pomarancza-1 28.04.10, 18:42 Drogie mamy, czy też tak macie? Jak patrzę na mojego szkraba to uważam, że jest naj pod każdym względem: najsłodszy, najpiękniejszy, najzabawniejszy, robi najfajniejsze minki, piszczy najcudowniej na świecie. Inne dzieciaki bywają fajne ale on jest naj Chyba tak powinno być? Co prawda od razu przed oczami staje mi moja ciotka, która też uważała, że jej dzieci są najlepsze (teraz już dorosłe kuzynostwo) i cała ich rodzinka była trudna do wytrzymania z tego powodu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miska_malcova Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 28.04.10, 18:52 mój syn jest najwspanialszy. Inne dzieci mnie nie ruszają Po prostu nie zwracam na nie uwagi Odpowiedz Link Zgłoś
nvera Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 28.04.10, 21:40 hehe też miałam założyć taki wątek ale bałam się że mnie zjecie Ja generalnie nie lubię dzieci, są to dla mnie mali dziwni zaślinieni ludzie inne dzieci mi się nie podobają są albo za grube, za czerwone, jakieś krzywe i w ogóle coś jest zawsze nie tak. A moja jest po prostu śliczna NAPRAWDĘ w 100% obiektywnie Zawsze jak ktoś mi mówi że jest słodka i śliczna to pytam czy serio tak myśli, bo próbuje się utwierdzić w tym że nie zwariowałam jako matka na punkcie własnego dziecka tylko rzeczywiście nam się ta dzidzia udała Odpowiedz Link Zgłoś
pferbe Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 29.04.10, 16:56 hihi, mam dokładnie tak samo! Odpowiedz Link Zgłoś
byakhee Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 28.04.10, 18:57 Co za przypadek - moje tez!!! Jak idziemy mala zwazyc, zawsze jest najsliczniejsza ze wszystkich dzieci w centrum. A moge sie zalozyc, ze inne mamy mysla dokladnie to samo o swoich Odpowiedz Link Zgłoś
kj-78 Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 28.04.10, 19:01 Bo wy patrzycie na swoje dzieci subiektywnie! Moja jest obiektywnie najladniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
emila.dudek Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 28.04.10, 19:04 To przecież moja Lenka jest najwspanialsza na całym świecie!!! Inne dzieci są ładne ale nasza jest najładniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 28.04.10, 19:03 Bardzo Ci się chwali, że tak uważasz. Twoja postawa jest kluczem do wychowania człowieka świadomego swojej wartości, pewnego siebie, po prostu szczęśliwego. Nie ma nic gorszego, niż nadmiernie krytyczna matka. Oczywiście potem trzeba będzie wypośrodkować między zasłużoną krytyką a ślepą miłością Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 28.04.10, 19:04 pomarancza-1 napisała: > Drogie mamy, czy też tak macie? tez tak mamy tylko ze moja corka parzac obiektywnie jest naprawde sliczna, DLA KAZDEGO Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkainc Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 28.04.10, 19:17 18_lipcowa1 napisała: > tylko ze moja corka parzac obiektywnie jest naprawde sliczna, DLA > KAZDEGO Nikt nie watpi, ze z tak wspanialej matki i perefekcyjnej kobiety mogla sie zrodzic tylko przyszla Miss Swiata Ale ty lipcowa jestes przewidywalna.... Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 28.04.10, 20:49 > Nikt nie watpi, ze z tak wspanialej matki i perefekcyjnej kobiety > mogla sie zrodzic tylko przyszla Miss Swiata Ale ty lipcowa > jestes przewidywalna.... och jeju jak dupościsk nie mogłaś sie powstrzymac, prawda? akurat urodę to ma moja Miss od swojego taty Odpowiedz Link Zgłoś
zuzkainc Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 28.04.10, 21:54 18_lipcowa1 napisała: > nie mogłaś sie powstrzymac, prawda? Tak samo jak ty przed wywyzszaniem sie po raz kolejny, prawda? > akurat urodę to ma moja Miss Widzialam w twojej galerii, dziecko jakich wiele, niebrzydkie ale tez i nie Miss. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 28.04.10, 22:37 Racja.Dość przeciętne (bardziej w kierunku niestety niezbyt ładnego wyglądu): mało włosów (i w dodatku ryże),cieniutkie wargi (zwłaszcza górna,drugą Angeliną Jolie raczej nie będzie),niewyrazista oprawa oczu (mało rzęs),zbyt głęboko osadzone niezbyt duże oczy. Bywają naprawdę ładne niemowlaki,ale Lipcowej dziecko raczej do nich trudno zaliczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
nvera Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 28.04.10, 23:46 gazeta_mi_placi napisała: > Racja.Dość przeciętne (bardziej w kierunku niestety niezbyt ładnego wyglądu): > mało włosów (i w dodatku ryże),cieniutkie wargi (zwłaszcza górna,drugą Angeliną > Jolie raczej nie będzie),niewyrazista oprawa oczu (mało rzęs),zbyt głęboko > osadzone niezbyt duże oczy. Już jej tak nie jedźcie !! jest jaka jest, teksty ma może durne i się mądrzy, ale mała nie jest niczemu winna i całkiem ładne z niej dziecko...szeroko się uśmiecha i ma iskierki w oczkach-nie każdy musi być Angelina żeby być ładnym! A czasem ważniejszy jest urok osobisty niż to że ma długie blond loki... a dzidzia urokliwa i matki sobie nie wybierała, więc luzujcie Odpowiedz Link Zgłoś
marva Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 29.04.10, 20:55 > mało włosów (i w dodatku ryże), pchi! moje pierwsze też było rude i co z tego? teraz jest boskim ciemnym blondynem. A córa Lipcowej jest słodka jak miód, wystarczy na te wesołe oczyska popatrzeć i gęba się smieje sama Odpowiedz Link Zgłoś
momlet co za chamstwo!!! 01.07.10, 14:43 gazeta_mi_placi napisała: > Racja.Dość przeciętne (bardziej w kierunku niestety niezbyt ładnego wyglądu): > mało włosów (i w dodatku ryże),cieniutkie wargi (zwłaszcza górna,drugą Angeliną > Jolie raczej nie będzie),niewyrazista oprawa oczu (mało rzęs),zbyt głęboko > osadzone niezbyt duże oczy. > Bywają naprawdę ładne niemowlaki,ale Lipcowej dziecko raczej do nich trudno > zaliczyć. > Boże jak tak można?? Jestem w szoku, jak można tak pisać. Nie ma gorszego świństwa niż atakowanie kogoś poprzez atak na jego dziecko - dla każdej matki jej dziecko jest najpiękniejsze i bardzo dobrze. Tobie nie musi się podobać ale pisanie takich rzeczy to cios poniżej pasa. Mnie też lipcowa wkurza czasem swoimi komentarzami ale jej komentarze świadczą o niej i nie ma sensu sie nimi przejmować. Pisząc takie rzeczy tylko pokazujesz ze nie masz za grosz klasy. Świństwo i tyle. Ps - lipcowa - masz ślicznego bobasa Odpowiedz Link Zgłoś
scarlet_s Re: co za chamstwo!!! 01.07.10, 20:56 Pewnie, że bobasek ładny. Głupie babsko! Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 28.04.10, 22:58 > Tak samo jak ty przed wywyzszaniem sie po raz kolejny, prawda? Pogięło Cię. Tu każda pisze to samo. Nie kłam że zdrażniło cie moje wywyższanie, przyznaj że nick. > Widzialam w twojej galerii, dziecko jakich wiele, niebrzydkie ale > tez i nie Miss. Jasne, że Miss. Masz brzydsze i nie chcesz po prostu przyznać. Odpowiedz Link Zgłoś
ct19 Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 28.04.10, 23:43 dlaczego piszecie tak o swoich dzieciach nawzajem... wy po ile macie lat? 10?15?... Odpowiedz Link Zgłoś
asiula1987 Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 30.04.10, 11:55 18_lipcowa1 napisała: > Jasne, że Miss. Masz brzydsze i nie chcesz po prostu przyznać. zachowujesz sie jak gówniara Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 28.04.10, 19:17 18_lipcowa1 napisała: > pomarancza-1 napisała: > > > Drogie mamy, czy też tak macie? > > > tez tak mamy > tylko ze moja corka parzac obiektywnie jest naprawde sliczna, DLA > KAZDEGO no patrz, to tak jak MÓJ SYN Odpowiedz Link Zgłoś
ivaz Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 28.04.10, 20:36 Moja córka budzi powszechne oniemienie, ludzie sobie pokazują ja palcem, w parkach, sklepach wszędzie gdzie z nią bywamy kazdy na nią zwraca uwagę, nawet mamy innych dzieci patrzą na nią zachwycone, taka jest sliczna, a przy tym jest bardzo mądra i inteligentna rozwija sie z prędkością światła, rówieśnicy są daleko w tyle Odpowiedz Link Zgłoś
