lareto
21.07.14, 12:14
Witam.liczę na wasza pomoc a może i pani doktor się wypowie. Mam córkę 7 tygodni i gdzieś od tygodnia na wieczór koło 18 zaczyna płakać nie chce piersi bo nią szarpie i pluje nic nie chce tylko płacze a uspokaja ją noszenie i śpiewanie. Już sama nie wiem co jej jest? Z początku myslalam że to kolka tym bardziej że miała problemy z brzuszkiem typu stekanie napinanie itp ale nie wrzeszczy w nieboglosy nie prezy się tylko płacze a z drugiej strony przysyła jak się ją tulipana i śpiewa więc chyba nie kolka? Ostatnio dwa dni temu akurat zasnela przed 18tą i jąk się obudziła o 20 kąpiel pierś i sen czyli przespala ten czas więc czy to kolka ? Myślałam żeby ją kłaść może spać i kąpać wcześniej przed czasem kolki ale to jest za wczesnie że względu na inne dzieci które o tej spać nie pójdą i jest charmider. Znowu drzemka o tej godzine bezposrwdnio przed kąpielą i spanie nocnym też w pewnym momencie może zacząć przeszkadzac jej we śnie skoro już spała czy narazić się tym nie przejmować? I co to może być czemu płacze?