oregano1 15.04.10, 22:29 B.proszę o podpowiedz w jakim proszku uprać ubranka dla maleństwa,mama,ma problemy z alergią,mały to odczuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
semi-dolce Re: Proszek do prania-Help!! 15.04.10, 22:38 A w jaki sposób dziecko ma odczuć alergie matki? Rozumiem, że pytasz o dziecko, które dopiero ma się narodzić? Upierzcie w jakims jelpie czy lovelli i już. Nikt wam teraz nie powie czy i na co wasze dziecko będzie miało alergię. Odpowiedz Link Zgłoś
zabulin Re: Proszek do prania-Help!! 16.04.10, 08:36 Ja używalam lovelli. A czy twoje dziecko jest na coś uczulone i na co, przekonasz się jak spróbujesz, nie wczesniej. Odpowiedz Link Zgłoś
kataniera Re: Proszek do prania-Help!! 16.04.10, 14:55 Używam Dzidziusia - przystępna cena, piękny zapach, no i mojemu małemu nie szkodził na skórę. Odpowiedz Link Zgłoś
pagaa Re: Proszek do prania-Help!! 16.04.10, 15:11 każde dziecko inaczej, ja prałam w jelpie, potem w loveli i dzidziusiu i wszystkie były ok. ale mojej koleżanki córka miała na lovelę uczulenie, a drugiej znajomej syn na dzidziusia. nie zgadniesz jak bedzie z Twoim wnukiem/wnuczką. Odpowiedz Link Zgłoś
noin20 Re: Proszek do prania-Help!! 16.04.10, 16:00 Najlepiej wyrpać w zwykłym proszku którego uzywa córka i ustawić płukanie antyalergiczne (w nowszych pralkach) albo po skończeniu prania jeszcze raz ustawić samo płukanie. Ja tak zrobiłam z ciuszkami dla mojej małej - jak ją ten sposób uczuli to dopiero zaczne myśleć nad proszkami dla niemowląt. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mumi7 Re: Proszek do prania-Help!! 16.04.10, 23:20 Hm, nasz ma podejrzenie skazy białkowej, ja piorę w płynie Dzidzius - ale prawda taka, że nasz nie ma alergii kontaktowej - innymi słowy, skróa przy kontakcie z pieluchami, chusteczkami nalwiżanymi czy środkami piorącymi lub kosmetykami jest ok. Więc chyba pozostaje Ci sprawdzac po kolei środki piorące... Odpowiedz Link Zgłoś
edysia7314 Re: Proszek do prania-Help!! 17.04.10, 20:15 Moja córa miała uczulenie na Lovele i na Jelpa wszystko piorę w proszku Biały Jeleń Odpowiedz Link Zgłoś
pysia1231 Re: Proszek do prania-Help!! 17.04.10, 20:49 Na początku używałam lovelli, teraz dzidzusia. Wydaje mi się, że lepiej pierze zabrudzenia, szczególnie jak się zaczyna karmic zupkami Odpowiedz Link Zgłoś