czarny_eda82 Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 28.04.10, 20:43 mówicie tak, bo nie widzieliście mojej córki ona jest prześliczna, najwspanialsza heheh oj można by sie tak spierać do śmierci dla każdej matki jej dziecko to cudo świata. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi czarny_eda82 28.04.10, 21:17 Albo suwaczek, albo zęby: forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2451881.html Odpowiedz Link Zgłoś
kj-78 Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 28.04.10, 19:36 tylko ze moja corka parzac obiektywnie jest naprawde sliczna, DLA > KAZDEGO Och jej, to Twoja jest rzeczywiscie ladniejsza od naszych Patrzac na nasze, wszyscy po prostu otrzasaja sie i patrza w druga strone... Odpowiedz Link Zgłoś
joshima Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 28.04.10, 20:16 Tobie to się po prostu każdy boi powiedzieć co naprawdę myśli. A nawet jak się kto odważy to i tak nie przyjmiesz do wiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 28.04.10, 20:50 Jeżeli to rude dziecko jest faktycznie Twoje to niestety muszę Cię rozczarować... Zdarzają się (dość rzadko) naprawdę ładne niemowlaki z dużymi niebieskimi oczami,firanką długich gęstych ciemnych rzęs i burzą loków,ale Twój niemowlak w najlepszym przypadku jest przeciętny pod względem wyglądu (i to bardzo). Jak napisałam Ci w komentarzu pod zdjęciem-nie przejmuj się. Najważniejsze,że zdrowe.A z czasem może wyładnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
zyczliwy0 Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 28.04.10, 22:50 Lipcowa, pewnie wszyscy boja sie Ci prawde powiedziec. Nie dziwie sie, jeszcze bys pogryzla.... Odpowiedz Link Zgłoś
leneczkaz Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 29.04.10, 14:42 Lipcowo daj fotkę. Bo widziałam ją po porodzie i była raczej nie za ładna Odpowiedz Link Zgłoś
leneczkaz O to? O_o 29.04.10, 14:50 fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2231374,2,1,17-kwietnia-2010-61.html Jejx. Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna_zuza leneczkaz 29.04.10, 15:56 Uważam, że nie jest w dobrym tonie wklejanie przez Ciebie zdjęcia Lipcowej... Tak się nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
joshima Re: leneczkaz 29.04.10, 16:03 Leneczka nie wkleiła zdjęcia tylko linka do publicznej galerii. Przepraszam, ale jak ktoś upublicznia zdjęcia to chyba po to, żeby je inni oglądali., prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
magdakingaklara to ja tez sie pochwale:)) 29.04.10, 16:20 fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2243153,2,1,Laurka.html Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flintstone Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 28.04.10, 19:13 Bajki prawisz. Moje jest najpiekniejsze! P.S. Swoja droga szkoda, ze nie ma tu watku z fotami dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 28.04.10, 19:22 Moja córka jest dla mnie ósmym cudem świata. Nie ma innego dziecka tak uroczego, pięknego, bystrego, itp., co chyba jest oczywiste A że jest podobna do męża, ma szanse być ładna całkiem obiektywnie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
magdakingaklara Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 28.04.10, 19:31 mojej córce żadna nie dorówna Odpowiedz Link Zgłoś
magdakingaklara Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 28.04.10, 19:32 przypomniała mi sie jak urodziłam mała i tatus ja nosi i nosi w szpitalu i patrzy, patrzy i mowi do mnie: Wiesz kochanie wzystkie dzieci sa piękna ale nasza jest najpiękniejsza heheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
green_hill Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 28.04.10, 20:01 Nie, nie mamy tak Owszem, mlody jest bardzo ladnym dzieckiem, pewne rzeczy w jego wykonaniu oczywiscie mnie zachwycaja (np. fajnie sie smieje,widac zeby-sztachetki ), ale zeby popadac az w taka ekstaze? Znajome dzieci w podobnym wieku tez sa ladne, fajne i zabawne. Powinnam sie leczyc? P.S. Pisk nie jest cudowny tylko wpieniajacy, nie trawie. Odpowiedz Link Zgłoś
