xawiera2 14.09.05, 16:09 Jestem ciekawa ile z Was pali papierosy,nie miejcie mi za złe tej ciekawości,o tak jakoś mi wpadło do głowy. Ja niestety palę(troche)na balkonie żeby dzieci nie wdychały tego świństwa,ale myśle żeby przestać. A Wy???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nangaparbat3 Re: Przyznacie się??? 14.09.05, 18:51 Popalam. Ostatnio paliłam w sobotę, mam palacą przyjaciółkę. czasem miesiacami nic, potem po kilka dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
nastia1980 Re: Przyznacie się??? 14.09.05, 19:54 ja mam tak samo. tygodniami nic, a wyjde gdzies ze znajomymi i juz sie zaczyna Odpowiedz Link Zgłoś
chalsia Re: Przyznacie się??? 14.09.05, 22:04 Palę regularnie, ale nie w domu i nie przy dziecku. Chalsia Odpowiedz Link Zgłoś
szara_owieczka Re: Przyznacie się??? 15.09.05, 07:52 Ja też palę ale tylko w pracy albo na jakichś imprezach. W domu jest zakaz palenia, nawet dla gości. Jak ktos przyjdzie to musi palić na balkonie. może to nieelegancko, ale nie znoszę dymu w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
bojana Re: Przyznacie się??? 15.09.05, 09:00 Ja też palę. Raz palę mniej, raz więcej, ale nie jest to okazjonalne przypalanie Nigdy przy młodym w pomieszczeniach zamkniętych, ale na powietrzu tak. Pozdro PS. Niedawno byłam u lekarza i w ramach wywiadu przyznałam, że palę. Na to pani doktor: a ten nikotynizm to od dawna? Poczułam sie skategoryzowana i zabrzmaiło to b. poważnie Nikotynizm, narkomania, alkoholizm... Poprzestanę na nikotyniźmie, ale brzmi nieźle, prawda? .................................... I co na to NATO? NATO na to nic Odpowiedz Link Zgłoś
bsl Re: Przyznacie się??? 15.09.05, 10:05 ok, ja też palę , i żeby było bardziej niesmacznie zaczęłam tuż przed porodem , ale wtedy było mi wszystko jedno co sie dfzieje ze mną i dzieckiem za każdym razem gadam sobie ze sie pozbędę tego paskudnego i drogiego nałogu i ...nic z tego jak przeliczyłam to odkładając miesięcznei to co wydaję na to "gó.. " miałabym fajnie wczasy z dziećmi , chyba już czas wziąć sie za siebie Odpowiedz Link Zgłoś
xawiera2 Re: Przyznacie się??? 15.09.05, 10:27 No właśnie dobrze by było pozbyć się tego,ale cholera czemu tak ciezko!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maria_rosa Re: Przyznacie się??? 15.09.05, 14:53 Palę!!!!!! Nigdy w domu ( jak mnie ściska wychodze na klatkę ), nigdy przy dziecku. Chciałabym przestać ale w tej kwestii mam bardzo słabą wolę. pozd. Odpowiedz Link Zgłoś
screen Re: Przyznacie się??? 15.09.05, 19:11 No to jestem pierwsza! Nie palę i nigdy nie paliłam. Mam nadzieję, że nic mnie do tego nie nakłoni, chociaż... kiedyś mówiłam że nigdy nie zaczne pić kawy a teraz popijam razem z koleżankami w pracy Ale... moje dziecko przez jeden weekend przy ojcu nawdycha się tyle dymu, ze wystarczy mu na miesiąc. Jest ktoś jeszcze kto nie pali???? Odpowiedz Link Zgłoś
ashan Re: Przyznacie się??? 15.09.05, 19:23 ja nie palę gdy jeszcze paliłam, nie robiłam tego przy dziecku w pomieszczeniu zamkniętym, na powietrzu zdarzało się Czasami w jakimś gigantycznym stresie czasem sięgam po papierosa, ale w głębokiej konspiracji, żeby dzieci się nie zorientowały to niepedagogiczne, chociaż przed starszym, który bywał świadkiem mojego palenia, nie ukrywam, że czasami ciągnie mnie strasznie , mam nadzieję, że da mu to myślenia... a. Odpowiedz Link Zgłoś
kai_30 Re: Przyznacie się??? 15.09.05, 22:15 Przyznaje sie. Pale, i to sporo, tylko na balkonie. W zimie bywa ciezko jak sobie pomysle, ze nie palilam przez szesc lat i wrocilam do nalogu, to mnie cholera trzaska. Odpowiedz Link Zgłoś
woj-na Re: Przyznacie się??? 16.09.05, 07:55 A ja w domu tylko na balkonie, w pracy nigdy, czasami przed przedszkolem i prawie zawsze przy piwie A ostatnio słyszę od mojej małej ciagłe teksty typu: Od palenia będą cię boleć plecy Zobaczysz dostaniesz raka Nie chcę zebys był chory I co tu robić... Pozdrawiam woj- Odpowiedz Link Zgłoś
screen Re: Przyznacie się??? 16.09.05, 18:55 Hihi.... i potem Ci zimno w nogi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada72 Re: Przyznacie się??? 16.09.05, 19:09 Nie palilam, nie pale i nie planuje Odpowiedz Link Zgłoś