szymon00 Re: Jak sie ubrac do sadu 06.06.05, 21:15 skromno i schludnie, tak jakbyś się ubierała do pracy, żadnego ekstrawagackiego ubrania, mini, przewyraźnej tapety na twarzy, butów na szpilkach Odpowiedz Link Zgłoś
aniak04 Re: Jak sie ubrac do sadu 06.06.05, 23:28 popieram szymona00 - czysto, schludnie i bez przesadnej "tapety". Przede wszystkim staraj się zachować spokój, emocje zostaw na później. Słuchaj uważnie, odpowiadaj tylko na zadane pytania, nigdy nie wchodź w słowo sędziemu ani Twojemu M Odpowiedz Link Zgłoś
tataadriana Re: Jak sie ubrac do sadu 06.06.05, 23:30 a ja myślę że po prostu normalnie Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada72 Re: Jak sie ubrac do sadu 06.06.05, 23:50 a jednoczesnie nie wpadac w druga skrajnosc i nie zrtobic z siebie na sile "bidy z nędzą", bo jeszcze Sad zacznie chłopu wspolczuc Odpowiedz Link Zgłoś
zkhanna Re: Jak sie ubrac do sadu 07.06.05, 12:14 jak najbardziej normalnie, może być jakiś skromny kostium lub spodnie+ żakiet. iI byleby nie przesadzać z makijażem, bardzo, bardzo skromnie. Ja zakładałam czarne spodnie, jasna bluzka, na to ciemnobordowy żakiet. I tylko trochę podciągnięte kreską oczy. Najważniejszy jest spokój i opanowanie, rzeczowość odpowiedzi. Wiedziałam że rozprawy u mnie będą ciężkie (orzekanie o winie męża) dlatego łykałam przed każdą rozprawą tranxene 5 mg. Uspokaja pozwalając zachować jasny umysł. (polecam) Teraz się śmieję, że dzięki tranxene dostałam rozwód tak jak chciałam. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
madziaa26 Re: Jak sie ubrac do sadu 07.06.05, 12:18 modelino,jak bedziesz miala juz pierwsza rozprawe za soba to napisz prosze jak to wszystko wygladalo,mnie czeka to samo i strasznie sie boje Odpowiedz Link Zgłoś
modelina1982 Re: Jak sie ubrac do sadu 07.06.05, 13:39 Nie ma sprawy opisze napewno jak bylo a sprawe mam juz w ten poniedzialek(choc wiem ze na tej jednej sie nie skonczy) pozdrawiam i dziekuje za wszystkie podpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś