paula_paula5 07.12.07, 10:14 Dziewczyny jakie sad zadaje pytania na rozprawie mnie, eksowi i swiadkom? Wiecie albo pamietacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
noemi.d Re: pytanie na rozprawie 07.12.07, 11:26 to zależy od tego, jakie wcześniej podjełaś środki i kto złożył pozew. Ale na pewno pytają o wykształcenie , miejsce pracy itp. Z pytań bardziej merytorycznych to sedzina prosi o przedstawienie twojego punktu widzenia,dlaczego uważasz,że nie chcesz już dłużej mieć tego obywatela za mąża. Nie ma chyba standardów. W moim przypadku wogóle miałam lepiej, bo to mój ex złożył pozew o rozwód, nawypisywał tam głupot, a ja żeby sędzina miała pogląd na sprawę po prostu opisałam swój punkt widzenia, w sposób krótki i związły napisałam odpowiedź na pozew exa. WIęc Sedzian właściwie już wiedziała co i jak. Najwięcej pytań była o przyczuny dlaczego chcę tak dużych alimentów. Ale ja tez byłam przygotowana, miałam wszelkie rachunki, dowody itp. I mimo ze mój ex miał adwokata to i tak uzyskałam co chciałam WIęc polecam taką drogę postępowania Aga Odpowiedz Link Zgłoś