Dodaj do ulubionych

co to moze byc

17.08.11, 06:38
myjac malego 2 mcznego zauwazylam ze pod pacha jakos niesymetrycznie rozklada sie faldka. pod lewa paszka ma jakby mniej skory w w porownaniu do prawej, gdzie wyrazniejszy jest walek. pojde oczywiscie z zapytaniem do lekarza ale chcialam sie dowiedziec czy to normalne czy cos mzoe znaczyc. reczka rusza narmalniej choc mama wrazenie ze jak ttrzymama go plecami do siebie to ta reka prawa jest wyprostowana ale teraz to sie chyba wkrecam...
wczesnej jakos mi to uszlo uwadze bo tracil na wadze a ajak teraz przytyl to widac ale jak tylko raczki wezmie do gory i widze te paszke
Obserwuj wątek
    • pola.cocci Re: co to moze byc 17.08.11, 09:24
      no to jest hit!!! rewelacja smile
      albo tylko zwykla prowokacja sad
      • mama_kotula Re: co to moze byc 17.08.11, 11:59
        pola.cocci napisała:
        > no to jest hit!!! rewelacja smile
        > albo tylko zwykla prowokacja sad

A tam prowokacja. Po wątku pt. "moje dziecko ma 3 krostki na buzi i ja się zamartwiam na śmierć" mało co jest mnie w stanie zadziwić na forum.

Pociesza mnie fakt, że takie akcje odwalają tylko przy pierwszym dziecku, bo przy kolejnych nie ma się czasu na wymierzanie fałdek w pozycji x w stosunku do grubości fałdek w pozycji y. Więc może poziom histerii w narodzie i wytrzepywania problemów z dupy będzie spadał.

Co do meritum - szanowna autorko wątku, spożytkuj energię z sensem: idź na spacer, zrób sobie kubek dobrej herbaty, poczytaj książkę, zagraj w planszówkę, w ostateczności umyj bidet. Przy kolejnej wizycie kontrolnej zademonstruj pediatrze fałdki w pięciu pozycjach i poczekaj na werdykt.
    • camel_3d to moze byc skinomaria 17.08.11, 12:29
      ma za duzo skory... nie bedzie mu skora tezar przez jakis czas rosla.. al emaly bedzie rozl.. dzieki temu z czasem dopasuje sie do skory i juz bedzie ok. smile)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka