Dodaj do ulubionych

bez gorączki :(

01.11.10, 19:29
dziecie moje przechodziło rózne infekcje, które u innych zawsze są z gorączką, mała jak dotad nie goraczkowała, a miala 3 spore infekcje ukł.moczowego zakonczone szpitalem, rotawirusa 2 razy i nigdy nie było goraczki sad dlatego pierwsez infekcje ukl.moczowego nie byly zauwazone... czy sa tu rodzice dzieci nie goraczkujacych, czy to normalne?
Obserwuj wątek
    • memphis90 Re: bez gorączki :( 02.11.10, 15:02
      Moja córcia miała dwie "jelitówki" (jedną wywołaną przez rota) bez gorączki. Za to zdarzyło jej się zagorączkować bez uchwytnej przyczyny (reakcja po basenie). Zakażenia układu moczowego u maluchów często przebiegają bez gorączki, dlatego w szpitalach standardowo robi się badania moczu- żeby te bezobjawowe infekcje wyłapać. Zresztą- Ty w ciąży też przecież robiłaś regularne badania moczu, nawet nie mając gorączki czy innych objawów infekcji, prawda? Jak dla mnie nie masz póki co żadnych powodów do obaw.
    • carmelaxxx Re: bez gorączki :( 02.11.10, 15:42
      syn tak mial, teraz ma 9 lat i goraczke mial bardzo sporadycznie, ostatnia 2 lata temu jak mial grype taka prawdziwa, bo przy przeziebieniu nie ma goraczki nigdy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka