cyganka0 03.02.07, 21:09 Ja mnialam ochote pojechac z moim synkiem na lody, ale tatus zarazerwowal sobie weekendy- kazdy. Siedze w domu i sie nudze... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jarena2 Re: Jak spedzacie weekend? 03.02.07, 22:11 A ja czytam, forum Samodzielna mama he, he .....A może by tak tak jakieś wspólne wyjście samodzielnych mam? Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
jbk2 Re: Jak spedzacie weekend? 03.02.07, 23:09 ja tez dotarlam do domu,synek spi a ja bym cos zrobila; wczoraj po roku poszlam do kina Odpowiedz Link Zgłoś
mammunita Re: Jak spedzacie weekend? 03.02.07, 23:18 Moja mala tez juz spi, a ja znow przed komputerem, dopada mnie samotnosc... Odpowiedz Link Zgłoś
jbk2 Re: Jak spedzacie weekend? 03.02.07, 23:30 no co Ty, to dawaj jutro do kina albo na spacer albo do knajpki, chciec znaczy moc!!!! na narzekajmy na swoja niemoc... Odpowiedz Link Zgłoś
grzanka23 Re: Jak spedzacie weekend? 04.02.07, 20:37 A ja wlasnie wrocilam ze spotkania "Rozwodek i Rozwodnikow" i bylo bosko,super fajni ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
anetina Re: Jak spedzacie weekend? 03.02.07, 23:25 synek od południa był u wujka teraz dopiero dałam radę go przywieźć, gdy usnął im na kanapie M. cały dzień w pracy a ja miałam chociaż czas dla siebie - kąpiel i tego typu sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
anetina Re: Jak spedzacie weekend? 03.02.07, 23:26 jutro Mały idzie na kolejny (trzeci już w tym roku) bal karnawałowy znowu będą paczki jak to dobrze być dzieckiem Odpowiedz Link Zgłoś
kilowisni Re: Jak spedzacie weekend? 04.02.07, 10:55 A u mnie mała właśnie zawieziona do dziadkówa ja mam dzień dla siebie.siedzę w domu a za oknem słoneczny Lublin)))).pozdro dla wszystkich!! Odpowiedz Link Zgłoś
redtower Re: Jak spedzacie weekend? 04.02.07, 11:23 A ja właśnie oddałam małego cioci na resztę dnia W przeciągu 1,5 godziny mam zamiar doprowadzić mieszkanie do porządku Zrobić paznokcie, a potem pojechać ze znajomą do kina Odpowiedz Link Zgłoś
mamisia03 Re: Jak spedzacie weekend? 04.02.07, 19:53 podsumowywując weekend w sobotę byliśmy na poranku w Lunie-polecam warszawiankom z maluszkami,później nocny-samotny (niestety )wypad do kina na świadka,dziś zakupki i czas dla malucha Odpowiedz Link Zgłoś
nanai11 Re: Jak spedzacie weekend? 04.02.07, 21:38 Sobota w pracy potem z synem na basenie i w domu, niedziela w pracy potem z synem, Jak kazda noc samotna z synem. I jak kazdy dzień to praca potem samotność z synem. Jest ok .wekend jak wekend, tatuś jak zwykleo biecywał syna zabrać, syn jak zwykle czekał a potem jak zwykle żłosć wyładował na mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
maria515 do nanai11 04.02.07, 21:50 Kochana bylas kiedys naprawde samotna? Bo ja tak, i teraz nigdy mi nie przychodzi do glowy ze mam samotne niedziele czy noce z synem, bo wlasnie nie sa samotne , bo on jestZycze Ci bardzo, zebys nie czula sie juz tak samotna. Odpowiedz Link Zgłoś
cyganka0 Re: Jak spedzacie weekend? 04.02.07, 23:12 Podsumowujac, w weeknd odwiedizl nas tatus i w sobote i w niedzielE. Wszystko byloby ok, gdyby nie to ze on mi lazi po calym domu i usiluje prowadzic jakies rozmowy z emna. Czuje sie skrepowana w swoim domu i to mi psuje weekend. Wieczory sa w samotnosci, bo synek spi, ale moze to i lepiej niz tkwienie w chorym zwiazku. Czy bedzie kiedys next to sie okaze choc malo prawdopodobne zeby znowu komus zaufac- ot i moja puenta weekendu. Odpowiedz Link Zgłoś