joasiiik25 18.06.04, 17:43 i jak sie wam sprawdzaja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
werata Re: pieluchy HAPPY....stosujecie 18.06.04, 18:17 Ja stosuję Happy. Spróbowaliśmy Pampersów, Huggisów i Happy. Wg mnie te ostatniesą w porządku, nie ustępują w żaden sposób innym pieluchom. Ale na razie krótko stosujemy werata mama 2-tyg. Tomaszka Odpowiedz Link Zgłoś
renik.w Re: pieluchy HAPPY....stosujecie 18.06.04, 19:30 u mnie sie nie sprawdziły - Igor ciągle był zasikany - . Pierwszy raz testowałam je w szpitalu drugi jak synek miał ok. 4 m/cy i za każdym razem było to samo ... Nie polecam zdecydowanie Odpowiedz Link Zgłoś
joasia23 Re: pieluchy HAPPY....stosujecie 18.06.04, 19:38 są bardzo dobre. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
skarolina Re: pieluchy HAPPY....stosujecie 18.06.04, 19:50 Stosuję na dzień, bo całej nocy nie wytrzymują. Ale w dzień spokojnie wytrzymują te przepisowe 3 godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: pieluchy HAPPY....stosujecie 18.06.04, 20:15 no wlasnie chyba tez nie bardzo bo maly juz 2 razy byl mokry caly raz siku raz kupka a kupilam 74szt i bede musiala je stosowac asia i 7tyg Kacperek Odpowiedz Link Zgłoś
kook1 Re: pieluchy HAPPY....stosujecie 18.06.04, 21:40 Stosowalam jej na dzien - sa OK. Kupowalam je w sklepie firmowym Belli, bo byly duzo tansze niz inne pieluchy. Niestety zaczely kosztowac prawie tyle co Pampersy czy Huggiesy wiec sie nie oplaca i lepiej kupowac bardziej wytrzymale!! Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: pieluchy HAPPY....stosujecie 18.06.04, 21:50 Kupiłam 2 razy: pierwszy i ostatni Przesiąkły po prostu i zmoczyły dziecku ubranie. Zdecydowanie wolę fioletowe z Tesco albo Duki ( Moltexy). Tzn. wolałam , bo teraz nie używamy już pampersów, tylko do spania. Odpowiedz Link Zgłoś
aga13 Re: pieluchy HAPPY....stosujecie 18.06.04, 21:50 U nas sie nie sprawdzaja. Siuski wyciekaja bokiem albo tylem. A na noc zupelnie sie nie nadaja, niestety tez kupilismy 74 szt Aga mama Mateuszka Odpowiedz Link Zgłoś
agao1972 Re: pieluchy HAPPY....stosujecie 18.06.04, 22:30 ja stosuje od pół roku i polecam są bardzo dobre , Odpowiedz Link Zgłoś
est3 Re: pieluchy HAPPY....stosujecie 18.06.04, 23:09 U mnie się sprawdzają, o ile nie są za duże. Tzn. wtedy, gdy waga dziecka dochodzi do końca normy, lub ją przekracza. Jak założyłam większe (wagowo niby odpowiednie) przeciekły mimo że dziecko pozostawało w pozycji pionowej (nigdy wcześniej mi się to nie zdażyło. Wolę haggisy - cena podobna, cieńsze i nigdy podobnej wpadki. Acha - moje dziecko należy do chudzielców, może u pulchniejszych jest inaczej. Est. Odpowiedz Link Zgłoś
mabrulki Re: pieluchy HAPPY....stosujecie 19.06.04, 06:38 No właśnie,wszystko rozbija się o rozmiary.Bella jakoś dziwnie to wyliczyła Happy są większe niż pieluchy innych firm w tym samym rozmiarze.Z tego powodu nie sprawdzają się niestety u drobnych noworodków.U nas skończyło się przeciekanie gdy mała osiągnęła jakieś 6 kg (rozmiar 3-6 kg stosowany do jakichś 7 kg,potem 5-9 kg).Jestem bardzo zadowolona,u nas mała ma pieluchę (tę samą)całą noc i nic się nie wydarza.Są gumeczki na brzuszku i pleckach takie jak w Hughies.Dla nas dużą zaletą(oprócz ceny)jest to,że nie są nasączane żadnym "gie",bo mała miała po tym odparzenia(Pampers). --- "Wierzę,że tam w górze jest ktoś,kto nad nami czuwa. Niestety,jest to rząd." Woody Allen Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: pieluchy HAPPY....stosujecie 19.06.04, 09:40 wytrzymala pieluszka calo noc....i Kacperek mial sucha pizamke...moze dlatego,ze nie bylo kupik i pieluszka byla malo nasikana Odpowiedz Link Zgłoś
edyta76 Re: pieluchy HAPPY....stosujecie 19.06.04, 09:59 ja stosowałam te pieluszki tylko dwa razy i moj mały był potem zasikany dlatego musiałam kupic Pampersy , niestety kupilam duża paczke i niewiem co dalej z nia zrobic bo nie mam zamiaru ich dalej stosowac. Odpowiedz Link Zgłoś
renpul Re: pieluchy HAPPY....stosujecie 19.06.04, 10:14 Dobrze - są tanie i fajne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bzeebze Re: pieluchy HAPPY....stosujecie 19.06.04, 10:16 ja też sobie chwalę, są miękkie i przewiewne, pupcia zawsze ładna nigdy mi też nie przeciekły, ale zasadniczo żadna pieluszka nigdy nie przeciekła, więc nie mam takiego porównania (to bokiem ucieka czy na wylot?) ) Odpowiedz Link Zgłoś
renpul Re: pieluchy HAPPY....stosujecie 19.06.04, 10:20 Ja stosowałam różne i przy każdych nam się zdarzało, żę mały był mokry. U chłopców to podobno się zdarza, żę się przesikają niewiadomo którędy - np. aż na plecy więc nie winię za to pieluch - staram się raczej dokładniej je zakładać i nie trzymać dziecka za długo w pieluszce bez jej zmiany. Heppy są świetne - przewiewne i nie mają tego podejrzanego żelu w środku (takiej dziwnej papki po zasikaniu). Tesco (fioletowe) też są o.k. ale skończyła się promocja i wychodzą niesteyy sporo drożej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
annkier Re: pieluchy HAPPY....stosujecie 19.06.04, 11:22 Happy kupiłam pare razy i nawet jestem zadowolona mała ma 6,5 kg a ja stosuje te do 9 kg Muszę je tylko dokładnie zapinać. oczywiście zdarza się jej je przesikać ale pampersy też przesikiwała szczegolnie te z Jumbo pack Znalazlam za to rewelacyjne pieluchy jakiejs niemieckiej firmy ale kupiłam tylko 19 sztuk na probę, bardzo fajne nie przesikują się i maja 2 gumki- zakładki (hapyy ma jedną) w srodku takie zeby plynna kupka nie wyciekła, są troche mniejsze od happy a tak samo dobrze trzymają nawet chyba lebiej, posiadają też gumkę w pasie do regulacji i nie widać w nich żelu tak jak w happy dostepne tylko u dystrybutora 120szt 60zl mniejsze opakowania wychodzą duzo drożej Odpowiedz Link Zgłoś