czarna784 25.11.11, 10:20 Czy pomogl on waszym dzieciom przy zaparciach?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aldira Re: Bebilon Comfort 25.11.11, 10:46 wrecz przeciwnie u nas spowodowal wieksze zaparcia. Nie polecam tego produktu Odpowiedz Link Zgłoś
daisy_2810 Re: Bebilon Comfort 26.11.11, 19:11 Ja nie mogę powiedzieć złego słowa na to mleko. Mały wypróżniał się przy nim raz dziennie i kupka prawidłowej konsystencji. Być może dlatego, że dodawałam do niego Nutriton, nie wiem, ale nam pomógł. Odpowiedz Link Zgłoś
szaf-irka Re: Bebilon Comfort 26.11.11, 20:25 u nas również się nie sprawdził. Zamiast poprawy było coraz gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
kleopatra8380 Re: Bebilon Comfort 26.11.11, 20:56 ja odstawilam po paru karmieniach. tragedia. wrocilam do zwyklego bebilonu. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna784 Re: Bebilon Comfort 26.11.11, 21:34 A jak na zwyklym bebilonie?? Sa zaparcia? Bo moja byla do tej pory na bebiko. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna784 Re: Bebilon Comfort 27.11.11, 09:26 Wlasnie tez slyszalam ,ze na efekty trzeba poczekac,wiec probujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
bezak25 Re: Bebilon Comfort 27.11.11, 12:28 jeśli nic innego nie pomaga (dieta, dużo płynów itd.) to myślę, że warto spróbować. U nas nie działało nic, myślałam, że serce mi pęknie jak widziałam jak mała się męczy. I cieszę się, że że istnieje takie mleko, bo nie wiem co jeszcze mogłabym zrobić wtedy, żeby małej pomóc (wypróbowałam innych mm, podawanie j.naturalnego, owoców itd...). Także ja polecam, przy synku też nam pomogło. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_vinca Re: Bebilon Comfort 28.11.11, 10:43 a przy okazji zapytam czy wasze dzieci tez robia zielona kupe po tym mleku? Odpowiedz Link Zgłoś
bezak25 Re: Bebilon Comfort 28.11.11, 12:16 mama_vinca napisała: > a przy okazji zapytam czy wasze dzieci tez robia zielona kupe po tym mleku? nie. Odpowiedz Link Zgłoś
hebdzia81 Re: Bebilon Comfort 28.11.11, 22:32 mojej córci pomogło, wcześniej była na bebilonie nenatal a zielone kupki to przez zawarte w mleku żelazo Odpowiedz Link Zgłoś
czarna784 Re: Bebilon Comfort 29.11.11, 08:38 Wiec 3 dzien jestesmy na comforcie i mala ani razu nie zrobila"normlanej" kupki,caly czas same klocki,wczoraj dalam jej jedzonko ktore ja zawsze ladnie rozluznialo i...nic,dzis znow klocek,bardzo mnie to dziwi,bo wczesniej przy bebiko jedzonko "specjalne" pomagalo,a tu nic i zastanawiam sie czy mleko comfort nie dziala,czy musze poprostu czekac na efekty...?? Odpowiedz Link Zgłoś
bezak25 Re: Bebilon Comfort 29.11.11, 12:08 cierpliwości, to nie działa od razu. Jak po ok. 2 tygodniach nie będzie poprawy to faktycznie może wskazywać na to, że na małą nie działa. Ograniczyłaś w jej diecie wszelkie produkty mogące powodować zaparcia - przynajmniej na czas 'wyregulowania' kupki?? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna784 Re: Bebilon Comfort 29.11.11, 13:37 Tak,tak mala nie je ani ryzu ani marchwi,w sumie to chyba rzeczywiscie za szybko oceniam sytuacje,mala zaczela sama robic ,nawet te bobki,wczesniej musialam jej pomagac,takze to na plus i przed chwila byla kupa juz nie taka zbita,wiec moze cos zaczyna sie zmieniac,dzieki za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
czarna784 Re: Bebilon Comfort 30.11.11, 11:17 A co do koloru zielonego to wlasnie u nas tez kupka jest zielona,to normalne na poczatku,u Was tez tak bylo? Odpowiedz Link Zgłoś
czarna784 Re: Bebilon Comfort 30.11.11, 11:18 To niby przez to zelazo,ale czy to tak bedzie caly czas czy z zcasem sie unormuje? Odpowiedz Link Zgłoś
mama_nikodemka Re: Bebilon Comfort 30.11.11, 14:51 moj synek tez mial zaparcia przy tym mleku,zaczelam podawac ha Odpowiedz Link Zgłoś