karolach77 01.08.10, 22:47 Powoli odstawiam córkę od piersi. Jak ma ona na imię? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deela Re: Mała ankieta :) 04.08.10, 11:23 wiesz zastanawiałam się nad tym ale coś mi nie grało - te inicjały - ni to CK dezerterzy ni to Calvin Klein.... Odpowiedz Link Zgłoś
walasia1 Re: Mała ankieta :) 01.08.10, 23:16 Obstawiam, że ta starszą Uruchamiając swój mały móżdżek strzelę, że To Tesia Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Mała ankieta :) 02.08.10, 16:07 black.joanna napisała: > Słońce wam zaszkodziło? Odpowiedz Link Zgłoś
karolach77 Wyjaśnienie 02.08.10, 18:40 Tak chodziło o Tereskę. W moim otoczeniu większość dzieci odstawiana jest w okolicy 2 urodzin więc ja już ufoludek jestem A wy kochane Mamy, jak nie znacie Odstawiającej ani nie znacie wieku jej dziecia to myślicie że ma: 1. 3-miesięcznego głodomora 2. półrocznego smakosza nowych potraw 3. rocznego dreptusia 4. 1,5 roczniaka 5. 2 letniego buntownika 6. 3-latka przedszkolaka 7. inne Pozdrawiam wszystkie Mamy Odpowiedz Link Zgłoś
easy_martolina84 Re: Wyjaśnienie 02.08.10, 20:38 karolach77 napisała: > Tak chodziło o Tereskę. > A co wygrałam? Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Wyjaśnienie 02.08.10, 21:38 Dalej nie kumam o co chodzi. No i co z tego, że dziecko ma prawie 3 lata...? i co z tego, że matki odstawiają dzieci w różnym wieku? w moim otoczeniu odstawiają w okolicy roku, sporadycznie później, częściej wcześniej. No ale dalej nie rozumiem idei tego konkursu. No ale może to ten upał... Odpowiedz Link Zgłoś
magdal-ena78 Re: Wyjaśnienie 02.08.10, 21:42 Tez nie bardzo kumam??? Moze autorka wyjasni o co chodzi z tymi podpunktami Odpowiedz Link Zgłoś
karolach77 :) 02.08.10, 22:54 Z góry przepraszam wszystkie Mamy za zawracanie głowy Chciałam tak się Was podpytać od kiedy matka karmiąca w oczach społeczeństwa przeistacza się w Ufoludka i czy Społeczeństwo wogóle dopuszcza istnienie Ufoludków. Okazuje się że dopuszcza. Dzisiaj był mój pierwszy dzień w pracy po roku nieobecności i próbowałam przegnać stresa rozmawiając z innymi Mamami na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
dagmara-k Re: :) 03.08.10, 19:30 wg nowej mody karmimy na full wiec juz odstawianie 3 latka nie wszystkich dziwi. jeszcze nie tak dawno 1,5 roku to duze dziecko przy piersi. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: :) 03.08.10, 20:20 to ja już jestem kompletnie nie na czasie,bo nie miałam pojęcia, że jest jakaś 'moda na karmienie'. Odpowiedz Link Zgłoś
easy_martolina84 Re: :) 03.08.10, 21:37 A ja nadal nie wiem co wygrałam za prawidlową odpowiedz??? Odpowiedz Link Zgłoś
easy_martolina84 Re: uscisk piersi prezesa? 04.08.10, 08:04 ciociacesia napisała: > wypinam dumnie moja mleczną Ściskam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: :) 04.08.10, 11:25 > wg nowej mody karmimy na full wiec juz odstawianie 3 latka nie wszystkich dziwi no coś ty wg nowej mody: jak śmiesz odstawiać niewinną dziecinę od piersi jak ona tego potrzebuje? dziecina odstawi się sama jak będzie gotowa - może za pół roku może za 4 lata... Odpowiedz Link Zgłoś
gkozlow Re: :) 03.08.10, 22:09 czy to znaczy że przez ostatnie kilka miesięcy karmiłas obie córki piersią?! Odpowiedz Link Zgłoś
erba Re: :) 04.08.10, 09:14 Nie wiem jak Społeczeństwo przez duże S, ale to ile jakaś tam kobieta karmi piersią swoje dziecko obchodzi tyle co zeszłoroczny śnieg. Może karmić mm od urodzenia albo piersią do podstawówki, czemu Społeczeństwo miałoby się tym kłopotać? Odpowiedz Link Zgłoś
erba Re: :) 04.08.10, 09:16 erba napisała: > Nie wiem jak Społeczeństwo przez duże S, ale to ile jakaś tam kobieta karmi > piersią swoje dziecko mnie obchodzi tyle co zeszłoroczny śnieg. Może karmić mm od > urodzenia albo piersią do podstawówki, czemu Społeczeństwo miałoby się tym kłop > otać? Odpowiedz Link Zgłoś