Dodaj do ulubionych

Wygrałam!!!

IP: *.* 14.11.02, 14:39
Cześć mamuśki :hello:Dzisiaj odbyła się trzecia i ostatnia sprawa o ustalenie ojcostwa i alimenty i wygrałam :) Jestem taka szczęśliwa :hap: Ja sama,a On z adwokatem i dałam sobie radę,jestem dumna z siebie!!! Moja Natalcia będzie nosiła moje nazwiska-bo bardzo tego chciałam,co do alimentów-300 zł. nie mogę narzekać,ponieważ tatuś Natalki nie pracuje.Oprócz alimentów dostanę 1000zł.(połowa tego co wydałam przed urodzeniem-czyli tzw.wyprawka) Zapomniałam Wam napisać,że alimenty zostały zasądzone od urodzenia mojej córci czyli od lutego tego roku. Pozdrawiam Was wszystkie i dozobaczenia w sobotę w PKiN- Asia z Natalką
Obserwuj wątek
    • Gość: goga Re: Wygrałam!!! IP: *.* 14.11.02, 15:11
      Gratuluje !!!!Tak trzymac. Czyli jest jeszcze sprawiedliwosc.Ciesz sie , ze Ty to masz juz za soaba !Pozdrawiam i do zobaczenie w sobote Mag
    • Gość: EDYTA_1 Re: Wygrałam!!! IP: *.* 14.11.02, 16:50
      Wielkie gratulacje.Nie znam ciebie i twoich problemów ale bardzo cię popieram,ojciec który nie akceptuje swojego dziecka?.Należy go zniszczyć.trzymaj się.pozdrawiam
    • Gość: Bożena Re: Wygrałam!!! IP: *.* 14.11.02, 16:51
      Gratulacje, jeszcze raz !!!!!!!!!!!Aż się wzruszyłam . OhhhhhhhhCudownie, miałaś świetną sędzinę u mnie to wyglądało trochę inaczej. Kurcze muszę wnieść o podwyższenie alimentów.Ciesze się . Całuje mocno. skrzynia
    • Gość: Joanna_S Re: Wygrałam!!! IP: *.* 14.11.02, 21:28
      Cieszę się razem z Tobą, i gratuluję że dałaś radę przejść przez to wszystko, wiem co to znaczy bo u mnie też niedawno zakończył się proces identyczny jak Twój. Życzę wszystkiego co najlepsze.Trzymaj się cieplutko.Buziaczki dla córeczki.Joasia z Emilką.
    • Gość: Cytrynka Re: Wygrałam!!! IP: *.* 14.11.02, 21:37
      Ale się cieszę!!!!!!!!!!!!!! Ja też jestem z Ciebie dumna.Cytrynka
    • Gość: Ika Re: Wygrałam!!! IP: *.* 14.11.02, 22:00
      GRATULACJE!!!! :bounce: :bounce: :bounce:A moja sprawa się jeszcze ciągnie.... Mam nadzieję, że też wkrótce będę mogła powiedzieć: "Wygrałam. I mam go z głowy" ;)
    • Gość: dorka2 Re: Wygrałam!!! IP: *.* 15.11.02, 10:11
      Gratuluję, masz to już z głowysmile. Ja właśnie w czwartek będę mieć "spotkanie w sądzie"w sprawie alimentów. Miałam nadzieję, że załatwimy to miedzy sobą, ale tłumaczenie się recesją przez ponad 7 miesięcy to zdecydowanie za długo. Poza tym wydaje mi się, że za bardzo "ugodową" w przypadku gdy w grę wchodzą potrzeby malucha też nie można być.Już mam poukładane mniej więcej co powiem itd , ale boję się że rozłożę się emocjonalniesadChyba walnę sobie jakąś seteczkę na odwagęsmile)Dorka
    • Gość: eBeata Re: Wygrałam!!! IP: *.* 15.11.02, 10:34
      Gratulacje!!!!I pozdrowienia dla sędziny :-). Gdyby takich było wiecej...Beata

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka