amfenix 14.12.05, 12:05 Wczoraj przy pomocy wyszukiwarki, sprawdziłam kiedy dołączyłam do tego szanownego zgromadzenia. WIecie, że siedzę tu już ponad dwa lata??. Jakież ja głupoty wypisywałam na wejściu....... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elaw2 Re: retrospekcja.. 14.12.05, 13:47 A mnie dwa latka tutaj stuknie w kwietniu przyszłego roku. Pytałam o zasiłki. Jak miło, że już nie muszę Pytać o zasiłki oczywiście. Pozdrowienia dla syna i dla Ciebie również. Ela Odpowiedz Link Zgłoś
pelagaa Re: retrospekcja.. 14.12.05, 19:03 Wiekszosc z nas jest teraz madrzejszych )) Odpowiedz Link Zgłoś
darcia73 Re: retrospekcja.. 15.12.05, 07:01 Pamiętam Twoja historię Nie było tak źle, pisałaś, to co czułaś a teraz jestes już mądrą kobietką. Byłaś bardzo dzielna. Buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
krytykantka1 Re: retrospekcja.. 15.12.05, 10:01 Jakież ja głupoty wypisywałam na wejściu....... Niektórym to zostalo do dziś Odpowiedz Link Zgłoś
ajmj Re: retrospekcja.. 15.12.05, 10:18 krytykantka1 napisała: > Jakież ja głupoty wypisywałam na wejściu....... > > > Niektórym to zostalo do dziś hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
marghetithka Re: retrospekcja.. 15.12.05, 11:12 krytykantka1 napisała: > Jakież ja głupoty wypisywałam na wejściu....... > > > Niektórym to zostalo do dziś No właśnie............., gratuluję samokrytyki, wreszcie!!! pozdrawiam, m Odpowiedz Link Zgłoś
krytykantka1 Re: retrospekcja.. 15.12.05, 11:34 ale ja jestem tu dopiero od niedawna... a niektóre lata cale Odpowiedz Link Zgłoś
marghetithka Re: retrospekcja.. 15.12.05, 13:35 krytykantka1 napisała: > ale ja jestem tu dopiero od niedawna... > a niektóre lata cale I o to "niedawno" za długo (jak dla mnie), tak przy okazji to akurat to forum nie do Ciebie jest skierowane, no ale jak sama gdzieś stwierdziłaś, masz prawo tu być, bo to forum publiczne. Szkoda tylko, że zamiast wspomóc innych w miarę możliwości, jak większość tutaj, przychodzisz, mącisz, jątrzysz i używasz osób będących na tym forum jako worka treningowego. Ale to Twój wybór, pamiętaj jednak i w necie, i w życiu - wraca do nas zwielokrotnione to, co sami dajemy, tak więc w nawiązaniu do tematu wątku proponuję Ci retrospekcję........ pozdrawiam, m Odpowiedz Link Zgłoś
kkokos Re: retrospekcja.. 15.12.05, 12:43 owszem ,kochaniutka, kilka dni temu zwyzywałas jedną z dziewczyn od suk. Rozumiem, że poczułas się po tym lepiej? Podreperowałaś sobie ego? Odpowiedz Link Zgłoś
krytykantka1 Re: retrospekcja.. 15.12.05, 12:46 taaak?w wskaż mi to slowo -użycie pierwszej litery jeszcze o niczym nie mówi a interpretujesz sobie literki wg wlasnego uznania? Odpowiedz Link Zgłoś
kkokos Re: retrospekcja.. 15.12.05, 14:00 nie udawaj głupszej, niż jesteś, dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
anetina Re: retrospekcja.. 22.12.05, 11:58 a ja tu jestem od 12 kwietnia 2004 r. zleciało mi tu z wami już 1 rok i 8 miesięcy ale ten czas leci i jak się zmienił Odpowiedz Link Zgłoś