marciszon7 18.01.10, 15:14 Witam. Chciałabym kupić nebulizator(inhalator) ale nie chce kupować niesprawdzonego. Jakich używacie? Czy możecie mi jakiś polecić (nie z najwyższej półki Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwon311 Re: nebulizator 18.01.10, 15:32 Ja też niedawno kupiłam nebulizator jego nazwa BR100 dystrybutorem jest firma Aero Medica z Warszawy,jest to nebilizator do pracy ciągłej czyli nie musi mieć długich przerw między nebulizacjami.Kosztował mnie niecałe 220 zł razem z przesyłką(w komplecie dwie maski +dwa ustniki)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maks_olo Re: nebulizator 18.01.10, 16:15 MICROLIFE NEB 50 ZAPŁACLIŚMY OKOŁO 140 ZŁ W ZESTAWIE MASKA DLA DZIECKA I DLA DOROSŁEGO ORAZ USTNIK; WSZYSTKO W ZGRABNEJ TORBIE NA ZAMEK JEST REWELACYJNY, NIEDROGI I MOGĘ POLECIĆ Z CZYSTYM SUMIENIEM Odpowiedz Link Zgłoś
semi-dolce Re: nebulizator 18.01.10, 16:24 Omron micro air. Jest swietny, cichutki, może byc na prąd lub na baterie, przenośny, działa w każdej pozycji wiec nie ma problemów z inhalowaniem spiącego dziecka, ma małą i dużą maskę. Jestem bardzo zadowolona. Jest tylko dość drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
gyokuro Re: nebulizator 19.01.10, 00:52 Ja mam Medel Family. W komplecie ustnik, kocówka do nosa, dwie maseczki (pediatryczna i dorosła). Medel to chyba włoska firma. Kosztowało mnie to ustrojstwo jakieś 160 złotych? Może 170, nie pamiętam. Kupowałam w medycznym sklepie, bo potrzebny mi był od razu, ale na allegro też są. Odpowiedz Link Zgłoś