sara751 25.09.04, 19:08 czy smoczków dwójek aventu powinno uzywać się od drugiego miesiąca życia dziecka? Czy jest to konieczne, czy mogę dalej używać jedynek? dzięki za informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamamarka Re: smoczki avent 25.09.04, 19:45 Oczywiście nie jest konieczne. Róznią się one tylko ilością dziurek czyli ilością wypływającego pokarmu. Odpowiedz Link Zgłoś
patee1 Re: smoczki avent 25.09.04, 22:42 Ej, a ja mam trojke i ma ona tylko jedna dziurke...? Odpowiedz Link Zgłoś
holendry Re: smoczki avent 25.09.04, 19:46 Ja używałam 2 od końca trzeciego miesiąca życia, a 3 od końca czwartego miesiąca życia. Nie mogłam inaczej, bo Maks jadł bardzo zachłannie i ciągle się zachłystywał. Teraz mały ma skończone 5 miesięcy i jest na 3. Ula Odpowiedz Link Zgłoś
agin Re: smoczki avent 25.09.04, 20:21 witaj, ja od samego począku czyli pierwszych tygodni używałam dwójek teraz Laura ma 3mc, a ja od 2tg używam trójek.Moje słoneczko przestało jeść i musiałam zmienić smoczek, pnieważ okazało się że jest leniuszkiem i nie chce jej się mocniej ciągnąć. Pozdrawiam Mamusia laurki Odpowiedz Link Zgłoś