Dodaj do ulubionych

upadek z lóżka

17.03.04, 15:11
moja pięciomiesieczna córka spadła z niewysokiego łóżka narazie nic jej nie
jest ale boje sie czy mialście podobne doświadczenia? pozdrawiam aneta
Obserwuj wątek
    • nessq Re: upadek z lóżka 17.03.04, 17:42
      Jezeli nic jej nie jest, nie wymiotuje, to powinni byc ok. A ja mam pytanie z innej beczki, gdzie rodzilas (jezeli mozna wiedziec)?
      • martael Re: upadek z lóżka 17.03.04, 18:52
        Cześć,
        Mieliśmy w poniedziałek podobny wypadek. Nawet nie wiem kiedy mój
        sześciomiesięczny synek wypadł z wózeczka. Omal nie dostałam zawału. Natychmiast
        poszliśmy do pediatry (mieszkam tuż przy przychodni). Zbadała go, nie
        stwierdziła żadnych złamań, zaleciła obserwację. W przypadku wymiotów nakazała
        natychmiast jechać do szpitala. Wkrótce mamy wizytę u neurologa i mamy
        przykazane, żeby opowiedzieć również neurologowi o tym wypadku. Może też przejdź
        się do lekarza? Przynajmniej będziesz trochę spokojniejsza. U nas nawet nie ma
        siniaka, a ja dalej się stresuję. Wiem co znaczy widok dziecka leżącego z
        płaczem na ziemi. Straszne. Normalnie jak sobie przypomne to mam miękkie nogi.

Pozdrawiam,
        Marta, mama słodkiego Gucia (8.09.2003), który wygląda tak:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=9908869
    • arleta75 Re: upadek z lóżka 17.03.04, 22:41
      moj synek spadl na parkiet z lozka jak mial 6 miesiecy - bardzo sie martwilam.
      obserwuj czy nie wymiotuje i nie jest marudny. napewno nic mu nie bedzie. potem
      dopiero zaczna sie upadki.
    • sikorka20 Re: upadek z lóżka odpowiedź gdzie rodz. 18.03.04, 09:22
      hej to jest jóż moje dugie dziecko obydwoje urodz.na solcu z polożną krystyna
      komosa polecam!!!!!!!!!!!!!!!! pa
      • nessq Re: upadek z lóżka odpowiedź gdzie rodz. 18.03.04, 10:23
        Ja tez rodzilam na solcu, z tym, ze mialam cc. A pytalam, gdzie rodzilas, bo lezala ze mna w jednym pokoju dziewczyna, ktora wtedy urodzila coreczke i rodzila juz drugi raz z K. Komosa. Moze to Ty? Jak coreczka ma na imie? A Twoje -1wsze dziecko to synek?
        • martael Re: upadek z lóżka odpowiedź gdzie rodz. 18.03.04, 11:32
          Cześć,
          No proszę, a ja też na Solcu. Co prawda bez K.Komosy, ale zaliczyłam jej szkołę
          rodzenia. Pozdro i dużo zdrowia dla dzieciaczków.

Pozdrawiam,
          • nessq Re: upadek z lóżka odpowiedź gdzie rodz. 18.03.04, 11:52
            Hehe, jaki ten swiat malysmile Ja tez zaliczylam szkole rodzenia K. Komosy, choc jak sadze w pozniejszym terminie niz Ty, bo rodzilam dopiero w pazdziernikusmile
            Pozdrawiam
            ada
            • martael Nessq :-)) 18.03.04, 18:02
              Cześć,
              Oj coś mi się zdaje, że byłyśmy w tej samej klasie wink)) Chociaż pewna nie
              jestem, bo u Komosy były przecież trzy dni tych kursów: pon, wt, śr. No i nie
              mam pojęcia którego dnia tygodnia chodziłam sad. Właśnie wygrzebałam swój (he,
              he) Dyplom. Figuruje na nim data ukończenia 19.08. Mało miałam czasu mi wtedy
              zostało do porodu, ale jeszcze się wyrobiłam.

Pozdrawiam,
              • nessq Do Marteal 19.03.04, 09:51
                Calkiem mozliwe, ze sie spotkalysmy. Ja chodzilam do K.Komosy na kilka zajec w sierpniu i dalej kontynuowalam w grupie wrzesniowejsmile Nie pamietam dokladnie jaki to byl dzien, ale chyba wtoreksmile
                Pozdrawiam
                ada
            • sikorka20 Re: upadek z lóżka odpowiedź gdzie rodz. 18.03.04, 23:36
              cześć tak mam synka kacpra i córke martyne,może masz na imie ada bo wiem że
              taka dziewczyna ktora ze mną leżala miala cc.jeżeli to ty to pozdrawiam i
              napisz jak synek pa aneta.
              • nessq Do Sikorka20 19.03.04, 09:53
                Hej Aneta!!!
                No to sie spotkalysmy w dosc nieoczekiwanym miejscusmile Moj Szymek ma sie dobrze, rosnie i rozrabiasmile A jaktam Martynka? Z niej to juz na pewno duza pannica, bo i duza sie urodzilasmile))
                Pozdrawiam cieplo
                ada
                • sikorka20 do nessq 19.03.04, 14:57
                  hej jaka miła niespodzianka.moja martynka też nieźle ruchliwa co niestety już
                  wiesz bo sturlala sie z lóżka.duża to ona nie jest bo waży tylko
                  6,5kg.bośrednio przybierala a czasem mało wiec od tyg. musiałam wprowadzić jej
                  zupke.a twój ile waży?czy masz zamiar wrócić do pracy ? czy nie?wlaśnie kacper
                  szaleje a ona wpatrzona i śmieje sie w glos.pa czekam na odp.gzie mieszkacie bo
                  ja na bemowie
                  • nessq do sikorka20 19.03.04, 16:07
                    Hejsmile
                    Moj Szymek wazy 7,7kg. Troche mu sie przytylo, bo je jak szalony. Teraz na szczecie juz mniej przybiera, bo troche wiecej sie rusza i wiecej spalasmile Co do pracy, to dluga historia, ale nie wracam, czym sie specjalnie nie martwie, bo przynajmniej bede mogla z dzieckiem dluzej posiedziecsmile Mieszkamy na Zoliborzu. Podaj mi swoj e-mail, latwiej bedzie sie kontaktowacsmile A jak Kacperek, zadowolony z siostrzyczki?
                    Pozdrawiam
                    ada
                    • sikorka20 Re do nessq 19.03.04, 21:35
                      to super że tak pałaszuje moja też tylko nie zabardzo widać to na wadze je co
                      2,5godz ale po 5 min.kacper zachwycony a ona nim tylko do niego śmieje sie w
                      glos.na początku był moment że byl zazdrosny ale troche popracowaliśmy nad tym
                      i teraz jest b. przejęty że jest starszym bratem. moj e-mail sikorkanet@op.pl
                      pozdrawiam aneta
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka