23.11.16, 15:57
Czy możecie polecić dobry bidon dla niespełna rocznego dziecka? Mam taki z tommee tippee z chowana rurką, ale dziecko nie umie z biego pic- poza tym to ustrojstwo do chowania rurki chyba jeszcze utrudnia próby i boję się ze synek sobie oko skaleczy tą rurką. Z kubka 360 pije, z normalnego tez kilka lykow potrafi , ale przydałoby się cos na wyjscia. A i takiej wody z dziobkiem np z Rossmanna dla dzieci nie zassie zresztą mi samej trudnowink
Obserwuj wątek
    • leni6 Re: Bidon 23.11.16, 19:37
      Synek używa Babyono z uchwytami, jestem zadowolona, ale pierwszy jaki mieliśmy miał za długa rurkę i się blokował czasami.
    • kora.bez.loginu Re: Bidon 24.11.16, 20:21
      Mamy bidon tommee tippee odkąd młoda skończyła pół roku i nigdy krzywdy nim sobie nie zrobiła, a czasami nieźle kombinuje (ma 13 miesięcy). Kupiłam na zmianę Canpol, to nie przeżył upadku w pokoju na panele, czyli nie polecam. Tommee jest chyba pancerny (odpukać! ) spotkania z płytkami czy kostką brukową dotychczas mu nie zaszkodziły wink
      A z dzióbkiem Kubuś water się u nas sprawdził od pierwszej próby.
      Nauczy się smile
    • mikipolo Re: Bidon 25.11.16, 22:34

canpol babies z Auchan. Tani i dobry.
    • nightdream Re: Bidon 26.11.16, 06:14
      U nas najlepiej sie sprawdził bidon - butelka z rurką avent. Młody jeszcze do teraz czasem używa
    • aga.aga22 Re: Bidon 28.11.16, 14:24
      Dzięki dziewczyny za odpowiedzi, będziemy próbowaćwink
    • rosynanta Re: Bidon 29.11.16, 11:36
      Ja mam Difrax i wg mnie jest bardzo ok smile Nie ma chowanej rurki, tylko przykrywkę.
    • vinca Re: Bidon 01.12.16, 11:33
      A czemu nie może na wyjsciach pić z kubka 360?
      • aga.aga22 Re: Bidon 10.12.16, 00:56
        W sumie mógłby, ale to nie jest w zasadzie niekapek i się trochę zalewauncertain
        • koralik37 Re: Bidon 10.12.16, 01:46
          To obejrzyj czy masz wszystko dobrze zamontowane, uszczelki, uchwyt, zamknięcie etc, bo lovi360 z natury swojej jest niekapkie i zalewac nie powien.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka