zbymig 21.01.10, 20:05 Podaje dziecku mleko Aptamil 1 syn ma 3,5 miesiaca jest glodomorem wiem ze jest Aptamil dla bardziej glodnych dzieci ale to jest 2 czyli chyba mozna go podac dopiero od 6 miesiaca czy ktos stosuje to mleko?jakie macie opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boysmum Re: do mam z uk! 21.01.10, 20:36 tak, dwójka od szóstego miesiąca. my używamy cow&gate ciągle pierwsze to zielone, ale kończymy to pudełko i kupujemy trójkę Odpowiedz Link Zgłoś
boysmum Re: do mam z uk! 21.01.10, 20:39 z moim dzieckiem było tak samo,też miał 3,5 miesiąca ciągle głodny. pojechałam do Polski i pediatra zaleciła mi dosypywac do każdego mleka po 4 łyżeczki kaszki albo kleiku. od tamtej pory mały nie prosi co 2 godz a co 3/4. kaszkę, albo kleik (na przemian) dosypuję do teraz Odpowiedz Link Zgłoś
becitka87 boysmum 21.01.10, 20:46 A ile ml je teraz Twój maluszek i co jaki czas mu dajesz? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
aga.64 Re: do mam z uk! 21.01.10, 21:20 Witam mleko aptamil 2 jest od urodzenia tak jak aptamil 1 dopiero aptamil3 jest po 6 miesiacu .Sama daje to mleczko a 2 wlasnie jest dla glodomorkow moj synus tez 2 potrzebowal pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
87martucha Re: do mam z uk! 21.01.10, 21:30 Mleko Aptamil 2 jest od urodzenia. Podawalam je mojemu synkowi od 2 miesiaca zycia, ale tak naprawde to na niego nie dzialalo. Mialo sie dluzej utrzymywac w brzuszku ale tak nie bylo. Moze u Ciebie bedzie inaczej Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jomamma infolinia 22.01.10, 15:49 Potwierdzam! Aptamil 2 jest od urodzenia. Przeczytaj sobie na stronie. Jest absolutnie wszystko. Zadzwoń na ich infolinię, dowiesz się u źródła Odpowiedz Link Zgłoś
boysmum Re: infolinia 23.01.10, 10:27 i ja wprowadziłam złą informację, byłam wczoraj w tesco i sprawdziłam dla głodomorków od urodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
zbymig dziekuje 23.01.10, 20:16 dzieki za podpowiedzi zobacze czy faktycznie dzidzia sie bedzie najadal Odpowiedz Link Zgłoś