Dodaj do ulubionych

Coś Wam opowiem...

IP: *.* 30.01.02, 01:31
30 stycznia 2001 roku, o 17:20 plumsnęło mi na brzuch 3,34 kg największego pod słońcem szczęścia - mojego małego wyczekanego Jacha. Nie bardzo zdawałam sobie wtedy sprawę z tego, co nas czeka, czy sobie poradzimy. W końcu we dwójkę nie tak znowu łatwo...Minął rok. Obawy zniknęły. Może nie zawsze jest lekko, ale we dwójkę znacznie łatwiej niż samej lub z człowiekiem nie zasługującym na nasze (pozytywne) uczucia. A gdy pomyślę, że o mały włos tego Jacha mogłoby nie być włos jeży mi się na głowie i skóra cierpnie.Dzisiaj Jach kończy rok. Półtora tygodnia temu, dokładnie w moje urodziny, zaczął chodzić. Gada jak najęty i śmieje się do wszystkich. Jest moim ukochanym, najdroższym skarbem.Dziewczyny! Choćby nie wiem jak ciężko Wam było, nie dajcie się pozbawić tego szczęścia. Bo chyba najgorsze, co może spotkać kobietę, to niemożność przeżycia takiego cudu.stynka mama Jacha - roczniaka :bounce:PS Najserdeczniejsze życzenia dla Jachowego rówieśnika - Mateuszka Aguchy!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: monikap Re: Coś Wam opowiem... IP: *.* 30.01.02, 08:44
      Duży Buziak !Monika P
    • Gość: *farciara* Re: Coś Wam opowiem... IP: *.* 30.01.02, 09:43
      Ech, Jachu wróć przed 22 z tych swoich urodzin....!!!bo mama się będzie martwiła :-), albo zadzwoń z komóry jakbyś miał się spóżnić... :-) hi hi :-) Udanej imprezki!!!! 100 lat!
    • Gość: Basia_mama_Patryka Re: Coś Wam opowiem... IP: *.* 30.01.02, 10:12
      Jasieńku :) dużo zdrówka, szczęścia, pomyślności, i w ogóle wszystkiego naj...naj...naj... lepszego :) Bądź dla mamusi słoneczkiem i rozświetlaj jej sobą każdy nowy dzień :)Życzymy Ci Jachu 100 LAT :bounce:Basia z Robertem i Patrysiem
    • Gość: Bea Re: Coś Wam opowiem... IP: *.* 30.01.02, 10:37
      :love: STO LAT STO LAT JACHU :love: Wspaniałej zabawy ,super prezentów !!!! Buziaczki -Bea , Sara i Jędrek ,który dziś kończy 20 miesiąc !
      • Gość: agarad Re: Coś Wam opowiem... IP: *.* 30.01.02, 14:11
        I równiez STO LAT dla Jędrusia, rówieśnika Marcinkaagarad
    • Gość: bridgett Re: Coś Wam opowiem... IP: *.* 30.01.02, 12:20
      100 lat i kupę radości!!!MonikaS
    • Gość: agarad Re: Coś Wam opowiem... IP: *.* 30.01.02, 14:14
      STO LAT i oby Wam zawsze było tak dobrze razem.agarad z Marcinkiem (który dziś też ma okrągłe urodzinki 20 mieięcy)
    • Gość: stynka Re: Coś Wam opowiem... IP: *.* 30.01.02, 17:20
      Jasio bardzo gorąco dziękuje za życzenia urodzinowe!A oto najstarsze i najnowsze dane:30.01.2001, godz. 17:20 - 3340 g, 54 cm30.01.2002, godz. 17:20 - 9720 g, 78 cmAleż to moje szczęście zdrowo rośnie! :spookie: :spookie: :spookie:
    • Gość: patsik Re: Coś Wam opowiem... IP: *.* 30.01.02, 21:17
      zgodnie z zapowiedzią - jestem wraz z workiem życzeń :))samej radości życia - jak dotąd, niesłychanych pomysłów i szalonych zabaw (huśtawka jeszcze działa???) oraz niezmiennej chęci poznawania świata dla małego Jacha ode mnie i mojej gromady :))
    • Gość: jojo Re: Cos´ Wam opowiem... IP: *.* 31.01.02, 00:09
      no to jojo zaspiewa ladniej niz marylin monroe:happy birthday to you happy birthday to youhappy birthday mr yaaaaaaaachuhappy birthday to youuuuuuuuuui duzo slonca, zielonych lisci, promiennego serca, pelnego zycia, szczesliwej mamy, szalonych kolegow, wpatrzonych kolezanek, kreatywnosci, empatii i pokory...kochajace jojo + maxi + kotka dzedajka i nowy absztyfikant jojo, tymczasem, zeby nie zapeszyc, anonimowo...pozdro.j.
    • Gość: Missy Re: Coś Wam opowiem... IP: *.* 31.01.02, 00:39
      kochanemu Jachowi ...dni pełnych radości całusków tysiące serduszka miłości kwiatuszków na łące zabawek radosnych nieba bezchmurnego podbojów miłosnych ŻYJ STO LAT KOLEGO!!!życzą Missy z Juleńką i Kubełkiem
    • Gość: dorsi Re: Coś Wam opowiem... IP: *.* 31.01.02, 01:19
      Hej Stynka :love:Cześć Jachu :love:uśmiechamy się do Wam ......a widzicie ten torcik ???????tak,tak to dla Jacha.......:-)Wasze Dorsi z Bianką
    • Gość: Bożena Re: Coś Wam opowiem... IP: *.* 05.02.02, 10:20
      Witam Cię Stynka i Was wszystkie - ponownie !Miałam ogromne trudności z zalogowaniem się czekałam prawie dwa tygodnie, aż wreszcie spróbowałam po raz trzeci -zakładając kolejną nowa skrzynkę- i jestem. Do trzech razy sztuka. Jeszcze raz wszystkiego naj, naj, 100 lat !!!! :bic: i niech się....
    • Gość: Agucha Re: Coś Wam opowiem... IP: *.* 06.02.02, 23:37
      Serdeczne pozdrówka! Nareszcie się bezproblemowo zalogowałam! Serdeczne pozdrowienia dla Roczniaka Jacha! Niech mu słońce świeci co dzień! Dziękujemy za pamięć.Agucha i synek Mateuszek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka