hanimama 07.09.04, 10:08 Hej Dziewczyny, za trzy tygodnie chrzciny mojej Niuni, a nie mam jeszcze zaproszen. Moze znacie jakies strony www z zaproszeniami. Siedze od rana i nic ciekawego nie moge znalezc. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniasc Re: Zaproszenia do Chrztu 07.09.04, 16:09 to przejdz sie do drukarni. Wiele z nich ma full wzorow i mozna spokojnie cos wybrac Odpowiedz Link Zgłoś
aluniaaa Re: Zaproszenia do Chrztu 07.09.04, 19:04 bardzo ładne są ręcznie robione,znajdziesz je chyba w kazdym sklepie z karteczkami okolicznosciowymi.tylko ze cena jest troszke z wyzszej polki . Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorka8 Re: Zaproszenia do Chrztu 07.09.04, 22:33 Ja zamowilam zaproszenia przez Internet ze strony cartalia.com.pl/pl/main/ Sa tam m.in. powiadomienia o narodzinach - jest pare ladnych wzorow bez napisu "narodziny" czy cos w tym stylu, wiec mozna je wykorzystac na chrzciny. W srodku wypisywalam recznie, ale mozna zamowic z tekstem. Polecam i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
idole Re: Zaproszenia do Chrztu 08.09.04, 09:45 jeeli mieszkasz w W-wie to polecam pojechac na bazarek (gielda kwiatowa) na Bakalarskiej. Kupowalam tam zaproszenia do chrztu (10 szt 10 zł) A identyczne widzialam w Empiku (1 szt 3 zł). Niestety duzego wyboru nie ma, ale sa ladne, kupisz tu tez swiece i biala szatke. Odpowiedz Link Zgłoś