Dodaj do ulubionych

Ksiazeczki dla niemowlat

20.05.10, 12:51
Witam, czytajac forum obil mi sie o uszy temat ksiazeczek dla niemowlat. Czesto polecacie nastepujaca pozycje www.allegro.pl/item1047785468_odglosy_zwierzat_rozwoj_mowy_malucha_szybka_wysylk.html.
Czy oprocz tej ksiazeczki mozecie poklecic jakies inne ksiazki. Pamietam, ze kiedys widzialam jak ktores z dzieci w rodzinie bawilo sie taka wielka ksiazka z obrazkami. Moze wiecie gdzie mozna cos takiego znalezc?
Czekam na wasze propozycje, linki mile widziane.
Z gory dzieki
Obserwuj wątek
    • 18_lipcowa1 Re: Ksiazeczki dla niemowlat 20.05.10, 13:13
      nie przesadzaj dziewczyno
      dla 3 miesieczniaka i wiecej to kup taką kolorową szeleszczącą i tyle
      • jolinka102 Re: Ksiazeczki dla niemowlat 20.05.10, 13:30
        A kto Ci dziewczyno powiedzial, ze to ma byc dla mojego dziecka?
        Ma byc to prezent dla 9 miesieczniaka.
      • misia_matysia Re: Ksiazeczki dla niemowlat 20.05.10, 14:30
        ja córce czytam mniej więcej od 3 miesiąca życia właśnie. Teraz ma 5 i jak wyciągam książeczki to się strasznie cieszy, grucha i przebiera nóżkami. Teraz już dostaje do rączki książeczki (oczywiście pod kontrolą i wszystkie są grube, tekturowe), które sobie trzyma, z moją pomocą oczywiście, lub liże smile. Mamy 6 książeczek. Staram się czytać codziennie.
        Kolorowe szeleszczące nie wzbudzają takiego zachwytu.
        • mgd3 Re: Ksiazeczki dla niemowlat 20.05.10, 14:34
          zaczną wzbudzać wink
          Moja też kwiczała z zachwytu nawet jak jej czytałam swoje książki...
          A teraz (10 m-cy) jest histeria jeżeli książki nie można dostać do rączki - bo
          czytanie czytaniem ale fajniej się gniecie i żuje.
          Od kiedy ma zęby to w tekturowych są powygryzane dziury wink
    • mgd3 Re: Ksiazeczki dla niemowlat 20.05.10, 13:42
      co do tych "odgłosów zwierząt" to czy ona jest dostępna w wersji klejonej? Bo na
      tym linku allegro jest na sprężynce. A moja dziecia nie przyjmuje do wiadomości,
      że książeczki można nie dostać do ręki... a jak do ręki to i do buzi... Więc
      sprężynka nie wydaje mi się dziecioprzyjaznym pomysłem smile
    • misia_matysia Re: Ksiazeczki dla niemowlat 20.05.10, 14:42
      tak jak pisałam mamy 6 książeczek. Moim faworytem jest książka "Owoce i warzywa" Urszuli Kozłowskiej - króciutkie rymowanki i kolorowe obrazki; mamy też 3 książeczki z serii Obrazki dla maluchów - http://www.olesiejuk.pl/baza-ksiazek/wyniki-wyszukiwania/single/156667.html?tx_mzksiegarniaklient_pi1%5Btytul%5D=obrazki%20dla%20maluch%C3%B3w&tx_mzksiegarniaklient_pi1%5Bdostepne%5D=on&tx_mzksiegarniaklient_pi1%5Bopcje%5D=and bardzo fajne modelinkowe postacie, przedmioty, sfotografowane i opisane; ciekawa jest także książeczka "Mój przyjaciel piesek" Agnieszki Sobich z wydawnictwa www.bookhouse.com.pl/oferta.php
    • green-blue-eye Re: Ksiazeczki dla niemowlat 20.05.10, 15:20
      u nas hitem jest gumowa ksiazeczka do kapieliwinkzmieniaja sie kolory w wodzie i
      piszczy.corka ja uwielbia i to nie tylko w kapieli.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka