15.12.05, 00:23
Wykasuj moje ostatnie wypowiedzi, na wątku zol-1 czyli moje rozmowy z alinka
vel bet.
Po uswiadomieniu sobie, że rozmawiam z ta osoba, zrobiło mi się niezmiernie
zal, że zaśmiecam to pomocne w trudnych chwilach forum takimi głupimi
dyskusjami.
Cóz kazdy ma swojego pms-asmile
Sorry...
Obserwuj wątek
    • pelagaa Re: Dyrgosia! 15.12.05, 09:23
      Popiram prosbe Nataszy i tez prosze o wykasowanie ostatnich postow
      zasmiecajacych watek zola.
      • kini_m Re: Dyrgosia! 15.12.05, 10:34
        A ja proszę o pozostawienie.
        Humor mi się dziś poprawił mocno tamtym wątkiem.
    • samodzielny Re: Dyrgosia! 16.12.05, 10:52
      Protestuje!!!
      Moze kazdy/a forumowicz/ka przejrzy swoje wczesniejsze wypowiedzi i poprosi o
      wykasowanie tych w ktorych sie wyglupil. To nie byl jeden post, to byla
      trwajaca 2 dni dyskusja, byl czas na opamietanie sie. Twoje wypowiedzi Nataszo
      pozwolily mi na skorygowanie mojej opinii o Tobie.
      (Kiedys prosilem, zebys dala znac, gdy bedziesz wolnasmile) Przepraszam,
      pomylilem sie, juz nie dawaj, nawet jesli bedziesz wolnasmile))
      Wybaczcie mile Panie, nie da sie cofnac slow raz wypowiedzianych, dlaczego tu
      ma byc inaczej? Same czesto (przypuszczam) korzystacie z wyszukiwarki, zeby
      poznac czyjes wypowiedzi i na tej podstawie oceniac dana osobe i robicie to
      dosc bezwzglednie.
      Jezeli forumowicz/ka ma takie prawo do zadania wykasowania swojej, nie do konca
      przemyslanej wypowiedzi, to bardzo prosze, aby takie prawo przyslugiwalo KAZDEMU

Z pordrowieniami.
      • natasza39 Re: Dyrgosia! 16.12.05, 11:41
        to nie chodzi o moja "opinie" bo mi to lata, tylko o zasmiecanie forum watkami
        trolli, którym niewatpliwie jest alnka-bet.
        Dyskusja była prowadzona w nocy, w celu uswiadomienia trollowi, ze został
        zoszyfrowany.
        I nie trwała dwóch dni, tylko przed i po godzinie 0.0.
        To tak w kwestii wyjaśnienia.
        A jak uwazasz, że trolli nie nalezy tępic, to niech sobie ten watek zostanie.
        • kini_m Re: Dyrgosia! 16.12.05, 16:57
          natasza39 napisała:
          > to nie chodzi o moja "opinie" bo mi to lata, tylko o zasmiecanie
          > forum watkami trolli, którym niewatpliwie jest alnka-bet.
          > Dyskusja była prowadzona w nocy, w celu uswiadomienia trollowi, ze został
          > zoszyfrowany.
          Najbardziej mnie śmieszą takie pseudodetektywistyczne podchody: "ktoś został
          rozszyfrowany". Dziewczyno, wytłumacz jakiemu praktycznemu celowi to ma niby
          służyć? Bo najbardziej mnie smieszą postawy ludzi twierdzących: "przejrzałam/em
          na oczy", co w praktyce sprowadza się do tego że na świat wolą patrzeć przez
          czarne okulary. (Co jest wyłącznie wewnętrznym problemem autora takich treści).
          Natasza, w takim podejściu chodzi tylko o jedno - dać sobie upust emocjonalny,
          atakując kogoś, i jeszcze szukając na to usprawiedliwień. Ohyda.

pelagaa napisała:
          > Czesciowo przynaje Ci racje, ale czesciowo chcialabym aby takie watki stad
          > znikaly. Dlaczego? Ano dlatego, ze jak jakas zagubuiona, swiezo porzucona
          > samotna mama tu trafi i przeczyta cos takiego, to ucieknie w poplochu
          No wybaczcie, ale sposób w jaki uzywano sobie tu na mnie, przyłączając się do
          ataków exi - wskazuje że dbanie o kulturę forum jest wam obce.
      • pelagaa Re: Dyrgosia! 16.12.05, 11:51
        Czesciowo przynaje Ci racje, ale czesciowo chcialabym aby takie watki stad
        znikaly. Dlaczego? Ano dlatego, ze jak jakas zagubuiona, swiezo porzucona
        samotna mama tu trafi i przeczyta cos takiego, to ucieknie w poplochu sad
        Prawda natomiast jest taka, ze moderacja na SM w praktyce nie istnieje.
        • natasza39 Re: Dyrgosia! 16.12.05, 12:00
          pelagaa napisała:

> Czesciowo przynaje Ci racje, ale czesciowo chcialabym aby takie watki stad
          > znikaly.

No własnie o te "zagubione dusze" mi chodziło.
          A moderacja jest, często całe wątki stad znikały, nic do tematyki forum nie
          wnoszące.
          Ponadto ostatnio jak grzyby po deszczu zaczęły wyrastac niekończace się watki
          nt wyzszości świat Bozego narodzenia nad Wielkiejnocy (czytaj "macoch"
          i "samodzielnych") Na tym koniku pojechał troll własnie.
    • natasza39 Re: Dyrgosia! 16.12.05, 14:21
      "Rilaks", bet, juz skasowany...
      spokojnie....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka