Dodaj do ulubionych

Co robić:(????

24.02.11, 07:50
Dziewczyny co robić??sad wczoraj mój 5 miesieczny synek dostał trochę żółtka do zupki ugotowanego a wieczorem wymioty goraczka. Ale noc jaskoś przespał....rano zielona kupka i stan podgoraczkowy już nie wiem jachac do szpitala czy sie jeszcze chwlikę wstrzymac .Podalam mu troche smecty sad Poradzcie co zrobic? czy to może być przez te jajko??
Obserwuj wątek
    • lukrecja34 Re: Co robić:(???? 24.02.11, 07:54
      ale po co od razu do szpitala?? nie możesz po prostu do pediatry w przychodni iść?
    • 18_lipcowa1 Re: Co robić:(???? 24.02.11, 08:03
      to nie musi byc przez jajo
      wiek i objawy mogą wskazywac tez na ząbki
      • marzenastr Re: Co robić:(???? 24.02.11, 08:10
        Rece opadajasad caly czas jakies choroby u nas sąsad Do mojej przychodni raczej zaufania nie mam .... bo co sie w niej pojawimy to szpital gdyz pediatraw niej rece rozklada i kieruje na oddzial...sadwiec lecze go prywatnie. Tez zastanawiam sie czy to nie ząbki...
        Narazie spi ale bladziutki jestsad
    • motylek_82 Re: Co robić:(???? 24.02.11, 08:11
      ja tego nie rozumiem, cos sie dzieje z Twoim dzieckiem a Ty sie pytasz na forum co robic? o zgrozo. Zadzwon do przychodni albo umow wizyte domowa to chyba proste i logiczne. Jezeli dziecko ma goraczke to trzeba to skonsultowac bynajmniej nie na forum.
    • lapwing123 Re: Co robić:(???? 24.02.11, 09:12
      Gorączka to znaczy ile? Gorączka u dziecka to powyżej 38.
      Zadzowń do lekarza.
      Smecta-ok. Ospały jest?
      Tak jak lipcowa mowi to moga byc zęby. Moze zęby i trzydniówka w dwupaku- moja tak miała.
    • manna_mamma Re: Co robić:(???? 24.02.11, 11:18
      Moim zdaniem to właśnie przez to żółtko. A tak w ogóle to nie za wcześnie zdecydowałaś się je podać? U nas (prawie 7 mies.) też były jakiś czas temu wymioty i to przez dwie noce z powodu łyżeczki zupki z królikiem. Tak w każdym razie stwierdził lekarz i zalecił podawanie probiotyku i dwa dni tylko na piersi, żadnych zupek i kaszek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka