata.Za 3,5 miesiaca urodzi sie moja Zosienka.Samodzielną mamą bede jak wiekszosc z Was.Tatus sie wypiął na nas.Potrzebuje wszelkich artykulow i wszystkiego co dotyczy sciagania alimentow za okres okoloporodowy i wogole. Wiadomo o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
anetina Re: Przedstawmy się :) 22.08.05, 14:02 pora i mnie się przedstawić Aneta (27 lat za kilka dni) mam synka Krzysia, który w październiku skończy 2 latka z eksem rozstaliśmy się na początku ciąży teraz nie żałuję, chociaż było samej ciężko mieszkamy w Piotrkowie, pracuję dajemy sobie radę w pobliżu żaden mężczyzna się nie kręci jednak cały czas mam nadzieję, że to może się zmienić Odpowiedz Link Zgłoś
anetina Re: Przedstawmy się :) 24.08.05, 08:44 anetina napisała: > pora i mnie się przedstawić > > Aneta (27 lat za kilka dni) > mam synka Krzysia, który w październiku skończy 2 latka > z eksem rozstaliśmy się na początku ciąży > teraz nie żałuję, chociaż było samej ciężko > mieszkamy w Piotrkowie, pracuję > dajemy sobie radę > w pobliżu żaden mężczyzna się nie kręci > jednak cały czas mam nadzieję, że to może się zmienić > a na samodzielnej pierwsza moja wypowiedź była już w maju zeszłego roku Odpowiedz Link Zgłoś
k_i_k_a Re: Przedstawmy się :) 22.08.05, 15:01 trafiłam tu jakieś 2 miesiące temu, rzadko się odzywam, ale chyba zostanę na dłużej samodzielna właściwie od zawsze, zdelegalizowana 2 lata temu, po dwuletnim okresie przejściowym... Obecnie tworzę powoli coś nowego z kimś, kto jest ZUPEŁNIE inny... i chwała mu za to mam prawie siedmioletniego syna, a mnie stuknęła trzydziestka Odpowiedz Link Zgłoś
kobajano Re: Przedstawmy się :) 22.08.05, 15:08 witam, jestem mama 9-miesiecznej Marysi. mieszkamy w warszawie a z ojcem MArii rozstalismy jeszcze w ciazy (teraz wiem ze tak bylo lepiej Na forum bywam sporadycznie ale od ponad roku pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jane795 Re: Przedstawmy się :) 23.08.05, 18:14 Witam))) Już sie przedstawiałam ale....Bogna lat 35,mama prawie 8-letniej Mulatki Sylwii z Poznania.Mam na stanie jeszcze Eksa,Nexię Olę(miła) i ich synka George'a.W sumie niezła rodzinka,żyjąca w zgodzie.Tutaj od jakiś 2,3 miesięcy.Acha sama od około 7 lat.Poszukująca kontaktu z samomamami mulatkowymi.....Pozdrawiam gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
yashka Re: Przedstawmy się :) 24.08.05, 00:00 Monika, 30-latka z dwumiesięcznym synkiem Franusiem. Jeszcze mężatka, ale mam nadzieję, że już niedługo. Samomamą jestem od początku ciąży. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka_bb Re: Przedstawmy się :) 24.08.05, 18:50 witam, Joanna, synek pojawi sie za 2 miesiace. A na forum od dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
noemi.d Re: Przedstawmy się :) 25.08.05, 20:43 AGa z Wrocławia własnie czekam na jakiś krok,ze strony mojego jeszcze"męża".CHce mi zabrać dziecko,gdyż okazało się że po wielu perypetiach itp zażądał ode mnie ponownie "usług seksualnych" a ja odmówiłam. Takie tam... Pozdrawiam AGa Odpowiedz Link Zgłoś
misinka81 Re: Przedstawmy się :) 26.08.05, 16:02 Renata, 24 lata, skończyłam studia w czerwcu i teraz szukam pracy synek Michałek, 2,5-letnie szczęście mąż jest, ale już chyba nie długo........ czytam od roku, piszę rzadko jestem z Siedlec pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bachak Re: Przedstawmy się :) 30.08.05, 23:34 Baśka mama 3 letniego Kacpra sama od 3 grudnia 2004 (nieoficjalnie, a oficjalnie od 9 czerwca 2005) Wrocław Odpowiedz Link Zgłoś