joshima Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 28.04.10, 20:13 pomarancza-1 napisała: > Drogie mamy, czy też tak macie? Oczywiście. Staram się tylko nie artykułować tego głośno. W każdym razie nie zbyt często. Odpowiedz Link Zgłoś
1.tulipanna Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 28.04.10, 20:20 też tak mam i to baardzo dobrze: dziecko powinno być dla mamy najnajnaj czasem myślę że mamy z mężem trochę nie po kolei: mała śpi, a my oglądamy jej zdjęcia i zachwycamy się jaka to ona śliczna lepiej żeby nie było wątku ze zdjęciami: będzie afera że hej Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flintstone Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 28.04.10, 20:32 1.tulipanna napisała: > i to baardzo dobrze: dziecko powinno być dla mamy najnajnaj Ja mysle, ze jest to uwarunkowane biologicznie. > lepiej żeby nie było wątku ze zdjęciami: będzie afera że hej No ba Ale dzieci niektorych chetnie bym obejrzala Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 28.04.10, 20:39 > No ba Ale dzieci niektorych chetnie bym obejrzala Chcesz obejrzeć moje? Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flintstone Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 28.04.10, 20:57 kawka74 napisała: > > Chcesz obejrzeć moje? No pytanie! Zwlaszcza ze zamierzam przeprowadzic badanie naukowe na temat zaleznosci miedzy KP i mm a uroda dziecka. I matki Odpowiedz Link Zgłoś
magdakingaklara Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 28.04.10, 21:08 daj znac jakie wyszły Ci statystyki Odpowiedz Link Zgłoś
leneczkaz Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 29.04.10, 14:45 > > No pytanie! Zwlaszcza ze zamierzam przeprowadzic badanie naukowe na > temat zaleznosci miedzy KP i mm a uroda dziecka. I matki Zgłaszam swoje do konkursu na najpiękniejszego chłopca mm Odpowiedz Link Zgłoś
lenawawa Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 28.04.10, 20:41 A mój ma odstające uszka super wygląda jak się śmieje tym swoim kasownikiem,ma duże przerwy między zębami moja koleżanka też ma ładne dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 28.04.10, 20:41 Większość niemowlaków (nie wszystkie oczywiście,są też wyjątki) są zwyczajnie brzydkie lub na jedno kopyto (rozpoznawalne od innych niemowlaków tylko przez rodziców). Ale nie przejmujcie się Mamy paskudnych niemowlaków (Lipcowa ) mogą wyrosnąć z tego,poza tym najważniejsze że zdrowe! Odpowiedz Link Zgłoś
czarny_eda82 Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 28.04.10, 20:46 a poza tym zmienią się jeszcze sto razy, te nasze śliczności Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 28.04.10, 20:52 Gorzej jak na gorsze Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flintstone Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 28.04.10, 20:55 gazeta_mi_placi napisała: > Większość niemowlaków (nie wszystkie oczywiście,są też wyjątki) są zwyczajnie b > rzydkie lub na jedno kopyto Mylisz niemowlaki z noworodkami. To noworodki sa malo urodne. Niemowlete maja zwykle wielkie oczy i male noski, bo taki wyglad budzi odruchy opiekuncze. Tak wiec z reguly sa ladne. Oczywiscie sporo tez zalezy od ksztaltu glowki, ilosci wlosow itd. P.S. To Ty teraz jestes kobieta? Bo na CiP i Spoleczenstwie jestes mezczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 28.04.10, 21:35 Wyłupiaste oczy nigdy mi się specjalnie nie podobały. Ale co kto lubi. Podobno na forum płeć się nie liczy Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flintstone Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 28.04.10, 21:47 gazeta_mi_placi napisała: > Wyłupiaste oczy nigdy mi się specjalnie nie podobały. Wylupiaste nie, ale sam/a piszesz o duzych niebieskich oczach jako elemencie urody dzieciecej. > Podobno na forum płeć się nie liczy Niby nie, ale jako facet jestes bardziej obrazoburczy/a Odpowiedz Link Zgłoś
