ania87-2 12.02.11, 22:21 Jakie są? Chodzi mi o grubość i nawilżenie. Nie kleją się? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
posh_emka Re: Chusteczki Nivea Sensitive 12.02.11, 23:41 Najlepsze chusteczki na rynku jakie można dostać- na pierwszym miejscu te w ciemno niebieskim opakowaniu, później te jasno-niebieskie. Jak jestem w PL to zawsze sobie robię zapas i zabieram ze sobą bo w UK nie spotkałam. Inne marki się przy nich kryją. Nawet jak trafisz na jakieś suchsze to nie wina chusteczek tylko sklepu-przechowywania. Piszę z doświadczenia. Tych seledynowych tylko jeszcze nie wypróbowałam. Ja w każdym razie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
zuza-nka88 Re: Chusteczki Nivea Sensitive 13.02.11, 10:09 miekkie nie sa suche takze ok chociaz teraz odkryłam kindii czy jakos tak i tez super Odpowiedz Link Zgłoś
aussi79 Re: Chusteczki Nivea Sensitive 13.02.11, 10:14 Dla mnie rewelacja - zwłaszcza te niebieskie. Chusteczki sa nawilżone, nie po sklejane i miękkie w dotyku. Lepszych nie ma na rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
emma6666 Re: Chusteczki Nivea Sensitive 13.02.11, 10:23 dla mnie osobiście za suche, poza tym nie lubię parabenów w składzie Odpowiedz Link Zgłoś
ania87-2 Re: Chusteczki Nivea Sensitive 13.02.11, 10:52 emma6666 napisała: > dla mnie osobiście za suche, poza tym nie lubię parabenów w składzie A jakich używasz? Ja do tej pory pampersa głównie, ale lubię spróbować też innych. Odpowiedz Link Zgłoś
margaretkaaaa Re: Chusteczki Nivea Sensitive 13.02.11, 13:49 Jak dla mnie to te Nivea Sensitive śmierdzą, mimo że niby są bezzapachowe, mają jakiś dziwny chemiczny zapach. Ja używam tych zwykłych Nivea albo Johnsona. Odpowiedz Link Zgłoś
emma6666 Re: Chusteczki Nivea Sensitive 13.02.11, 16:09 ania87-2 napisała: > emma6666 napisała: > > > dla mnie osobiście za suche, poza tym nie lubię parabenów w składzie > > A jakich używasz? Ja do tej pory pampersa głównie, ale lubię spróbować też inny > ch. używam pampersa, kiedyś białe teraz niebieskie, ale ja jestem fanką bardzo mokrych chusteczek, bez parabenów są też babydream z rossmanna ale z nimi to loteria, raz trafisz na fajne mokre a raz na suche, więc przestałam je kupować i kupuję tylko pampersa. Jak się trafi na promocję to wychodzą nawet mniej niż 5 zł za paczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
ania87-2 Re: Chusteczki Nivea Sensitive 13.02.11, 16:41 Hehe znam z rossmanna, pracuję tam I też jestem na pampersa chusteczkach, a chciałam sprawdzić coś nowego. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
emma6666 Re: Chusteczki Nivea Sensitive 13.02.11, 21:10 ja testowałam różne, wiadomo, jak się dziecko rodzi to znajomi przychodzą i przynoszą, i wiem że na pewno zostaję przy pampersie Odpowiedz Link Zgłoś
turnesolka Re: Chusteczki Nivea Sensitive 13.02.11, 18:24 Dla mnie też najlepsze. Fakt Sensitive trochę specyficznie pachną. Zapach Soft Creme mi się bardziej podoba ale boję się zmienić żeby nie było problemów ze skórą bo przy Sensitive nic się nie dzieje, zero odparzeń. Odpowiedz Link Zgłoś