gosiasprezynka Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 28.04.10, 20:44 Tak, ja moją kocham po prostu zwierzęcą, fizyczną miłością Nawet tak bardzo mi nie przeszkadza, że ma odstające uszy Odpowiedz Link Zgłoś
red-truskawa Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 28.04.10, 21:21 Kiedys zapytałam mojego M. czy mnie tak palma odbiła ze nasz syn wydaje mi się taki piękny czy tak jest faktycznie, a on odpowiedział: Ja tam własciwie nie widze aby był sczególnie ładny... Odpowiedz Link Zgłoś
byakhee Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 28.04.10, 21:26 red-truskawa napisała: > Kiedys zapytałam mojego M. czy mnie tak palma odbiła ze nasz syn wydaje mi się > taki piękny czy tak jest faktycznie, a on odpowiedział: Ja tam własciwie nie > widze aby był sczególnie ładny... ha ha, dobre. Moze ma urode po tacie? Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 28.04.10, 21:23 pomarancza-1 napisała: > Drogie mamy, czy też tak macie? Jak patrzę na mojego szkraba to uważam, że jest naj pod każdym względem: najsłodszy, najpiękniejszy, najzabawniejszy, robi najfajniejsze minki, Dla mnie - tak, moje dzieci są najwspanialsze. Ale zdaję sobie sprawę z tego, i miałam to już gdy były niemowlętami, że dla innych nie muszą być cudem świata, że innym nie musi się podobać ich uroda, noski, włoski - jedynie oczy mają, a szczególnie córka, obiektywnie cudne. Nie mam czegoś takiego chyba, że tylko moje naj naj naj - ale też nie mam parcia ku temu. One są po prostu w y s t a r c z a j ą c o wspaniałe Odpowiedz Link Zgłoś
mamaolenki25 Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 28.04.10, 21:27 A ja wam powiem tak, jak urodziła się córka, o matko jak ona była śliczna, najpiękniejsza i w ogóle ach i ech ale... jak oglądam teraz albumy to dopiero widzę że ósmym cudem świata to ona wcale nie była- teraz oczywiście jest najpiękniejsza (tak samo z młodym miałam). Ale innymi dziećmi też się zachwycam, mi się każde podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
lesiomama Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 28.04.10, 21:50 Jak byłam jeszcze w szpitalu i stałam w pokoju z noworodkami to obserwowałam. I wyszłam z bananem na gębie i myślą "eee tam, moje najpiękniejsze" Teraz się wszystkich dookoła pytam jak mówią że słodziak, czy rzeczywiście, bo zdaję sobie sprawę że ja nie jestem obiektywna. No i wyobraźcie sobie że mówią że obiektywnie patrząc jest PIĘKNY Odpowiedz Link Zgłoś
senait Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 28.04.10, 22:01 A ja myślałam, że na pewno urodzę brzydkie dziecko, bo sama sobie nie szczególnie się podobam... Gdy mały przyszedł na swiat uznałam, że w porównaniu z tym, czego się spodziewałam, jest śliczny, choć uważalam, że miał za duzy nos i za wysokie czoło. Szybko się zmienił. Teraz uważam, że jest najpiękniejszy, najsłodszy, najwspanialszy i najmądrzejszy Oszalałam na jego punkcie! Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 28.04.10, 22:23 A w domu wszyscy zdrowi? Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 28.04.10, 22:25 A co mają Tobie czy innym zakochanych w swych dzidziusiach Mamusiom powiedzieć innego? Odpowiedz Link Zgłoś
jeza_bell Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 28.04.10, 22:37 > A co mają Tobie czy innym zakochanych w swych dzidziusiach Mamusiom powiedzieć > innego? Zgadzam się. Nie znam nikogo, kto potrafiłby powiedzieć matce wprost,że jest inaczej- chyba, że szuka wroga do śmierci Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 28.04.10, 22:39 Dokładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
monika3411 Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 28.04.10, 22:50 Oczywiście Moje córki są najpiękniejsze na świecie, tak jak każde inne dziecko dla swojej mamy Odpowiedz Link Zgłoś
green_naranja Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 28.04.10, 22:54 alez to oczywiste, ze to moja corka jest najpiekniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
mumi7 Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 28.04.10, 23:00 No jest to zboczenie matczyne, ale ja też tak mam Staram się opanowywać, mówię to (że Mały najpiekniejszy), tylko najbliższej rodznie, która wie, że zawsze mnie to smieszyło u innych, i teraz ma niezły ubaw ze mnie Ale co zrobić, skoro on NAPRAWDĘ jest najpiękniejszy? Odpowiedz Link Zgłoś
metodiw Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 28.04.10, 23:01 No nie, najpiękniejsza jest moja wnuczka Odpowiedz Link Zgłoś
metodiw Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 01.05.10, 14:22 Moja wnuczka jest najpiękniejsza I niech nikt nie mówi, że wszystkie noworodki są takie same Moja córka, mama tego szkraba, była z nią w czwartek u lekarza (bo żółtaczka jeszcze się trzyma), a po powrocie powiedziała do mnie (nie znając tego wątku): "Myślałam, że wszystkie dzieci są ładne, ale patrzyłam na inne i doszłam do wniosku, że moja jest najpiękniejsza" Odpowiedz Link Zgłoś
olifra1 Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 28.04.10, 23:16 oczywiście, że tak powinno być ja mam lepiej bo u mnie dwójka jest najcudniejsza na świecie Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 29.04.10, 02:20 a może wkleicie zdjęcia? moja córka DLA MNIE jest najpiękniejsza lh4.ggpht.com/_U2101oOBPJk/S9AP1LAX54I/AAAAAAAAb2k/7OScbHOfLYk/s512/CIMG0977.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 29.04.10, 02:32 proszę, a tu dumna mama lh6.ggpht.com/_U2101oOBPJk/STvCsVWZ6iI/AAAAAAAALLU/kZHzRADpOI8/s512/DSCN8330.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
1.tulipanna Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 29.04.10, 10:21 świetna mała! img683.imageshack.us/img683/6241/zuz2403.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
czarny_eda82 Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 29.04.10, 10:53 moja łysolka fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2196700,2,1,P3133021.html Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flintstone Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 29.04.10, 09:58 paul_ina napisała: > a może wkleicie zdjęcia? No niesmialo sugerowalam, ale nikt nie podchwycil Moj synek: fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2242847,2,1,20100314-001.html > moja córka DLA MNIE jest najpiękniejsza Bardzo ladne dziecko, przepiekne oczy Odpowiedz Link Zgłoś
leneczkaz Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 29.04.10, 20:19 Bardzo ładny chłopczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiasprezynka Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 29.04.10, 10:55 Śliczna Odpowiedz Link Zgłoś
mgd3 Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 29.04.10, 07:27 Jasne, że jest najpiękniejsza Do tego pierwsze dziecko w rodzinie - więc babcie/prababcie wszystkim opowiadają jaką mają najpiękniejszą, najmądrzejszą, najwspanialszą wnuczkę. Mój mąż od chwili narodzin ma manię zaglądania do każdego wózka (np. jak jesteśmy na zakupach), żeby za każdym razem się upewnić, że wszystkie dzieci na świecie są jakieś brzydkie i tylko nam się takie przepiękne trafiło Odpowiedz Link Zgłoś
zabulin Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 29.04.10, 08:10 Tak,tez tak mam. Mój syn jest absolutnie i obiektywnie najpiękniejszym i najmądrzejszym chłopcem świata. Odpowiedz Link Zgłoś
malazabka.de Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 29.04.10, 11:00 przestancie bzdury wypisywac!!! To moja jest najpiekniejsza, najcudowniejsza i najmadrzejsza na swiecie!!!! ;-P Pozdrawiam wszystkie zakochane mamuski Odpowiedz Link Zgłoś
marta-zs Re: "Moje dziecko jest najpiękniejsze" :) 29.04.10, 10:54 Dla każdej mamy jej dziecko jest najpiękniejsze, najmądrzejsze i w ogole. Nie wyobrażam sobie, aby było inaczej. Moja córka jest dla mnie najważniejszą istotą na ziemi, kocham ją ponad życie. Inne dzieci są ładniejsze i mniej ładne, ale takich rzeczy się na głos nie mówi. Inna sprawa to kwestia gustu odnośnie urody, każdemu co innego moze sie podobać, zazwyczaj podobają się nam dzieci podobne do naszych. Odpowiedz Link Zgłoś